- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #6.541
2 ay snra bende metrobuse baslicam bakalim herkez cok zor cok kalabalik diyor benim aksam ilk durakdan binme sansm var ama sabah yok bakalim hayrlisi ☺ belkim eve yakn is bakarim bende 9 yil olcak artk degisiklik mi yaomak gerek ☺
Yani ara duraklardan iş çıkışı felaket oluyo aslıcım ben zincirlikuyudan biniyorum illa boş bekliyorum dolu gelene asla binilmiyo akşam ilk duraktan biniceksen iyi ama asıl akşam zor
Katılıyorumben olsam üstüne sigara külü ya da pis bişey atardım alamamak için
ooyy maşallah kız 9 yıldır mı çalışıyorsunn orada bende 5 yıl çalıştım buradan önce inşaat firmasıyla sonra 2 yıl ara sonra burası
Ben de 6 yıl biticek Temmuzda inşallah daha önce de 4 yıl çalışmıştım başka bir firmada arada 1 yıl boşluk varooyy maşallah kız 9 yıldır mı çalışıyorsunn orada bende 5 yıl çalıştım buradan önce inşaat firmasıyla sonra 2 yıl ara sonra burası
benım bı stajım var cnm snra 5 ıs degısdım snra buraya gırdım kazıldım sankı smdı hıc guvenım yok kendıme baska yerde yapabılır mıyım dıe
neden şaşırmadım acaba amaan bişey değildi zaten yaa
Ben de 6 yıl biticek Temmuzda inşallah daha önce de 4 yıl çalışmıştım başka bir firmada arada 1 yıl boşluk var
Bir yere alışınca başka iş zor geliyo yani herkesi tanımışsın herkes seni tanımış onca kurulu düzen ben de düşünüyorum bazen allah kimseyi işsiz bırakmasın ama iş değiştirmek de gerekmesin inşallah
aynen tatlım gercekden dusununce zor gelıyor 18 yasnda gırdm yanı pek ıste degısmedm hıc benımde 1 yıl boslugum vardı staj snrası hakkımızda hayrlısı.
Ya arkadaşlar öğle yemeğinde 1 tane dolma yedim biber dolması zeytinyağlı 389 kalori diyor fat secret
80 gr lı kdolma 138 cal miş canm orası abartmış benceYa arkadaşlar öğle yemeğinde 1 tane dolma yedim biber dolması zeytinyağlı 389 kalori diyor fat secret
Bence doğru değildir yani büyüklüğüne bağlı da orta boy bir zeytinyağlı dolma 140 falan ben de daha önce bakmıştım ben genelde diyetkolik diye bir yerden bakıyorum fat secret bazı şeylerin 100 gr ını gösteriyo manuel düzeltmek gerekiyo
80 gr lı kdolma 138 cal miş canm orası abartmış bence
80 gr lı kdolma 138 cal miş canm orası abartmış bence
canım ben de düzeltiyorum hep
dolma 1 adet diye girdim
bence de yanlış
yoksa 1300 ü aştım ben
fatsecret bende kullanmıştım abartı değer veriyor kızlar
iyet kolik en iyisi
Ben de 6 yıl biticek Temmuzda inşallah daha önce de 4 yıl çalışmıştım başka bir firmada arada 1 yıl boşluk var
Bir yere alışınca başka iş zor geliyo yani herkesi tanımışsın herkes seni tanımış onca kurulu düzen ben de düşünüyorum bazen allah kimseyi işsiz bırakmasın ama iş değiştirmek de gerekmesin inşallah
ne iş yapıyorsun seyrekyagmur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?