- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #13.761
Canım sen akşam yemeğini her zaman erken mi yiyosunMenün güzel canım afiyet olsun :) Sanki meyve azcık fazla kaçmış :) :)
Kuzum bari 49 olayım 45 olamasamdaBence boşuna kafana takıyon 54 kilo senin için ideal canim
Takma canım kafana ne kadar direnebilirki. Sağlıklı beslendikten sonra illaki gidecek üzülme. Kaçamak yapmamaya çalış üzülüpte koyvermeBebeğim sorma ya takıldım gidiyorum 2 buçuk ay oldu benim aynı kilodayım artık detoks mu yapcam ne yapcam bilemiyorum harbidençok hafif kuzu 4 5 gündür böyleym yne de yok
Genelde 16-18 aralığında yiyorum. Bugün akşamı zor ettim desem yeridir normalde 17.00 civarı yiyorum. Birkaç gündür öğleleride acıkıyorum. Artık öğlede bir şeyler atıştıracağım.Canım sen akşam yemeğini her zaman erken mi yiyosun
İnşallah başarırsın canım azmedersen verirsin. Bir gazla başla bence :) :)
İyi akşamlar kızlar cuma günü düğünde biraz yedim azda alkol derken cuma günü güm! !! Cumartesi bebek görmeye gittik ordada yedim mi oldumuu sana iki güm! !!!bugünde arkadaşlar geldi bana onlarla yedim oldumu güm güm! ! 3 günüm çöpe gitti çok cnm sıkıldı çıktım banta 1 saat hızlı tempoda yürüdüm yarın yine bismillah diycem inş
Koyvermiyorum canım doğum gününe az kaldı oğlumun bi kaç kilo daha gitse bayramdan sonra kutlucam doğum gününü o zaman kadar bari gitsinTakma canım kafana ne kadar direnebilirki. Sağlıklı beslendikten sonra illaki gidecek üzülme. Kaçamak yapmamaya çalış üzülüpte koyverme
Canım harika bi yemek saati sen büyük bir ihtimal bu yüzden istikrarlı devam ediyosun sonrada bir ara öğün 9 gibi yapsan en doğrusu işte bende 6 da yemek yiyip 9 da ara öğün yapayım bari :)Genelde 16-18 aralığında yiyorum. Bugün akşamı zor ettim desem yeridir normalde 17.00 civarı yiyorum. Birkaç gündür öğleleride acıkıyorum. Artık öğlede bir şeyler atıştıracağım.
Aslıcım ben hep öyle yiyorum önemli olan günlük aldığın kalori yaktığındna az olsun hangi saatte yediğinin bi önemi yok bence ben hep öyle yedim mecbur, sebze salata yersin ızgara yersin yoğurt ama ekmek yeme bence akşamları
yoğurt biber kürünü bıraktın mı??Koyvermiyorum canım doğum gününe az kaldı oğlumun bi kaç kilo daha gitse bayramdan sonra kutlucam doğum gününü o zaman kadar bari gitsinbi tarif buldum 2 elma 1 limon 4 tarçın kabuğunu 1 litre suya atıyosun bi gece dolapta bekliyo ister ılık ister soğuk her sabah içiyosun 12 günde 5 kilo verdiriyormuş ya dün yapıcaktım sürahim yok benim hiç tencereye yapmayada üşendim ama şimdi bebek uyusun yapıcam yumurta haşladım 1 tam 1 beyaz 1 kase pul biberli yoğurtla beraber yiycem 2 dilim ekmekle beraber bugünde böyle olsun canım değişik bişiler çekti :)))
siz nasıl verdiniz bu kadar kiloyu beni aydınlatır mısınız?saol kuzum benım dun yaptım sebzelerı bugun sebze yıcem yogurtla tek gec olunca zaten ıstahımda gıdıyor gercekden.
hep öyle oluyor ya bende de azim yok şu günlerde :/
kaç kilosun canım bende yarın başlayacağım diyete kilomuz yakınsa birlikte yapalım birşeyler.
Koyvermiyorum canım doğum gününe az kaldı oğlumun bi kaç kilo daha gitse bayramdan sonra kutlucam doğum gününü o zaman kadar bari gitsinbi tarif buldum 2 elma 1 limon 4 tarçın kabuğunu 1 litre suya atıyosun bi gece dolapta bekliyo ister ılık ister soğuk her sabah içiyosun 12 günde 5 kilo verdiriyormuş ya dün yapıcaktım sürahim yok benim hiç tencereye yapmayada üşendim ama şimdi bebek uyusun yapıcam yumurta haşladım 1 tam 1 beyaz 1 kase pul biberli yoğurtla beraber yiycem 2 dilim ekmekle beraber bugünde böyle olsun canım değişik bişiler çekti :)))
günaydınllarrr
benım hafta sonu pattısler kekler makarnalar fenaydı ::):)
sabah kahvaltım
1 etımek
1 yumurta
peynır. zeytın
siz nasıl verdiniz bu kadar kiloyu beni aydınlatır mısınız?
cnm 75 kiloyum ben
merve cnm o targfinin içine bir kaç tane kararbiber atıp kaynatabilirisin daha iyi oluyor selahattin dönmezin tarifi eskiden çok yapardım..
benimd ekötü geçti hafta sonu
Ooooo kuzu haftasonu coşmuşsun bende kendimi zor tuuyorum yapmıyorum almıyorum yememek içingünaydınllarrr
benım hafta sonu pattısler kekler makarnalar fenaydı ::):)
sabah kahvaltım
1 etımek
1 yumurta
peynır. zeytın
Evet canım onu ilk ay çok yapmıştım vücut alışınca etki göstermiyor bi süre ara verdimyoğurt biber kürünü bıraktın mı??
ben dıyetsyene gıttım baslarda lıstesıne uydum devamnıda burda arkadaslarımla verdım. az az sık sık yıyerek yanı ama ekmek yemek ızgara hepsı vardı yavas verdım ama ıyı verdım.
hafta sonları malesef kacıyor masumum artık bu hafta duzene sokma zamnı.
Kuzum ben hiç kaynatmadan yapcam ya öyle yazıyordu karanfil atarım belki bide içine teşekkür ederim yinedecnm 75 kiloyum ben
merve cnm o targfinin içine bir kaç tane kararbiber atıp kaynatabilirisin daha iyi oluyor selahattin dönmezin tarifi eskiden çok yapardım..
benimd ekötü geçti hafta sonu
Ooooo kuzu haftasonu coşmuşsun bende kendimi zor tuuyorum yapmıyorum almıyorum yememek içinkahvltı biraz az ama sanki kuzum
aynen cnm bende artık hafta sonu filan demiycem bozmadan devam edicme valla
bayramdada misafirlerim var ona ragmen , bozmadan atlatmak istiyorum inş bayramı
bende ünlü bir zayıflama ürününn çayını aldım baalım bu hafta gelicek acaip iştajh keisyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?