Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Günaydın bebikleeer

Düne bir çizgi çekerek bugüne tertemz bir başlangıç yaptım :KK70::KK70:

Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
1 domates 2 salatalık
1 de şu wasalar var ya arası peynirli falan oluyo onlardan 1 paket

şimdi de yeşil çay içtim bugün bol miktarda yeşil çay içmeyi planlıyorum çaykurun açık yeşilçayını aldım

dün bütün gün çok yedim kurabiyeler makarnalar ama asıl sabah yedim zaten sonra ara ara gidip gelip bir iki minik kurabiye biraz makarna falan saçma sapan :KK70:neyse 6 dan sonra bişey yemedim evde de maydonoz limon taze zencefil zerdeçal yeşil çay tane kararbiber hepsini kaynattım ondan içtim 2 kupa yatana kadar sabah da içtim 1 kupa daha :KK75::KK75:

harıka bı kahvaltı...

yesılcay bende bugun oglen kuafore falan gıtcem eve gıdım bende yapıcam kendıme bol bol ıcım barı smdı ıcersem aksama kdr skıntı olmasn :):)

harıka bı kahvaltı...

yesılcay bende bugun oglen kuafore falan gıtcem eve gıdım bende yapıcam kendıme bol bol ıcım barı smdı ıcersem aksama kdr skıntı olmasn :):)
Aynen kuzu eve gidince yap sen de ben de akşama kadar burda içer içer tuvalete giderim artık :KK70:

Aynen kuzu eve gidince yap sen de ben de akşama kadar burda içer içer tuvalete giderim artık :KK70:

dayanamadım kuzu yaptım gıdene kdr artk yapcak bısey yok devamı da evde artk eve de alım yesılcay ne eksık daha bılmıtyorm lıste yapmam lazm aklıma geldıkce :)

dayanamadım kuzu yaptım gıdene kdr artk yapcak bısey yok devamı da evde artk eve de alım yesılcay ne eksık daha bılmıtyorm lıste yapmam lazm aklıma geldıkce :)
Ayy zevkli ama yaa insanın kendi evine alışveriş yapması falan ben de akşam giderken bişeyler almalıyım pazartesi bi sebze yemeği falan yapıp getiricem

lokur lokur kanka ben istanbula gittim geldim daha kendime gelemedim yahu. Sabah kahvaltıları normaldi ama akşamları hep meze tarzı çeşit çeşit yiyecekler. Bi de kuzenler sağ olsunlar içmeyi severler yani 3 akşam da sürekli içki vardı masada sen düşün. Ben anca toplasan 2 bira içmişimdir 3 günde :D normalde içmem zaten aklıma gelmez de keyif olsun dedim içtim. Ve masa başında olunca sürekli yedim yani patlayana kadar :D bi de orda da wc sorunum oldu mu sana hadi bakalım ne yaparsın :) evde daha mutluyum ben ya valla öff.

Ayy zevkli ama yaa insanın kendi evine alışveriş yapması falan ben de akşam giderken bişeyler almalıyım pazartesi bi sebze yemeği falan yapıp getiricem

aynen guzel canım ya gıdıyorum bıseeler alıp yapıorum sevdım bu ısı :):) bende hafta sonu sebze yapıcam kı hafta ıcı yıyelım hafta sonuda ızgaraları yaparız dıyoruz gel fırına koy dıınce cok gec olyor. kuzu benım yemek yemem 8,45 9 gıbı ondan korkuyorum kılo alırmıyım yulaf mı yesem aksamları.

aynen guzel canım ya gıdıyorum bıseeler alıp yapıorum sevdım bu ısı :):) bende hafta sonu sebze yapıcam kı hafta ıcı yıyelım hafta sonuda ızgaraları yaparız dıyoruz gel fırına koy dıınce cok gec olyor. kuzu benım yemek yemem 8,45 9 gıbı ondan korkuyorum kılo alırmıyım yulaf mı yesem aksamları.
Kuzum ben sanmıyorum öyle kilo alıcağını. Yemekten sonra başka bir şey atıştırmazsan sıkıntı olmaz lokur da geç yiyodu zaten işten çıkıp eve gidip yemek yapması geç oluyo. Kendini mahrum bırakma eşinle güzelce yemeğini ye

Kuzum ben sanmıyorum öyle kilo alıcağını. Yemekten sonra başka bir şey atıştırmazsan sıkıntı olmaz lokur da geç yiyodu zaten işten çıkıp eve gidip yemek yapması geç oluyo. Kendini mahrum bırakma eşinle güzelce yemeğini ye

evet kuzum benmde aklıma dırek lokur geldı o gelmeden yıyım dıorm olede ayrı gayrı sevmıyorum ya bakalım saglıklı az yersem ıyı olucak.

evet kuzum benmde aklıma dırek lokur geldı o gelmeden yıyım dıorm olede ayrı gayrı sevmıyorum ya bakalım saglıklı az yersem ıyı olucak.
Ayy kuzum niye ayrı yiyesin yapma öyle. Beraber oturun masaya muhabbet ede ede yiyin yemeğinizi. Sen kendine daha az koyarsın ne yaptıysan. Ben öyle yapıyorum valla yoksa hiç çekilmez.

