• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Çıkmama az kaldı neler yedim yazayım malum ananas temalı bir gün oldu yarın da öyle olacak:KK45:

sabah:

3 adet lıght üçgen peynir

5 adet hindi füme

2 dilim ananas

1 bardak sütlü neskafe (yarım bardak sütle)

öğle:

6 zeytin

bol miktarda domates biber

6 adet hindi füme (ince ince dilimler bütün gün toplam 150 gr)

ara: 2 dilim ananas

akşam:

haşlanmış göğüs tavuk

salata olacak

gece de yine 2 dilim anans yerim bir ananas yemiş olucam bütün gün

Merveeee hayııır yine 56 küsürleri mi görüceksin
Merveeee hayııır yine 56 küsürleri mi görüceksin tartıda:sopa::sinirli:
Çeyrek pizza yedim son bida yemicem :( :( ödül olsun napim artık bida yapmam :( kızma bana :( ananasa başlasam mı bende diye düşünüyomda yoğurtsuz peynirsiz nasıl dayanırım :(

O zaman menu yazma vakti geldi bence :)

Sabah
kahvaltilik gevreği
2 kaşık yulaf
süt
ceviz
2 kuru kayisi

Ara
activia
2 kaşık chia tohumu ile

Öğle
Levrek fırında yapilmisti
salata

Ara
malesef dondurma

Aksam
levrek
salata

Çayın yanında da 1 form bisküvi yedim ve günü kapattım

Şimdi leslie ile yürüyüş vakti:)

Kizlar dünden belli hastayım mide bulantısı karın agrisi:(bugün öğle zorla yedim onuda geri çıkarttı m bi menu yok ortada yani:KK42:

Kızlar bana kızı mini boy browni yedm 2 tane pü bana püü misafir vardı evde şuan ne ararsan var abooow yememek için zor duruyom

Canım lütfen bırakalım artık şu tatlıları

Aynanın karşısında incecik olacağın günleri elbiselerin ne kadar yakisacagini ve her şeyden önemlisi daha sağlıklı olacağımız günleri dusunelim:)

O zaman menu yazma vakti geldi bence :)

Sabah
kahvaltilik gevreği
2 kaşık yulaf
süt
ceviz
2 kuru kayisi

Ara
activia
2 kaşık chia tohumu ile

Öğle
Levrek fırında yapilmisti
salata

Ara
malesef dondurma

Aksam
levrek
salata

Çayın yanında da 1 form bisküvi yedim ve günü kapattım

Şimdi leslie ile yürüyüş vakti:)
Hane kacamaksiz gunumuzde bugun bakm he domdurma nerden cikdi bende alisvrrise cikdm acm ama busey almadm yesa dedm sozumu tutayim

Hayirli aksamlar kizlar nasilsiniz? İki gündür yazamadim ama takip etmeye calistim. Benim kizin yine huysuzlugu üstünde hicbir sey yaptirmiyor. Uyutmaya calisiyorum uyursa yemek yicem o yüzden bugün yemege gec kaldim.

Hayirli aksamlar kizlar nasilsiniz? İki gündür yazamadim ama takip etmeye calistim. Benim kizin yine huysuzlugu üstünde hicbir sey yaptirmiyor. Uyutmaya calisiyorum uyursa yemek yicem o yüzden bugün yemege gec kaldim.
Merhaba.. ne kadarlik kizn dis falan mi cikariyorki

Hoşgeldinn demek kilo aldın :sopa: Bi daha dizimizin dibinden gitmek yok Güleycaa haa benim beslenme biçimime bakma sen kızları örnek al gene de :KK70:

Benim aynı etek gibi işlemeleri canım duvağım kuyruk gibiydi güzel oluyor tavsiye ederim. Aysırayı beğeniyorum benden tavsiye muhakkak git kontrol et aksilik oluyor onların aramasını beklemee

Al işte gene karışmış ortalıkk peynir süt naısl girdi olaya :confused: kız aslıyla siz zaten nerde adını duymadığım diyet var siz ordasınız aslı yengesini anlattıktan sonra ben diyetisyene sordum ananasın hiç bi faydası yok dedii banaa :KK14: Neyse ben şimdilik buna kalkışmayayım zaten hızınıza yetişemiyorum daha protein günü yapiciğim :kahve:
Senin beslenme biçiminde ne varmış ki gayet iyi gitmişsin :super: vaktiyle ben de protein ağırlıklı beslenmiştim çok güzel kilo veriyorsun ama benim bünye dayanmadı haberin ola:KK66:

Bugün ki menum
Sabah
2has.yumurta,1kk peynir
1 bucuk dilim kepek ekmegi
1tatli kasigi recel
Ara
Rezene cayi,1 tane hurma
Öğle
Yulafli,Elmali,tarcinli yogurt
Aksam
3 kaşık tavuk sote,2dolma
Yagsiz az tuzlu salata,yogurt