Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Selam kızlar ben de geldim :) ya yemek için dışarı çıkmıştık da. Abartmadan az porsiyon bişeyler yedimmm. Bugün iyiydim çok şükür ama su içemedim yeterli. Başım ağrıyor 1 saattir filan. Sanırım susuzluktan oldu :/

Iyi aksamlar tatlim.Bu gunu guzel gecirmissin ,canim cay ictinmi hic ben icmeyince basim agriyor

Canım biz anneyiz tabii ki yapıcaz başarıcaz :) kendimize güvenmeliyiz :)))

Kızlar kusura bakmayın bugün hiç giremedim yeni gelen kızlar hoş geldiniz :))) bugün eltimle kahvaltıya gittik :)) birazcık fazla kaçırdım ama 9216 adım attım öğlen bir paket kepekli kraker yedim akşamda tek lavaş ayran çiğ köfte yedim kızlar eşim izinliydi o yüzden giremedim kızlar şimdidr pek yazamıcam gece tekrar gelirim

Iyi aksamlar tatlim.Bu gunu guzel gecirmissin ,canim cay ictinmi hic ben icmeyince basim agriyor
Yok çay içmedim cnm. Ben sürekli içen biri değilim ondan olacağını sanmıyorum pek arada oluyor böyle ama çözemedim sebebini. Bi maden suyu içeyim bari,belki iyi gelir

Iyi aksamlar kuzum abartilacak kadar yememissin,sen isine bak tatlim zamanin olunca gelirsin

Kızlar öldüm yorgunluktan 7 buçuktan beri ayaktayım yürüyorum bugün inanılmaz yürüdüm sanırım 1 saat deli gibi spor yapmaya eş değerdi :)

Oo desene 3 gün rahat yok sana :)
Ay canım evet ya bakalım diyetisyen ne diycek valla bugün sabah bebiş 7 buçukta uyandı bende kalktım tabi kahvaltı yedir evi toparla kendim giyin derken 10 da anca eşim bıraktı bizi hastaneye sonra kahvaltıya gittik ordan eve evden hemen bi saat sonra deniz kenarına yürüyüşe gittik ailecek :))) sonra eve girdim hemen tekrar çıktık çok Fazla yoruldum :)

Teşekkür ederim canım yeşil Çay içiyor musun peki bir zararı olur mu acaba miniklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…