• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

İlk sayfalarda yoğurt, limon karışımını görünce kür uyguluyorsunuz sandım :)

Diyet kek tarifleri sandığım doğrudur :)

Geceleri yatmadan bazılarımız limon suyu pul biber yoğurt kürü yapıyoruz ama genelde herşeyden az yemek üzerine kurulu bir sistem uyguluyoruz tam buğday ekmeği tüketiyoruz genelde günde 3 lt civarı su ve normal yemeklerden 5-6 kaşık gibi yiyoruz

Ben çıkıyorum kızlar birazdan bugün benim tüm gün kahvaltı oldu akşam da kapanışı menemenle yaparım kahvaltı temalı bir gün oldu

Sabah: 6 zeytin

1 dilim tb ekmeği

1 kk süzme peynir

1 domates 1 çarli biber

Ara: 1karecik çikolata minicik bir kare - Yarım bardak sütle sütlü neskafe

Öğle: 6 zeytin

2 dilim tb ekmeği

1kk süzme peynir

1 domates

Ara: 10 kuru üzüm ( doğum günü vardı bir arkadaşın pasta kesildi ama yemedim)

Akşam: 4-5 kaşık menemen

1 dilim tb ekmeği

1 kase yoğurt olacak

Sakin olucaksın balım öncelikleee sonra patatesli kek yemiyceksin ve güzelce sağlıklı öğün yiyceksin kilo azaldıkça zaten daha yavaş gidiyo bir de kaçamak olursa zorlaşır biraz sık dişinin kaçamak yapma sabırlı ol boll su türk kahvesi yeşil çay sabah güzel ye öğlen ve akşam azalt ama 5-6 kaşık sebzeni yoğurdunu bir dilim ekmeğini ye bence öğle akşam sabah da 1 dilim ekmek yumurta yeşillik domates yani her zaman aynı olmaz ama kaçamak yapma kuzum sen
Ohh be ne güzel yazmış miiis sağ ol kuzum benimm :)

Canlarım kuzularım kankalarım şuan yazışmalarınızı okumaktan gözümün suyu bitmiş gülmekten karnıma ağrılar girmiş vaziyette biyerden duruma atlamak gerek diyorum balıklama dalıyorum:KK70::KK70: kankalar bugün giremedim bir yürümüşüm bir yürümüş 4 saat full bebek kucağımda ikeayı talan ettim amacıma ulaştım zaferin verdiği sevinçle kaçamaksız bir günü kapatıyorum İnşallaaah :KK36: çooook mutluyum mutfağıma yeni ciciler aldım instgrama atcam bakabikirsiniz :KK22: menüme gelcek olursak yine pek hayra alamet değil ama iyidir iyidir saatlerinde yenildi en azından ... Sabah domates biber yeşillik 2 dilim peynir salatalık 1 dilim ekmek . Ara 3 kayısı 2 kare bitter Öğlen ızgara tavuklu salata 1 dilim ekmek Akşam 5 kaşık yoğurt limon pul biber Ara 3 tane eti form 5 tane erik benim menü böyle kızlaaar kaçamak sıfır yani bitterin kilo verdiğini hatırlarsaaaak tam tersi hem mutlu olmuş oluyoruz hem zayıflıyoruz ammaaaa sadece 2karecik:KK61: canlarım bugünden kısa özet yorgunluğumla sizi özleeediğimi belirtmeyi unutmayımm:KK200:

Canlarım kuzularım kankalarım şuan yazışmalarınızı okumaktan gözümün suyu bitmiş gülmekten karnıma ağrılar girmiş vaziyette biyerden duruma atlamak gerek diyorum balıklama dalıyorum:KK70::KK70: kankalar bugün giremedim bir yürümüşüm bir yürümüş 4 saat full bebek kucağımda ikeayı talan ettim amacıma ulaştım zaferin verdiği sevinçle kaçamaksız bir günü kapatıyorum İnşallaaah :KK36: çooook mutluyum mutfağıma yeni ciciler aldım instgrama atcam bakabikirsiniz :KK22: menüme gelcek olursak yine pek hayra alamet değil ama iyidir iyidir saatlerinde yenildi en azından ... Sabah domates biber yeşillik 2 dilim peynir salatalık 1 dilim ekmek . Ara 3 kayısı 2 kare bitter Öğlen ızgara tavuklu salata 1 dilim ekmek Akşam 5 kaşık yoğurt limon pul biber Ara 3 tane eti form 5 tane erik benim menü böyle kızlaaar kaçamak sıfır yani bitterin kilo verdiğini hatırlarsaaaak tam tersi hem mutlu olmuş oluyoruz hem zayıflıyoruz ammaaaa sadece 2karecik:KK61: canlarım bugünden kısa özet yorgunluğumla sizi özleeediğimi belirtmeyi unutmayımm:KK200:
Oy kuzumm benim ne kadar mutlusun öyle sen maşallah :) seni böyle görmeyeli bayağı olmuştu. Yemeklerin güzel cnm üzülme,az kalori almışsın bugün. Ay ikea dolaş dolaş bitmiyo ya adamlar öyle bi sistem yapmış ki her yeri gezmeden çıkamıyosun :D bi de bebekle aman Allahım:KK53::KK53:

