• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ben anlayamadım kuzum niye öylesin? Atlatırsın ama ya arada insana oluyo depresif haller. Kilo veremicekmişsin gibi geliyo ama lokurun dediği gibi önceki menülerine göre gayet iyisin bu aralar

Yok kuzum diyetle hiç alakası yok farklı şeyler işte arada bunalım yapıyor bana o yüzden öğlenleri çoğalttım gene ama işin ilginci hiç iştahım yok umarım yaramaz iştahsız yiyince genelde yaramıyor bana. Eskiden daha az yiyordum gibi geliyo bana da :KK48:

yok lokurum ya benim ki çok farklı bişey. Eşimle de alakası yok. Arada 1 haftamı çalar o yüzden mutsuzluk ve deli gibi yiyorum işte gene iyi atlattım zaten bu hafta. o yüzden diyorum ya kilo vermem zor bu sefer

Kuzum bence normal yiyosun önceye göre daha iyi sanki ama karbonhidrata çok yüklenme dün akşamın güzeldi bugün de sabah ekmek biraz fazlaydı onun haricinde iyisin maşallah:KK60:

Kuzum bence normal yiyosun önceye göre daha iyi sanki ama karbonhidrata çok yüklenme dün akşamın güzeldi bugün de sabah ekmek biraz fazlaydı onun haricinde iyisin maşallah:KK60:

moral verdin vallaa lokur :) bu arada yazının hepsini okudum bence mantıklı en kokrtuğum şey yiyip yatmaktı ama korkum yersizmiş sevindim :KK49:

Kızlar ben akşam yemeğimi yedim. Kociş geç gelicekmiş de erken yiyeyim dedim acıkmış gibiydim hem.
1 dl ekmek,5-6 kaşık yumurtalı ıspanak,minik üçgen dilimlerden 4-5 dilim kavun :)

Afiyet olsun kuzum maşaallah güzel yemişsinn beni de fasulyem bekler evde :KK55:

moral verdin vallaa lokur :) bu arada yazının hepsini okudum bence mantıklı en kokrtuğum şey yiyip yatmaktı ama korkum yersizmiş sevindim :KK49:

Afiyet olsun kuzum maşaallah güzel yemişsinn beni de fasulyem bekler evde :KK55:

Evet o bende de vardı ama yaktıktan sonra sorun yok diyo ben de çok beğendim yazıları kafam akrışıktı çünkü şimdi en azından ne yiyceğimizi biliyorum akşam ve sahur toplam 1200-1300 kalori almamız lazım hadi sen 1500 al izin verdim:KK70:

Back
X