- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #13.701
Kankacım tereyağı sıvıyağı karışık alıyorum tavaya. Bolca soğan doğruyorum yağda kavuruyorum. Soğanlar kavrulunca kabakları ekliyorum küp küp doğruyosun tabi. Bi güzel kavrulunca üstüne küp doğranmış 2-3 domates ekliyorum. Domates suyunu bırakıp çekince kabaklar henüz sertse çok az sıcak su ekliyorum. Pişince üstüne yumurta çırpıp ekliyorum. Altını kapayınca da dereotu doğrayıp yemeği bir iki alt üst ediyorum tuzunu atıyorum tamaaamm. Çok güzel oldu yaa tereyağını birazcık fazla koymuştum mis gibi oldu kanka sen de birgün yap bak :)Kabağı tek mi kavuruyosun ?? soğanlı falan mı nasıl bi anlat bakiiim kankacım yumurta çırpıp mı öyle bütün sarı mı kalıyo aralarda nasıl ki nasılll
Kuzumm hoşgeldin hadi geçmiş olsun alırsın ya zor olmuyo pek geçmiş sorulara baktıysanSağol lokurum girdim sınava çok şükür sanırım kazandm ya :))) en azından 70 alırım :))))
Kankacım tereyağı sıvıyağı karışık alıyorum tavaya. Bolca soğan doğruyorum yağda kavuruyorum. Soğanlar kavrulunca kabakları ekliyorum küp küp doğruyosun tabi. Bi güzel kavrulunca üstüne küp doğranmış 2-3 domates ekliyorum. Domates suyunu bırakıp çekince kabaklar henüz sertse çok az sıcak su ekliyorum. Pişince üstüne yumurta çırpıp ekliyorum. Altını kapayınca da dereotu doğrayıp yemeği bir iki alt üst ediyorum tuzunu atıyorum tamaaamm. Çok güzel oldu yaa tereyağını birazcık fazla koymuştum mis gibi oldu kanka sen de birgün yap bak :)
Ayynen bizim de kızlar yapıyolar şimdi herkes öyle içtiğindne ben de tek şekerli içicem pişiyooTek şekerli Türk kahvesi yaptımmm içeyim
Evet çok güzel kanka tereyağı olmaZsa olmaz ama :)Ayyy yapıyım yaa çok güzel geldi bakk hafta içiyapıyım ben de, ellerine sağlık kankamm
zaten şeker tadı gelmiyor bile kahveyi bol koyuncaAyynen bizim de kızlar yapıyolar şimdi herkes öyle içtiğindne ben de tek şekerli içicem pişiyoo
Evet çok güzel kanka tereyağı olmaZsa olmaz ama :)
zaten şeker tadı gelmiyor bile kahveyi bol koyunca
Ben de birkaç gün sıfır şekerle deniyim dedim gayet güzel de dibine doğru içemiyom kanka. Eşim zaten şekersiz içemiyo. Bazen ayrı yapıyorum bazen orta şeker içiyoruz işte :)Aynen ben de içiyorum şimdi ama hep şekersiz içtiğimden yine de biraz tuhaf geldi ama baya az yani şekeri
Aman ondan nolucak zaten tek aldığımız şeker olsa keşkeBen de birkaç gün sıfır şekerle deniyim dedim gayet güzel de dibine doğru içemiyom kanka. Eşim zaten şekersiz içemiyo. Bazen ayrı yapıyorum bazen orta şeker içiyoruz işte :)
Mervecim hadi geçmiş olsun inşallah geçmişsindirSağol lokurum girdim sınava çok şükür sanırım kazandm ya :))) en azından 70 alırım :))))
nasıl yaptın onu bende lütfen lütfen lütfennnKızlar super tuyolarla haftada 3 kilo verdim sizinle beraber vermeye ne dersiniiiz :)))
Canımm ben 10 kilo verdm toplamda o zamanlar 1 haftada yoğurt kürü ile 3 kilo cermştm gece yatmadan 3 kşk yoğurda yarım limon 1 çay kaşığı pul biber atıp yiyosun hrr gece :)nasıl yaptın onu bende lütfen lütfen lütfennn
Ay sağol kankammm valla kazandm dyomda güme gitmem inşallah tam oğlumun doğum gününde açıklancak onada 12 gün var kocamın doğum gününede 10 gün :))Kuzumm hoşgeldin hadi geçmiş olsun alırsın ya zor olmuyo pek geçmiş sorulara baktıysan
Sağol lokurum umarımm yahu :))) bugün bitter çikolata yedm sabah kahvaltı niyetine zihin açıyomş :)))Mervecim hadi geçmiş olsun inşallah geçmişsindir
hemen bu aksam baslıyorum ac tok farkedermiCanımm ben 10 kilo verdm toplamda o zamanlar 1 haftada yoğurt kürü ile 3 kilo cermştm gece yatmadan 3 kşk yoğurda yarım limon 1 çay kaşığı pul biber atıp yiyosun hrr gece :)
Tebrikler kuzum :)Sağol lokurum girdim sınava çok şükür sanırım kazandm ya :))) en azından 70 alırım :))))
canım ya bu ne güzel diyet öyle ben diyet yapınca daha fazla yiyesim geliyo seninde benden eksik kalır yanın yokmus:)Kızlar döktürmüşsünüz gene :) Bende yazayım :)
Sabah 10.00
1 br süt
5 zeytin
Yarım salatalık
Marul
1 dilim domates
Peynir
Dürüm çiğköfte(1 lavaş vardı. sabah sabah bu nasıl mide diyosunuzdur. Akşam yemektense sabah yiyeyim dedim. Yarına şiş çıkmam inş)
Akşam 17.00
1 kase soğuk ayran çorbası
5 üzüm
15 tane çubuk kraker
Ayy çok mu yemişim anlamadım. :) Bugüne özel böyle biraz kaçamak oldu. :)canım ya bu ne güzel diyet öyle ben diyet yapınca daha fazla yiyesim geliyo seninde benden eksik kalır yanın yokmus:)
yok ben sadece bunları yesem yasamam köfte falan yazınca istahlısın anlamında bu diyet fazla sürmez :)Ayy çok mu yemişim anlamadım. :) Bugüne özel böyle biraz kaçamak oldu. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?