Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

yok ben sadece bunları yesem yasamam köfte falan yazınca istahlısın anlamında bu diyet fazla sürmez :)
Arada sırada kaçamak yapıyorum. Ben birde çiğköfteye dayanamam zaten etsiz çiğköfte çoğuda maruldu. O yüzden çok umursamadım canım. Normalde fazla yiyen bir tip değilim topikteki arkadaşlarda söyler :) Ama doyana kadar yerim aç kalmam. Bugünüme bakma sen benim :) :) :)

birde ben tutabilsem kendimi :.(

İyi aksamlar kizlar H.sonu olunca anca gelebildim. Bugün temizlik yaptim sonra yürüyüşe çıktık az önce yemek yedim. Birazdan da adacayi icicigim yaninda bir iki dilim kek gömecem 58 olunca ödül haftasi yapacam demistim ama benim ödül haftam uzadi biraz 2 haftadir ödül yapiyorum Bugünde kek yaptim yedim gitti valla 2 hafta boyunca börekler dondurmalar tatlilar havada ucustu Hafta ici düzenli yemek de yiyemedim kizim disden dolayi cok huysuzdu o yüzden ne zaman yedim ne yedim hic anlamadim Sonunda 2 diş birden cikardi bugün biraz daha rahatiz o huysuzlugu gitti cok şükür. Bende pazartesiye umut bağlanlardanim Tekrar eski düzenime geri dönecem inşallah ben halen regl de olmadim karnim şiş duruyor belki de yediklerimden dolayidir

Canım hoşgeldin:) afiyet olsun boşverrr ben olsam ben de yerdim ki yiyorum zaten hedefime daha var halbuki
Benim kız da alttan iki diş birden çıkarmıştı ama anlamamıştık hiç çıktığını. Maşallahı var o konuda herkes pzartesiye umut bağladı valla bi kendimize gelemedik. Neyse ki ben bir iki gündür iyiyim.
Benim de regl günüm yarın ama hiçbir belirti yok henüz. Bakalım ne zaman olucam

69 kilo boy 1.71 canm 63 olsam çok iyi olacak çok zayıf olmakta istemiyorum elliler hayalim değil şahsen
Hoşgeldinn kusura bakma sana da yazamadım bugün hiç
Boyun uzunmuş maşallah. Sana 61-62 gayet iyi olur gibi geldi ama çok zayıf durucaksa 63 olsun hadi

Hoşgeldinn kusura bakma sana da yazamadım bugün hiç
Boyun uzunmuş maşallah. Sana 61-62 gayet iyi olur gibi geldi ama çok zayıf durucaksa 63 olsun hadi
Canm sorun yok yeni üyeyim çoktan takip ediyodum hep yorum yapmak istiyodum bugün üye oldum nasıl kullanacağımı bile bilmiyorm henüz konumuza gelince o altı kilonun hepsi basen benim tek sinir sebebim ya

Canm sorun yok yeni üyeyim çoktan takip ediyodum hep yorum yapmak istiyodum bugün üye oldum nasıl kullanacağımı bile bilmiyorm henüz konumuza gelince o altı kilonun hepsi basen benim tek sinir sebebim ya
Alışırsın cnm kullanmaya,ben de pek bilmem kaç yıldır üyeyim ama takıldığım birkaç topik var sadece :)

Aa basenler se zor eriyo ya yürüyüş yapsan iyi olabilir sanki

Alışırsın cnm kullanmaya,ben de pek bilmem kaç yıldır üyeyim ama takıldığım birkaç topik var sadece :)

Zor gibi duruyor ya oturunca nerede kilon var gayet iyisin diolar bi ayağa kalkınca laf değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…