- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #6.021
İnanır mısın hiçbir fikrim yokkmal gibi okuyorum sizi ama balık mı güzel olur rahat oynıyım da önemli olan o
Kızlar İstanbul avcılar semtinde olan ve birlikte yürüyüş yapıp motive edebileceğimiz bir arkadaş yok mu buna çok ihtiyacım var birdaki yaza düğünüm var o gelinliğe dal gibi girmek istiyorum
suna bak ya sen evlenme otur ole :) görcem o zman senı balık gzl de bende vucut yok malesef o yuzden prenses model aldm
malesef dostcum burdakıler bursa ızmır farklı yakalar hep
Hayır evleniceeemama gelinlik konusunda henüz fikir edinmedim biraz rahatım galiba
tombiş kalacam vallahi istanbul avcılar sanırsın hep dal gibi :)
olur mu kız yaklasnca bakarsn benımde hep aklmda uzun kol vardı ama baksanda bos oraya gdnce fıkır degısıyor gercekden.
olur mu nıe ole dusunyorsun kı konuna az bakdm yurume aletn de varmıs
Ben de düüşündüm de uzun kol omuzlar açık bi model isterim sanırım hafif omuz ortasındna başlayan uzun kol bi adı varsa bilmiyorum ama
kuzu aysıra bana sey dedı 25 gune gelınlık gelıcek provaya cagırıcam dedı senı 2 provam olucak kontrol ederm tabı daha 2,5 aym var zaten hele yapmasnlar döverım ulennn parann hepsını vermedk ya daha skı calısırlar vernce havalara gırıolar :) dıkım bende ıstedm asıl ama yapamazlarsa dıe de tırstım tek kararsızlıgım uzun kol yaptırsam mı dıe benım etek kuyrugum cok uzun duvak hem kısa hem uzun aldım gzl ama yakası tam ıstedgm gıbı cok acık dııl omuza dogru kolu var :)
ananasa gelrısek :) bende dıyetsyenıme sordum evet zayflatıyor ama cok yemen lazmkı anca dedı pek sallamadı ama teyzemn bu gıttıgı dıyetsyen zaten ac yorumları oku kız cok ıyı dıolar her hafta degısık lıste verıyor bunu yapalı 2 kez 2,300 bıde 2 kılo verdı dedım demek yarıyor ıste denemekden zarar gelmez dedım bende ortdakılerde demıs teyzeme detoks bu ıyı gelıyor :) bz deneyelm verırsek sızde gelırsnz bende basta dıyordum aman teyze ne alaka dıe ama bakalm
seyrekyagmur sınan ozen evlenmıs karısının gelınlıgını gordun mu o balık ama benım yakada ole mesela duyorum kollarını öle uzun mu yapsam bıde yaz onuda dusunuyorum :)
İnanır mısın hiçbir fikrim yokkmal gibi okuyorum sizi ama balık mı güzel olur rahat oynıyım da önemli olan o
suna bak ya sen evlenme otur ole :) görcem o zman senı balık gzl de bende vucut yok malesef o yuzden prenses model aldm
hmm bak güzelmiş yani böyle mesela yakası biraz açık bunun ama model güzelAYNEN YAVRU TAM ISTEDGM MODEL YAKA ACIK OMUZDAN KOL UZUCAK BENM ISTE OPRDA KOL VAR AMA UFAK DANTEL ONU UZATIYIM DIYORUM BELKIDE YAAPRIM :)
Çok beğendim sinan özenin karısını bende uzun isterdim ama yapışır terden oynarken rahat edemem diye düşündüydüm. Kuyruklara bayılırımcanım valla ben çok iyi bi yere diktirdim 3 kere prova yaptırdım düğün haftası gitseymişim keşke mallar yetiştiremediler düğün günü aldık o da göğüste potluk var gibiydi.
Ananas tecrübelerinizi bekliyeceğim sayın kobaylarım
Hatun artık şüphe ediyorum sen kesin yay burcusun çünkü aynı hallerdeyiz bende kocamın zoruyla evlendim 24 çook erkendi benim içinn daha ççook işişm vardı
Çok beğendim sinan özenin karısını bende uzun isterdim ama yapışır terden oynarken rahat edemem diye düşündüydüm. Kuyruklara bayılırımcanım valla ben çok iyi bi yere diktirdim 3 kere prova yaptırdım düğün haftası gitseymişim keşke mallar yetiştiremediler düğün günü aldık o da göğüste potluk var gibiydi.
Ananas tecrübelerinizi bekliyeceğim sayın kobaylarım
Hatun artık şüphe ediyorum sen kesin yay burcusun çünkü aynı hallerdeyiz bende kocamın zoruyla evlendim 24 çook erkendi benim içinn daha ççook işişm vardı
hmm bak güzelmiş yani böyle mesela yakası biraz açık bunun ama model güzel
At kuzum benim ya ne güzel balayına nereyi düşünüyosun :)evet tatlım dene bencede guzel yanı ben basta uymadm bı ıkı kez yaptı bunu ıyı geldı. atmam mı resm atcam tabıkı snra merkda bırakmam kımsecıklerı :)
Canım benimde kolluydu :)))banada kadn agustos ve uzun kol mu bakıon dedı sok oldu bende pek uzun kol denemedm bıde bıraz acele oldu 3 tane denedm ama zaten hep aklmda olanı aldm ama uzun kol o sınan ozenn karısı gıbı gıyebılırdm yaka acık eksım o yuzden belkı dıroum o modele kol yaoarm once bı gelınlık gelsnde tabı yazn ınsan dusunuyro herseyı
senn baya gec olmus harbı nere dıktırmısdın kı sende fathte mı gelınlıkcıler orda olur ben bı kac yere bakdm gene aysıraya gdm dedm ınsallah yapablırler :)
tecrubelerımızı soler mıyız bılmıoz sana ama dusuncez bunu :)
Ay canım asıl mesele akşam yememk zaten o çok zorluyor insanı haklısın ama tutmazsak gitmez kilocuklar dayanmak lazım gün boyu iyi aslında beslenmencnm ben sabah evde kahvaltımı yapıyorum genelde yumurta peynir zeytin ,z eytin ve bol yeşillik yiyorum.
öğlen burada ev yemeği çıkıyor makarna ve pilav yemyorum ama çorba, sulu yemekler yanında salata yoğurt ne varsa yiyorum . börek varsa bir dlm dolma varsa bir tane gibi ayarlıyorum..
saat 4 gibi acıkınca bir ara öğün yapıyorum .
ama benim film akşam kopuyor akşam yoğurt yemek istiyorum mesela yada sadece salata onu yesemde sonra yine yiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?