- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #6.261
Boy ve kilonu girince otomatik hesaplanmıştır cnmBende üst sinir 1800 kendi yapmış ama![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boy ve kilonu girince otomatik hesaplanmıştır cnmBende üst sinir 1800 kendi yapmış ama![]()
Canım benim bizimde burda bi kadın var ihtiyacı var ben ona veriyorum yardımcı olmak isterdim kadına vermediğimde veririm İnşallah ne diyim üzüldüm şimditamamdır hatun
Canım saat daha çok erken eğer şimdi yenezsen gece dolabın içinde uyuyakalabilirsin :)Kızlar ben çok sis hissediyorum ya bu aksam yemegi iptal etsem aslında çok iyi olmaz mı :)
Hahha ilahi merve güldürdün kızzCanım saat daha çok erken eğer şimdi yenezsen gece dolabın içinde uyuyakalabilirsin :)
Bende üst sinir 1800 kendi yapmış ama![]()
Canım saat daha çok erken eğer şimdi yenezsen gece dolabın içinde uyuyakalabilirsin :)
Ben anlayamadım kuzum niye öylesin? Atlatırsın ama ya arada insana oluyo depresif haller. Kilo veremicekmişsin gibi geliyo ama lokurun dediği gibi önceki menülerine göre gayet iyisin bu aralar
ankaranın neresinde acaba arkadaşalrım var iş yerinde bende ayarlamaya çalışayım benimkiler büyük ama çocuğu jkü.ük arkadaşlarıma sorarımm
Kuzum Etimesguttaymış adresi var bende no su da var. kızın son haftalığı gebe. Ama hazır bişeysi yok![]()
hımm ya bu dediğim bebek 18 aylıkmış yenimi doğacak bebek
büyük gelebilir yine bi çevreme bakayım ben cnmm
sen nerdesin ankarada
yok lokurum ya benim ki çok farklı bişey. Eşimle de alakası yok. Arada 1 haftamı çalar o yüzden mutsuzluk ve deli gibi yiyorum işte gene iyi atlattım zaten bu hafta. o yüzden diyorum ya kilo vermem zor bu sefer
Kuzum bence normal yiyosun önceye göre daha iyi sanki ama karbonhidrata çok yüklenme dün akşamın güzeldi bugün de sabah ekmek biraz fazlaydı onun haricinde iyisin maşallah![]()
Kızlar ben akşam yemeğimi yedim. Kociş geç gelicekmiş de erken yiyeyim dedim acıkmış gibiydim hem.
1 dl ekmek,5-6 kaşık yumurtalı ıspanak,minik üçgen dilimlerden 4-5 dilim kavun :)
Valla kuzum öyle değil mi amaHahha ilahi merve güldürdün kızz![]()
Kızlar ben akşam yemeğimi yedim. Kociş geç gelicekmiş de erken yiyeyim dedim acıkmış gibiydim hem.
1 dl ekmek,5-6 kaşık yumurtalı ıspanak,minik üçgen dilimlerden 4-5 dilim kavun :)
moral verdin vallaa lokur :) bu arada yazının hepsini okudum bence mantıklı en kokrtuğum şey yiyip yatmaktı ama korkum yersizmiş sevindim
Afiyet olsun kuzum maşaallah güzel yemişsinn beni de fasulyem bekler evde![]()