Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Bebeğim sorma ya takıldım gidiyorum 2 buçuk ay oldu benim aynı kilodayım artık detoks mu yapcam ne yapcam bilemiyorum harbiden çok hafif kuzu 4 5 gündür böyleym yne de yok
Takma canım kafana ne kadar direnebilirki. Sağlıklı beslendikten sonra illaki gidecek üzülme. Kaçamak yapmamaya çalış üzülüpte koyverme

İyi akşamlar kızlar cuma günü düğünde biraz yedim azda alkol derken cuma günü güm! !! Cumartesi bebek görmeye gittik ordada yedim mi oldumuu sana iki güm! !!!bugünde arkadaşlar geldi bana onlarla yedim oldumu güm güm! ! 3 günüm çöpe gitti çok cnm sıkıldı çıktım banta 1 saat hızlı tempoda yürüdüm yarın yine bismillah diycem inş

hep öyle oluyor ya bende de azim yok şu günlerde :/
kaç kilosun canım bende yarın başlayacağım diyete kilomuz yakınsa birlikte yapalım birşeyler.

Takma canım kafana ne kadar direnebilirki. Sağlıklı beslendikten sonra illaki gidecek üzülme. Kaçamak yapmamaya çalış üzülüpte koyverme
Koyvermiyorum canım doğum gününe az kaldı oğlumun bi kaç kilo daha gitse bayramdan sonra kutlucam doğum gününü o zaman kadar bari gitsin bi tarif buldum 2 elma 1 limon 4 tarçın kabuğunu 1 litre suya atıyosun bi gece dolapta bekliyo ister ılık ister soğuk her sabah içiyosun 12 günde 5 kilo verdiriyormuş ya dün yapıcaktım sürahim yok benim hiç tencereye yapmayada üşendim ama şimdi bebek uyusun yapıcam yumurta haşladım 1 tam 1 beyaz 1 kase pul biberli yoğurtla beraber yiycem 2 dilim ekmekle beraber bugünde böyle olsun canım değişik bişiler çekti :)))

Genelde 16-18 aralığında yiyorum. Bugün akşamı zor ettim desem yeridir normalde 17.00 civarı yiyorum. Birkaç gündür öğleleride acıkıyorum. Artık öğlede bir şeyler atıştıracağım.
Canım harika bi yemek saati sen büyük bir ihtimal bu yüzden istikrarlı devam ediyosun sonrada bir ara öğün 9 gibi yapsan en doğrusu işte bende 6 da yemek yiyip 9 da ara öğün yapayım bari :)

saol kuzum benım dun yaptım sebzelerı bugun sebze yıcem yogurtla tek gec olunca zaten ıstahımda gıdıyor gercekden.

yoğurt biber kürünü bıraktın mı??

hep öyle oluyor ya bende de azim yok şu günlerde :/
kaç kilosun canım bende yarın başlayacağım diyete kilomuz yakınsa birlikte yapalım birşeyler.

cnm 75 kiloyum ben

merve cnm o targfinin içine bir kaç tane kararbiber atıp kaynatabilirisin daha iyi oluyor selahattin dönmezin tarifi eskiden çok yapardım..

günaydınllarrr

benım hafta sonu pattısler kekler makarnalar fenaydı ::):)

sabah kahvaltım
1 etımek
1 yumurta
peynır. zeytın

benimd ekötü geçti hafta sonu

siz nasıl verdiniz bu kadar kiloyu beni aydınlatır mısınız?

ben dıyetsyene gıttım baslarda lıstesıne uydum devamnıda burda arkadaslarımla verdım. az az sık sık yıyerek yanı ama ekmek yemek ızgara hepsı vardı yavas verdım ama ıyı verdım.
cnm 75 kiloyum ben

merve cnm o targfinin içine bir kaç tane kararbiber atıp kaynatabilirisin daha iyi oluyor selahattin dönmezin tarifi eskiden çok yapardım..

hafta sonları malesef kacıyor masumum artık bu hafta duzene sokma zamnı.

günaydınllarrr

benım hafta sonu pattısler kekler makarnalar fenaydı ::):)

sabah kahvaltım
1 etımek
1 yumurta
peynır. zeytın
Ooooo kuzu haftasonu coşmuşsun bende kendimi zor tuuyorum yapmıyorum almıyorum yememek için kahvltı biraz az ama sanki kuzum

aynen cnm bende artık hafta sonu filan demiycem bozmadan devam edicme valla
bayramdada misafirlerim var ona ragmen , bozmadan atlatmak istiyorum inş bayramı

bende ünlü bir zayıflama ürününn çayını aldım baalım bu hafta gelicek acaip iştajh keisyormuş

cnm 75 kiloyum ben

Kuzum ben hiç kaynatmadan yapcam ya öyle yazıyordu karanfil atarım belki bide içine teşekkür ederim yinede

Ooooo kuzu haftasonu coşmuşsun bende kendimi zor tuuyorum yapmıyorum almıyorum yememek için kahvltı biraz az ama sanki kuzum

hafta sonuna gore ıyı kuzum artk az yemeye baslamam lazm ye ye kılo alıcam bayrama 2 hafta kaldı

cay mı bende ınstagramda vardı aldm snra ıcmedım bogazı tutmadan zor canım o işler bende bayrama kdr versem bayramdan snra da düğün var bakalım ıns cok kacırmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…