• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Eveett ben de yazayım menümü :)

Sabah -yarım dilim ekmek,haşlanmış yumurta,6 zeytin,biraz süzme peynir ve kaşar peyniri,1 fincan tek şekerli neskafe 2si bir arada

Aralarda bitki çayı,Türk kahvesi ve 2 kuru kayısı

Akşam-1 dl ekmek,5-6 kaşık yumurtalı ıspanak ve biraz kavun

Sonra da 2 tane eti hoşbeş yedim :)
Bugünlük bu kadar :)
Ufakta olsa mutlaka kaçamak yapcak bu kiz:D:D

1 haftadir kk ya giremedim isler gucler..
Dun 63.0 kilo iken bu gun 64.5 kiloyum sabah tartildim cunku birdenbire odem olustugunu vucudumda gorebiliyorum ozllikle bacaklarimda

Kahvalti
1bucuk haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
2dilim ekmek
Yarim bardak yesil cay

Mide bulantisi gaz falan da var sadece dun dikkat etmedim kahvaltida hamburger yedim aksam da gec saatte yemek yedim

Günaydın bebiklerr,

Size bu satırları metrobüsten yazıyorum:KK45: işe gitmek üzere yoldayımm

Hepinize kucak dolusu sevgiler :KK36::KK36:ı

gunaydın lokurum

bende sasırdım bole erken erken lokurun ne ısı var dıe :)

1 haftadir kk ya giremedim isler gucler..
Dun 63.0 kilo iken bu gun 64.5 kiloyum sabah tartildim cunku birdenbire odem olustugunu vucudumda gorebiliyorum ozllikle bacaklarimda

Kahvalti
1bucuk haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
2dilim ekmek
Yarim bardak yesil cay

Mide bulantisi gaz falan da var sadece dun dikkat etmedim kahvaltida hamburger yedim aksam da gec saatte yemek yedim

afıyet olsun nureysecım bazen sıskınlık oluyor umarm yakn zmanda duzelır bende de bu ara var ya

Ay valla cnm tatlı çekti ben de 2 hoşbeşle atlattım :KK70: daha fazla yemektense hemen anında yemem lazımdı.
Bu aralar bende de oluyo bu yaaa
Çok tatlı istiyo canım, halbuki normalde de çok sık yemezdim çikolata ve dondurmayı çok severim ama bide gece acıkma krizlerim başladı:KK42::kızgın:

Bu aralar bende de oluyo bu yaaa
Çok tatlı istiyo canım, halbuki normalde de çok sık yemezdim çikolata ve dondurmayı çok severim ama bide gece acıkma krizlerim başladı:KK42::kızgın:
Ayy kuzucum gece ben de acıkmıştım çünkü 17.30 gibi yemiştim yemeğimi. Türk kahvesi filan içiyorum ben gece acıkmayayım diye :( sen de bitki çayı iç bastırır açlığını

günaydın dünki menümü yazayım
kahvaltı
1 nektari
1 kase yoğurt

ara: 2 cezerye:KK11::KK11:

öğlen
1 parça tavuk göğsü
1 kase sebze çorbası az şehriyeli
1 tabak salata

ara
5-6 çig badem

akşam
1 kase tarçınlı yoğurt

2 lt su,2 yeşilçay,

akşamda tarçınlı limonlu su yapıp içtim bir şey yemedimm

Kızlarr bu iki öğün yeme olayı bana acayip yarıyo yaa bugün karnım bayağı inmiş gibi duruyo. Hem regl bitti hem de az yedim hemen fark etti tartıda :) söyliyim mi size bu sabah kaç kilo olduğumu :)

bende iki öğün yediigmde cidden incelme oluyor simitlerim gidiyor ben çok inanıyorum iki öğün olayına

günaydın dünki menümü yazayım
kahvaltı
1 nektari
1 kase yoğurt

ara: 2 cezerye:KK11::KK11:

öğlen
1 parça tavuk göğsü
1 kase sebze çorbası az şehriyeli
1 tabak salata

ara
5-6 çig badem

akşam
1 kase tarçınlı yoğurt

2 lt su,2 yeşilçay,

akşamda tarçınlı limonlu su yapıp içtim bir şey yemedimm
Günaydın cnm menün güzel olmuş :KK5:

dün iyeti bozmuştum çok yiycektimm ama sizi okuyunca duruyorum inanki çok etkisi var buranın
sabahta suyumu hazırlayıp işe gedlim eve gittimde içerim
Evet cnm burada insan motive oluyo,çünkü herkes az yiyo güzel şeyler yiyo o yüzden etkileniyoruz :)

Back
X