Kızlar büyükçe 1 armut ve yanında tuzsuz leblebi yiyorum saymadım kaç tane olduğunu ama çok kalorili değil zaten :)
Nerelerdesinz bu aradaa

lokur lokur kanka ben istanbula gittim geldim daha kendime gelemedim yahu. Sabah kahvaltıları normaldi ama akşamları hep meze tarzı çeşit çeşit yiyecekler. Bi de kuzenler sağ olsunlar içmeyi severler yani 3 akşam da sürekli içki vardı masada sen düşün. Ben anca toplasan 2 bira içmişimdir 3 günde :KK70: normalde içmem zaten aklıma gelmez de keyif olsun dedim içtim. Ve masa başında olunca sürekli yedim yani patlayana kadar :KK70: bi de orda da wc sorunum oldu mu sana hadi bakalım ne yaparsın :) evde daha mutluyum ben ya valla öff.

Kanka işte öyle oluyo ben de mesela tatilde sabah kahvaltısı hep omlet peynir domates salatalık falan yedim ekmek yemedim mesela öğlen de pek yemedim ama akşam yemek tatlı üstüne bira çerez v.s çok yedim akşamları geldiğimdne beri de aslında hafta başı iyi geçti ama çarşamba ve dün hele dün sapıttım iyice :confused::confused: bu akşam da arkadaşlar gelicek kısır makarna salatası falan yaptım bira olur çerez v.s artık bugün de gitti yani gerçi gündüz yemiyorum bişey de ama pazartesiden itibaren gerçekten bi kendime gelmem lazım aslında bende çok içmiyorum ama arkadaşlar olunca 1-2 bira içerim ben de tatilde de her akşam 2 bira falan içtim tekken zaten içmem ortam olunca içiliyo işte ve yeniyo yani zaten yemek için içiyorum:KK70:

Aslıcım ben hep öyle yiyorum önemli olan günlük aldığın kalori yaktığındna az olsun hangi saatte yediğinin bi önemi yok bence ben hep öyle yedim mecbur, sebze salata yersin ızgara yersin yoğurt ama ekmek yeme bence akşamları

Ayy kuzum niye ayrı yiyesin yapma öyle. Beraber oturun masaya muhabbet ede ede yiyin yemeğinizi. Sen kendine daha az koyarsın ne yaptıysan. Ben öyle yapıyorum valla yoksa hiç çekilmez.
Eveet katılıyorum kankacım kesinlikle miktarı az tutup normal yemek lazım bence ve gündüz az yiyip dengelenebilir

Kızlar büyükçe 1 armut ve yanında tuzsuz leblebi yiyorum saymadım kaç tane olduğunu ama çok kalorili değil zaten :)
Nerelerdesinz bu aradaa

Afiyet olsun kanka ben de yeşil elma yedim bi avuç da kuru yemiş yedim arkadaş dün kınaya gitmiş ordan br sürü aket paket getirmiş bir dolu avuç yedim karışık, leblebi de yani bir dolu kase 300 kalori sayarak yenemz zaten ya leblebi nolucak

Ne yapıyosun kankaaa, ben akşam kısır yaptım, makarna salatası yapmıştım zaten, peynir meyve çerez bi de sosis nugget falan kızartırım yeter yaaa
Oooo yeter tabi kanka daha ne olsun :)
Ben de kabak kavuruyorum,pişince üstüne yumurta kırıp dereotu eklicem çok güzel oluyo :) eklemeden önce Erva ya ayırıcam o da yesin

Oooo yeter tabi kanka daha ne olsun :)
Ben de kabak kavuruyorum,pişince üstüne yumurta kırıp dereotu eklicem çok güzel oluyo :) eklemeden önce Erva ya ayırıcam o da yesin

Kabağı tek mi kavuruyosun ?? soğanlı falan mı nasıl bi anlat bakiiim kankacım yumurta çırpıp mı öyle bütün sarı mı kalıyo aralarda nasıl ki nasılll:KK45::KK45:

İşte biz normal insanlarız canım nispeten kızıl boyatıyoruz salsaya falan gidiyoruz :KK70::KK70:

Katılıyorum :cool:

Allah zihin açıklığı versin mervecim inşallah güzel geçer sınavın:dua::dua:

Hee sorma aslıcım ne vücut :KK70::KK70: tatilden döndüm dikkat ediyim bayrama kadar diyorum hergün bişey çıkıyo bugün sakin allahtan ama dün fenaydı :mad: yani tabii önceye göre çokşükür ama toparlanmam lazım artık:KK57::sinirli:

Kanka valla süpersin sen cozutunca da benim kadar cozutmuyosun dünü anlatamam yani bütün gün kurabiye yedim diyebilirim ayrıca mayonezli garnitürlü makarna salatası yapmıştım ondan koca bi tabak falan 5 ten sonra bişey yemedim ama 5 e kadar :KK57::KK57:
Sağol lokurum girdim sınava çok şükür sanırım kazandm ya :))) en azından 70 alırım :))))

Back