• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

2 ay snra bende metrobuse baslicam bakalim herkez cok zor cok kalabalik diyor benim aksam ilk durakdan binme sansm var ama sabah yok bakalim hayrlisi ☺ belkim eve yakn is bakarim bende 9 yil olcak artk degisiklik mi yaomak gerek ☺

ooyy maşallah kız 9 yıldır mı çalışıyorsunn orada bende 5 yıl çalıştım buradan önce inşaat firmasıyla sonra 2 yıl ara sonra burası

Yani ara duraklardan iş çıkışı felaket oluyo aslıcım ben zincirlikuyudan biniyorum illa boş bekliyorum dolu gelene asla binilmiyo akşam ilk duraktan biniceksen iyi ama asıl akşam zor

ama tam tersı benm mesela sabh herkez benmle ıse burdan gelıcek aksamda herkez eve donus ora bakalım hakkımızda hayrlısı canım. gıttıgı yere kdr.
Katılıyorum:KK53: ben olsam üstüne sigara külü ya da pis bişey atardım alamamak için:KK70:

ya aysun ole seyler yapmaz ustune tükürmüştür kesın (:
lokur lokur asl1can asl1can :KK70::KK70::KK70: beni nasıl bu kadar iyi tanıdınız ya içimdeki ses 'Öldür onu Öldür onuuu ' dedi öldürdüm az önce :KK70::KK70:

nasıl öldürdün peki mıgden de mı kız suan (:

ooyy maşallah kız 9 yıldır mı çalışıyorsunn orada bende 5 yıl çalıştım buradan önce inşaat firmasıyla sonra 2 yıl ara sonra burası

benım bı stajım var cnm snra 5 ıs degısdım snra buraya gırdım kazıldım sankı smdı hıc guvenım yok kendıme baska yerde yapabılır mıyım dıe :(

lokur lokur asl1can asl1can :KK70::KK70::KK70: beni nasıl bu kadar iyi tanıdınız ya içimdeki ses 'Öldür onu Öldür onuuu ' dedi öldürdüm az önce :KK70::KK70:

:KK45::KK45::KK45::KK60::KK60: neden şaşırmadım acaba:cool::cool: amaan bişey değildi zaten yaa

Ben de 6 yıl biticek Temmuzda inşallah daha önce de 4 yıl çalışmıştım başka bir firmada arada 1 yıl boşluk var
benım bı stajım var cnm snra 5 ıs degısdım snra buraya gırdım kazıldım sankı smdı hıc guvenım yok kendıme baska yerde yapabılır mıyım dıe :KK43:

Bir yere alışınca başka iş zor geliyo yani herkesi tanımışsın herkes seni tanımış onca kurulu düzen ben de düşünüyorum bazen allah kimseyi işsiz bırakmasın ama iş değiştirmek de gerekmesin inşallah

:KK45::KK45::KK45::KK60::KK60: neden şaşırmadım acaba:cool::cool: amaan bişey değildi zaten yaa

Ben de 6 yıl biticek Temmuzda inşallah daha önce de 4 yıl çalışmıştım başka bir firmada arada 1 yıl boşluk var

Bir yere alışınca başka iş zor geliyo yani herkesi tanımışsın herkes seni tanımış onca kurulu düzen ben de düşünüyorum bazen allah kimseyi işsiz bırakmasın ama iş değiştirmek de gerekmesin inşallah

aynen tatlım gercekden dusununce zor gelıyor 18 yasnda gırdm yanı pek ıste degısmedm hıc benımde 1 yıl boslugum vardı staj snrası hakkımızda hayrlısı.

Ya arkadaşlar öğle yemeğinde 1 tane dolma yedim biber dolması zeytinyağlı 389 kalori diyor fat secret :KK57::KK57::KK57:

Bence doğru değildir yani büyüklüğüne bağlı da orta boy bir zeytinyağlı dolma 140 falan ben de daha önce bakmıştım ben genelde diyetkolik diye bir yerden bakıyorum fat secret bazı şeylerin 100 gr ını gösteriyo manuel düzeltmek gerekiyoo_O

Bence doğru değildir yani büyüklüğüne bağlı da orta boy bir zeytinyağlı dolma 140 falan ben de daha önce bakmıştım ben genelde diyetkolik diye bir yerden bakıyorum fat secret bazı şeylerin 100 gr ını gösteriyo manuel düzeltmek gerekiyoo_O

canım ben de düzeltiyorum hep

dolma 1 adet diye girdim

bence de yanlış

yoksa 1300 ü aştım ben :(

evet bişey değildii yedim valla şuana kadar 1.200 cal almışım az önce akşam yemeği az yiyeyim diye şeftalili yulaflı yoğurt yedimm :KK72:

valla kanaatkar insanlarız benim burada bütün şartlarım iyi ama geleceği yok departman değil bir de yoğunlukluk yok şekil a gibi. Bendeki bilgiler biraz daha fazla burada köreliyorum bende. O yüzden eylül başı ben kaçarım :)

Back
X