- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
Supersin canım benden maalesef hiç kilo kaybı gozukmuyor fakat bugun yada yarın adet olucam onun etkisi sanırım çünkü akşaö 6 dan sonra bi şey yemedim akşamda kereviz ve yoğurt yemiştim çok üzüldğm ama enerjimi kaybetmiyorum pes etmek yok sizinle yola devam :)))Kahvaltıda 2 dlm ekmek 1 dlm peynir yarım dilim kaşar peyniri,birkaç zeytin ve biraz da sucuk yedimçayımı şekersiz içiyorum zaten. Dayanamadm tartıldım yine ben 700 gr eksik çıktım.73.3üm şuanda yiihhhuuu. Dün akşam 7.30dan sonra bişey yememiştim o etkili oldu sanırımmmm bi de tuvalet sorunum vardı bi nebze düzeldim
Evet adet döneminse etkiler tatlım. Ama dikkat edince mutlaka vericez vermeme gibi bi durum olmucak :) aynen devam şekerim sen de çok iyi gidiyosunSupersin canım benden maalesef hiç kilo kaybı gozukmuyor fakat bugun yada yarın adet olucam onun etkisi sanırım çünkü akşaö 6 dan sonra bi şey yemedim akşamda kereviz ve yoğurt yemiştim çok üzüldğm ama enerjimi kaybetmiyorum pes etmek yok sizinle yola devam :)))
Mervecim kahvaltida yazdiklarinin hepsinimi yedin?Kızlaaaar Gunaydın :) güne enerji deposu bir kahvaltıyla başlıyorum yulaf sut kivi uçlusu 2 adet haşlanmış yumurta 3 adet cherry domates 2 adet salatalık nane ve dereotuyeşil çay ve tabi ki tarçınlı turk kahvesi
İnşallah canımm :))))Evet adet döneminse etkiler tatlım. Ama dikkat edince mutlaka vericez vermeme gibi bi durum olmucak :) aynen devam şekerim sen de çok iyi gidiyosun
Maalesef yiyemedim canım o kadar çok doyurdu ki yulafım kaldı öğlen yemeyi planlıyorumMervecim kahvaltida yazdiklarinin hepsinimi yedin?
Tatlim guzel kahvalti yapmak sart ama senin yazdiklarin bana cok geldiMaalesef yiyemedim canım o kadar çok doyurdu ki yulafım kaldı öğlen yemeyi planlıyorum
Ola bilir canim hem bende kabizlik sorunu oldu nerdeyse 10 gundu ,onun icin bu gun boyle kahvalti yapmak istedim.Kahvaltı doyurucu olunca akşam acıkmıyosunuz bile kızlar kahvaltıdan kısmamak lazım o kadar. Gün içinde çok su içtiriyo iyi oluyo.azerideniz cnm seninki de çok az geldi bana
Canım üzülmeee lütfen. Bak sen beni motive ediyodun şimdi sen mi moral bozuyosun yapma nolur. Her gün tartıldığımız için moralimz bozuluyo bizim. Haftada bir tartılalım mı canımmKızlaaar çok üzgünüm hiç kilo kaybetmiyotum ya bir haftada 3 kiloda kaldım 2 gündür sıfır giden bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?