Benim akşam menüsü kanat ve patates kızartma idi ama değiştirdim fırında pişirdim :) yanına 3 kaşık kadar spagetti ve 1 bardak ayran :) azıcık da ketçap mayonez. Makarna sade gitmezdi :)

Merhabalar güzel hanimlar..
Bende katılabilir miyim bu güzel sohbete ve diyete
168 boy kilo 72
Bu aralar kendimi yemeden.durduramiyorum ve acil sağlıklı beslenmeye geçmem gerektiğini düşündüm hazirda ramazan yaklasmisken kilo veririm diye düşünüyorum.. Bu konuda bana destek olur musunuz?

Oy kuzumm benim ne kadar mutlusun öyle sen maşallah :) seni böyle görmeyeli bayağı olmuştu. Yemeklerin güzel cnm üzülme,az kalori almışsın bugün. Ay ikea dolaş dolaş bitmiyo ya adamlar öyle bi sistem yapmış ki her yeri gezmeden çıkamıyosun :KK70: bi de bebekle aman Allahım:KK53::KK53:
Evet kuzucum bayadır istediğim bi dolabı aldım sevincim ondandır inşallah bu pazarda düz 56 olsam deme keyfime bide sizler gibi dünya tatlısı arkadaşlarım var daha ne olsun :KK200: valla kuzum belim başım her yerim ağrıyor yemek yimek istemiyom nutella koy kaç önüme yemem o dereceyim yani bide eve geldik kurulum temizlik yemek hazırla of bittim yani :confused: ama değdi mi dersen değdi tabiii ki :21: yemeklerimi iyi bulmana ayrıyetten çok sevindim:KK36:

Merhabalar güzel hanimlar..
Bende katılabilir miyim bu güzel sohbete ve diyete
168 boy kilo 72
Bu aralar kendimi yemeden.durduramiyorum ve acil sağlıklı beslenmeye geçmem gerektiğini düşündüm hazirda ramazan yaklasmisken kilo veririm diye düşünüyorum.. Bu konuda bana destek olur musunuz?
Canım hoş geldin öncelikle yaş yaşam tarzını öğrenebilir miyim :)

Evet kuzucum bayadır istediğim bi dolabı aldım sevincim ondandır inşallah bu pazarda düz 56 olsam deme keyfime bide sizler gibi dünya tatlısı arkadaşlarım var daha ne olsun :KK200: valla kuzum belim başım her yerim ağrıyor yemek yimek istemiyom nutella koy kaç önüme yemem o dereceyim yani bide eve geldik kurulum temizlik yemek hazırla of bittim yani :confused: ama değdi mi dersen değdi tabiii ki :21: yemeklerimi iyi bulmana ayrıyetten çok sevindim:KK36:
Ayy gözünaydın o zaman istediğin bişeyi almışsın :) nutellaya bile hayır diyosan durum gerçekten ciddi :) sen de çok tatlısın cnm benimmm sağ ol güzel sözlerin için :KK200::KK200:

Benim akşam menüsü kanat ve patates kızartma idi ama değiştirdim fırında pişirdim :) yanına 3 kaşık kadar spagetti ve 1 bardak ayran :) azıcık da ketçap mayonez. Makarna sade gitmezdi :)
Abooow esram illa ki bi güzellik yapıcan kendine napcen benim kankam böyle seviyo diyeti ne diyelim şimcük valla fırında olmasa kızardım ama şimdi miiis olmuş aman ketçap mayonezde hediyoşun olsun :KK49:

Ayy gözünaydın o zaman istediğin bişeyi almışsın :) nutellaya bile hayır diyosan durum gerçekten ciddi :) sen de çok tatlısın cnm benimmm sağ ol güzel sözlerin için :KK200::KK200:
Ayy sağ ol bitanem benim :)) valla harbiden durum vahim noldu bana ben bile anlamadım :))) oy kuzum benim muaaah iyi kalpli arkadaşım baştan beri destekçim:KK200:

Tabiki de.. 1.5 yasinda çok hareketli bir kızım var27 yaşındayım. .

