Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kabağı tek mi kavuruyosun ?? soğanlı falan mı nasıl bi anlat bakiiim kankacım yumurta çırpıp mı öyle bütün sarı mı kalıyo aralarda nasıl ki nasılll:KK45::KK45:
Kankacım tereyağı sıvıyağı karışık alıyorum tavaya. Bolca soğan doğruyorum yağda kavuruyorum. Soğanlar kavrulunca kabakları ekliyorum küp küp doğruyosun tabi. Bi güzel kavrulunca üstüne küp doğranmış 2-3 domates ekliyorum. Domates suyunu bırakıp çekince kabaklar henüz sertse çok az sıcak su ekliyorum. Pişince üstüne yumurta çırpıp ekliyorum. Altını kapayınca da dereotu doğrayıp yemeği bir iki alt üst ediyorum tuzunu atıyorum tamaaamm. Çok güzel oldu yaa tereyağını birazcık fazla koymuştum mis gibi oldu kanka sen de birgün yap bak :)

Kankacım tereyağı sıvıyağı karışık alıyorum tavaya. Bolca soğan doğruyorum yağda kavuruyorum. Soğanlar kavrulunca kabakları ekliyorum küp küp doğruyosun tabi. Bi güzel kavrulunca üstüne küp doğranmış 2-3 domates ekliyorum. Domates suyunu bırakıp çekince kabaklar henüz sertse çok az sıcak su ekliyorum. Pişince üstüne yumurta çırpıp ekliyorum. Altını kapayınca da dereotu doğrayıp yemeği bir iki alt üst ediyorum tuzunu atıyorum tamaaamm. Çok güzel oldu yaa tereyağını birazcık fazla koymuştum mis gibi oldu kanka sen de birgün yap bak :)

Ayyy yapıyım yaa çok güzel geldi bakk hafta içiyapıyım ben de, ellerine sağlık kankamm:KK37::KK37:

Ayyy yapıyım yaa çok güzel geldi bakk hafta içiyapıyım ben de, ellerine sağlık kankamm:KK37::KK37:
Evet çok güzel kanka tereyağı olmaZsa olmaz ama :)
Ayynen bizim de kızlar yapıyolar şimdi herkes öyle içtiğindne ben de tek şekerli içicem pişiyoo
zaten şeker tadı gelmiyor bile kahveyi bol koyunca :D

Aynen ben de içiyorum şimdi ama hep şekersiz içtiğimden yine de biraz tuhaf geldi ama baya az yani şekeri :KK45:
Ben de birkaç gün sıfır şekerle deniyim dedim gayet güzel de dibine doğru içemiyom kanka. Eşim zaten şekersiz içemiyo. Bazen ayrı yapıyorum bazen orta şeker içiyoruz işte :)

Kuzumm hoşgeldin hadi geçmiş olsun alırsın ya zor olmuyo pek geçmiş sorulara baktıysan
Ay sağol kankammm valla kazandm dyomda güme gitmem inşallah tam oğlumun doğum gününde açıklancak onada 12 gün var kocamın doğum gününede 10 gün :))

Kızlar döktürmüşsünüz gene :) Bende yazayım :)
Sabah 10.00
1 br süt
5 zeytin
Yarım salatalık
Marul
1 dilim domates
Peynir
Dürüm çiğköfte(1 lavaş vardı. sabah sabah bu nasıl mide diyosunuzdur. Akşam yemektense sabah yiyeyim dedim. Yarına şiş çıkmam inş :KK70::ıslık:)
Akşam 17.00
1 kase soğuk ayran çorbası
5 üzüm
15 tane çubuk kraker

Kızlar döktürmüşsünüz gene :) Bende yazayım :)
Sabah 10.00
1 br süt
5 zeytin
Yarım salatalık
Marul
1 dilim domates
Peynir
Dürüm çiğköfte(1 lavaş vardı. sabah sabah bu nasıl mide diyosunuzdur. Akşam yemektense sabah yiyeyim dedim. Yarına şiş çıkmam inş :KK70::ıslık:)
Akşam 17.00
1 kase soğuk ayran çorbası
5 üzüm
15 tane çubuk kraker
canım ya bu ne güzel diyet öyle ben diyet yapınca daha fazla yiyesim geliyo seninde benden eksik kalır yanın yokmus:)

Back