Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Hosbuldum canim :) yedikçe yiyesi geliyor insanin maşallah kuzucuğa ben bir de is yerinde azicik kahvalti yapmaya basladim pazartesi evde degil sadece isyerinde kahvalti yapacam artik. Evde yapip isyerinde yemedigimde öğlen eve gelinceye kadar cok acikiyorum en iyisi is yerinde kahvalti yapayim da hem öğlen cok acikmamis olurum hem de sabah kizimla biraz daha vakit gecirmis olurum bende de ara ara belirti oluyor gibi sonra geçiyor. Dogumdan sonra bir sene düzensiz olmasi normal zaten bakalim beklemedeyim

Günaydın kizceler ilk kilo bildirimini ben yapayim. Geçen hafta 57.800 bugün 57.200 geldim giden 600gr iki haftadir istikrarli bir sekilde 600gr veriyorum o kadar yememe rağmen vermisim hayret yeni ve son hedefim 18 eylüle kadar 55 olmak memlekete gidecegiz gitmeden 55 olmak istiyorum orda zaten kilolari alip gelecegim gitmeden 55.9 u göreyim yeter bana

Günaydın kızlar :)
Benim kilo bildirimim malesef 65.5
Dün tok karınla da aynı kilodaydım bu sabah da aynı kiloda çıktım. Ama gece 11.30 tan sonra çiğköfte yedim lavaşsız iyiki. Üstüne soda içtim. Sabah da tuvalete çıkamamıştım tartılmadan önce. Kahvaltıdan sonra çıkabildim anca :) bu kilo bildirimi doğru değil bence,o yüzden pek takamıcam he

Bende de öyle oluyordu ertesi günü tartildigimda doğru sonuç aliyordum senin de öyledir canim yarin tekrar tartil çiğ köfteyi sindiremediginden kaynaklidir

Maşallah kuzum sana verirsin o zamana kadar :)

Aynen canım takma geçen hafta bende de aynısı oldu. 1 gün sonra 500 gr gitti. Yarın tekrar tartıl :)

Günaydın kızlar geçen hafta tam hatirlamiyorum ama 71.5 falandi sanki şimdi 71
Çok güzel canım niye üzülüyorsun 500 gr süper :) :)
Kuzular kilo verenleri tebrik ediyorum gram gramdır ben bu seferde az yemekten veremedim yahu maalesef 53.8 54 değişiyo tartı kaldım bu kiloda kızlar
Kuzum takıldın herhalde bende 57 de takılmıştım. Bir kaç hafta sabitlenmiştim. Takılanlar için 3-5 günlük detoksları öneriyorlar. Ben yapmadım ama detoks bayağı etkili kilosu takılanlarda :)
Kahvaltım 2 incir 1 salatalık 1 muz :) öğlen 2 yumurta ile 1 tatlı kaşığında onlet 3 domates 2 dilim peynir 2 dilim ekmek 1 soğan :)
Çok hafif beslenmişsin kuzuş :) :)

Menüm;
Sabah 10.00
1 br süt
1 tereyağlı yumurta
Yarım salatalık
4-5 dilim domates
5 zeytin
Marul, maydanoz, dere otu
Peynir
Akşam 16.10
1 kase kırmızı mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 tane haşlanmış tavuk eti
Ara 18.00
1 tane küçük, fazla olgunlaşmamış şeftali
1 br yeşil çay

Bebeğim sorma ya takıldım gidiyorum 2 buçuk ay oldu benim aynı kilodayım artık detoks mu yapcam ne yapcam bilemiyorum harbiden çok hafif kuzu 4 5 gündür böyleym yne de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…