- 16 Mayıs 2016
- 568
- 1.135
- 113
- 38
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #13.741
Canım hoşgeldin:) afiyet olsun boşverrr ben olsam ben de yerdim ki yiyorum zaten hedefime daha var halbuki
Benim kız da alttan iki diş birden çıkarmıştı ama anlamamıştık hiç çıktığını. Maşallahı var o konudaherkes pzartesiye umut bağladı valla bi kendimize gelemedik. Neyse ki ben bir iki gündür iyiyim.
Benim de regl günüm yarın ama hiçbir belirti yok henüz. Bakalım ne zaman olucam
Günaydın kızlar :)
Benim kilo bildirimim malesef 65.5
Dün tok karınla da aynı kilodaydım bu sabah da aynı kiloda çıktım. Ama gece 11.30 tan sonra çiğköfte yedim lavaşsız iyiki. Üstüne soda içtim. Sabah da tuvalete çıkamamıştım tartılmadan önce. Kahvaltıdan sonra çıkabildim anca :) bu kilo bildirimi doğru değil bence,o yüzden pek takamıcam he
Günaydın kızlar geçen hafta tam hatirlamiyorum ama 71.5 falandi sanki şimdi 71
Bence boşuna kafana takıyon 54 kilo senin için ideal canimKuzular kilo verenleri tebrik ediyorum gram gramdır ben bu seferde az yemekten veremedim yahu maalesef 53.8 54 değişiyo tartı kaldım bu kiloda kızlar
Eee az vereceksin iyi o zaman tez zamanda verirsin :)Yok yok bir şey olmaz o kadarcıktan :)
Maşallah kuzum sana verirsin o zamana kadar :)Günaydın kizcelerilk kilo bildirimini ben yapayim. Geçen hafta 57.800 bugün 57.200 geldim giden 600gr iki haftadir istikrarli bir sekilde 600gr veriyorum o kadar yememe rağmen vermisim hayret yeni ve son hedefim 18 eylüle kadar 55 olmak memlekete gidecegiz gitmeden 55 olmak istiyorum orda zaten kilolari alip gelecegim gitmeden 55.9 u göreyim yeter bana
Aynen canım takma geçen hafta bende de aynısı oldu. 1 gün sonra 500 gr gitti. Yarın tekrar tartıl :)Günaydın kızlar :)
Benim kilo bildirimim malesef 65.5
Dün tok karınla da aynı kilodaydım bu sabah da aynı kiloda çıktım. Ama gece 11.30 tan sonra çiğköfte yedim lavaşsız iyiki. Üstüne soda içtim. Sabah da tuvalete çıkamamıştım tartılmadan önce. Kahvaltıdan sonra çıkabildim anca :) bu kilo bildirimi doğru değil bence,o yüzden pek takamıcam he
Çok güzel canım niye üzülüyorsun 500 gr süper :) :)Günaydın kızlar geçen hafta tam hatirlamiyorum ama 71.5 falandi sanki şimdi 71
Kuzum takıldın herhalde bende 57 de takılmıştım. Bir kaç hafta sabitlenmiştim. Takılanlar için 3-5 günlük detoksları öneriyorlar. Ben yapmadım ama detoks bayağı etkili kilosu takılanlarda :)Kuzular kilo verenleri tebrik ediyorum gram gramdır ben bu seferde az yemekten veremedim yahu maalesef 53.8 54 değişiyo tartı kaldım bu kiloda kızlar
Çok hafif beslenmişsin kuzuş :) :)Kahvaltım 2 incir 1 salatalık 1 muz :) öğlen 2 yumurta ile 1 tatlı kaşığında onlet 3 domates 2 dilim peynir 2 dilim ekmek 1 soğan :)
İnşallah başarırsın canım azmedersen verirsin. Bir gazla başla bence :) :)cumadan pazara 60.9dan 62 oldum
evet yarın yeniden diyete başlıyorum bu sefer farklı olucak diyerekten
azim diye bir şey kalmamış bende
Menün güzel canım afiyet olsun :) Sanki meyve azcık fazla kaçmış :) :)Menüm gelsin öğle Sucuklu yumurta peynir karpuz ara 3 adet form kepekli biskuvi yarım şeftali 1 muz tarcinli:) Aksam 5 kaşık bamya sulusu 2 adet salatalik
Bebeğim sorma ya takıldım gidiyorum 2 buçuk ay oldu benim aynı kilodayım artık detoks mu yapcam ne yapcam bilemiyorum harbidenÇok güzel canım niye üzülüyorsun 500 gr süper :) :)
Kuzum takıldın herhalde bende 57 de takılmıştım. Bir kaç hafta sabitlenmiştim. Takılanlar için 3-5 günlük detoksları öneriyorlar. Ben yapmadım ama detoks bayağı etkili kilosu takılanlarda :)
Çok hafif beslenmişsin kuzuş :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?