Öğretmenim çalışıyorum haftanın 4 günü. .tam bir temizlik manyagim..
Gezmeyi çok severim ama bebisden dolayi eskisi gibi olmuyor maalesef..

Tabiki de.. 1.5 yasinda çok hareketli bir kızım var27 yaşındayım. .

Öğretmenim çalışıyorum haftanın 4 günü. .tam bir temizlik manyagim..
Gezmeyi çok severim ama bebisden dolayi eskisi gibi olmuyor maalesef..
Canım Maşallah allah nazarlardan saklasın bebişini .. çalıştığın için hazır beslenmek zorunda kalıyor musun yemek çıkıyordur ama tabii ne yediğin önemli burda pilav makarna şeker un hamur işi tuz yağ yasak canım patates haftanın bi günü yiyebilirsin yani yasak dediğime bakma her gün bi kaçamak oluyo bizde ama dengelemek besinleri dengeli tutup saatlerinde yemek önemli olan . Benim ve arkadaşlarımın farklı beslenme tarzlarımız var çoğumuz aynı olsakta herkesin durumuna göre değişiyor belirli bi sisteme bağlı yapmıypruz yoğurt limon pul biber kürü uyguluyoruz genelde limonlu su tüketiyoruz haşlanmış yumurta tarçınlı süt yoğurt yeşillik 5 6 kaşık sebze bakliyat ızgara haşlanmış et beyaz et falan tüketiyoruz aralarımızda meyvelerimiz var tabii yalnız başına meyve tüketmiyoruz yoğurtla bademle cevizle falan bunların hepsini ölçülü miktarlı yiyoruz yoğurt 4 5 kaşık süt 1 çay bardağı badem 6 7 tane 1 adet ceviz bi porsiyon dmek yani günlük menü bildirimi yaparız pazar günleri tartılır her konuda birbirimze destek veririz böyle bi ekibiz canım :))

Çok guzell..Kuru bende bugünden itibaren uygulamayı düşünüyorum. .hazır beslenmiyirun öğle paydosunda evime geliyorum yada hiç bişey yemiyorum Sabah akşam yemek yiyorum ama ara uzun olunca miktar çok oluyor tabi

Çok guzell..Kuru bende bugünden itibaren uygulamayı düşünüyorum. .hazır beslenmiyirun öğle paydosunda evime geliyorum yada hiç bişey yemiyorum Sabah akşam yemek yiyorum ama ara uzun olunca miktar çok oluyor tabi
Canım yanına bi saklama kabında kayısı badem leblebi 5 6 kiraz erik işte ne varsa koy 3 kayısı 5 6 badem bi porsiyon demek yada minik activa yoğurt yanına badem ceviz falan olabilir öğlende mutlaka yemek ye derim ben ama bi arkadaşım yemiyor sabah akşam yapıyor ara öğünde yapmıyor ama herkesin vücudu öyle olmaz tabii sen ara öğünlerini yap öğle yemeğinide mutlaka yap canım

Kızlar yarin öğlen yemekte pide var ;( 1 pide yerim kesim kenlarini çıkarıyorum birde ince yapıyorlar
Sabah kahvaltıda ne yesem yumurta peynir yiyim dedim de fazlami olur?? Bilemefim

Kızlar yarin öğlen yemekte pide var ;( 1 pide yerim kesim kenlarini çıkarıyorum birde ince yapıyorlar
Sabah kahvaltıda ne yesem yumurta peynir yiyim dedim de fazlami olur?? Bilemefim
Haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yeşillik biber bir dilim tam buğday ekmeği ye canım kahvaltı sağlam olur her zaman senin söylediğin şekilde fazla değil çok çok az olur pideden 1 dilim kesmez sonra 2. 3. De yenir :))))

Back
X