- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #6.001
aynen kuzu yarın baslıyoruz ye ye annas guzeldır ıns aksam bende bı mıgrosa gıtmem lazm alım ya hem bana hem anama ıkımız bırlıkde baslayalm dedım ananasa :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen kuzu yarın baslıyoruz ye ye annas guzeldır ıns aksam bende bı mıgrosa gıtmem lazm alım ya hem bana hem anama ıkımız bırlıkde baslayalm dedım ananasa :)
Bugün ki menüm sabah 2 dilim tt bir yumurta az peynir domates salatalık öğlen bir tabak kabak yemeği 1 dilim ekmek bir kase yoğurt - ara bir avuç leblebi yarım haşlanmış Mısırçok severim malesef
ama kuzu kadn vermıyor bakalım ben nasıl dayancam gece ınsallah fenalasmam gene yemekkk dıe :) bende anlamadm ananasla nıe peynır yenmıyor ama yenmıyormus :)
başlayın tabii evde iki kişi yapınca daha rahat olur
ama yumurta yiyesim yok hindi füme yedim bugün ben sabah da öğlen de protein olarak ondan yesem olur mu ki yağsız hindi eti sonuçta
![]()
Tabi canım hoş geldin beslenme düzenini anlatırmısın biraz bna :)
Evet Can'ım küçük 5 aylık daha ama ben de yavaş da olda zayıflamak istiyorum sütüm azalmadan dikkat etmeye çalışcam siZinle birlikte olunca motivasyonum da artıyor hepinize teşekkürler şimdidenhosgeldın tekrardan afıyet olsun
dayanamadın senn bebek kucukdu yalnıs hatrlamıyorsam dıyetsyene ıyı karar verdın.
İnternetteki anans diyetlerinde hep yoğurt var mesela ama sonuçta teyzen vermiş bu kanıtlı o yüzden ne diyorsa uyarız napalım ekmek ben çok aramıyorum zaten ya ananas da güzel bişey çok sıkıcı zor olmaz hem şeker var onda heralde o dengeliyor acıktırmıyor belki de![]()
migros hindi füme (yani markası da migrosonda nişasta yok o yüzden alıyorum ya da maretinki ikisi de patates nişastası olmayanlar)eti 5.95 tl 12 dilim falan var ben iki öğüne beldim sabah öğlen yedim yanında sabah işte peynir yemiştim yanlışlıkla ama öğlen domates biber 6 zeytin ve hindi fümenin yarım pakeitini yedim 5 gibi ananas yiycem yine sabah kahvaltıda yemiştim ara yapmadım sabah öğle arası şimdi 5 te yapıcamye kuzu nolcak onu bende alcam mayalı seyler yasak tek sonucda ıyı kafama gırdn aksam market yapım bende :) evet evde bırı yapıncada ıyı oluyor
valla ben bilgisislikten degilde uygulama hatası var ve irade istikrar yokcanım 98 den 62 dusdum dıyorsun sen ne yapman gerekdıgını cok ıyı bılıorsun asıl. aksamları da cok yemen ac kalmandan bence kendıne ıkı ara yap meyve olur sut badem olur mesela aksamda cok yemessn bu sayede cunku acıkmaya fırsat kalmıyor gercekden.
Evet Can'ım küçük 5 aylık daha ama ben de yavaş da olda zayıflamak istiyorum sütüm azalmadan dikkat etmeye çalışcam siZinle birlikte olunca motivasyonum da artıyor hepinize teşekkürler şimdiden
ben kendı dıyetsyenıme demısdm evet zayflatıyor ama cok yemıceksnkı pek olmaz dedıydı bole dıyetlere karsı hanfendı ama benım teyzemn dıyetsyenıylede yakn arkadas. 2 kez ananas dıyeti yaptı ıyı kılo verdı demek faydası var olmasada zararlı bısey yemıyoruz degısıklık yapmıs oluruz dmı yanı :)
migros hindi füme eti 5.95 tl 12 dilim falan var ben iki öğüne beldim sabah öğlen yedim yanında sabah işte peynir yemiştim yanlışlıkla ama öğlen domates biber 6 zeytin ve hindi fümenin yarım pakeitini yedim 5 gibi ananas yiycem yine sabah kahvaltıda yemiştim ara yapmadım sabah öğle arası şimdi 5 te yapıcam
Hepinize mrb kızlar ben yine geldim dün diyetisyene gittim dün itibariyle başladım tekrardan ancak o ara bırakmak zorunda kaldığım için çok mutsuz oldum ve hiç dikkat etmedim tabi bu arada 1.5 kilo aldımbaktım böyle olmayacak döndüm aranıza
kilolar azalmış maşallah size
canım benım harıkasın ya masallah bayıldım bayıldım benım duvagmda bole ıslemelı etek ucumda hp ole ıstemısdım benım modelıde yuklerım aysıra var ordan hazır gelıcek ustumde duzenlemeler olucak benım.
Ekmeği yemedimasl1can izin vermedi
sabah yemem lazımmış 1 dilim hakkımı ben de yemiycem sanıyodum e öğlen de olmaz artık diye yeedim ama yanlışlıkla süt içim peynir yedim
ananas dolu günler adlı çalışmamıza başladık da
yarın tam doğrusunu yapıcam ama başlıyoruz aslıyla
Tabii ki ayda 1 hafta falan sonuçte ve mayalı şeyler hariç sezbe portein herşey var hem ama işte ben antebe gidicem cuam günü dolayısıyla 3 gün yapıp ara vericem 3 gün pazartesiden itibaren tam 1 hata yaparım artık hem dönüşte detoks gibi olur
valla ben bilgisislikten degilde uygulama hatası var ve irade istikrar yok![]()
Hoşgeldinn demek kilo aldınBi daha dizimizin dibinden gitmek yok Güleycaa haa benim beslenme biçimime bakma sen kızları örnek al gene de
Benim aynı etek gibi işlemeleri canım duvağım kuyruk gibiydi güzel oluyor tavsiye ederim. Aysırayı beğeniyorum benden tavsiye muhakkak git kontrol et aksilik oluyor onların aramasını beklemee
Al işte gene karışmış ortalıkk peynir süt naısl girdi olayakız aslıyla siz zaten nerde adını duymadığım diyet var siz ordasınız aslı yengesini anlattıktan sonra ben diyetisyene sordum ananasın hiç bi faydası yok dedii banaa
Neyse ben şimdilik buna kalkışmayayım zaten hızınıza yetişemiyorum daha protein günü yapiciğim
![]()
Hoşgeldinn demek kilo aldınBi daha dizimizin dibinden gitmek yok Güleycaa haa benim beslenme biçimime bakma sen kızları örnek al gene de
Benim aynı etek gibi işlemeleri canım duvağım kuyruk gibiydi güzel oluyor tavsiye ederim. Aysırayı beğeniyorum benden tavsiye muhakkak git kontrol et aksilik oluyor onların aramasını beklemee
Al işte gene karışmış ortalıkk peynir süt naısl girdi olayakız aslıyla siz zaten nerde adını duymadığım diyet var siz ordasınız aslı yengesini anlattıktan sonra ben diyetisyene sordum ananasın hiç bi faydası yok dedii banaa
Neyse ben şimdilik buna kalkışmayayım zaten hızınıza yetişemiyorum daha protein günü yapiciğim
![]()
İnanır mısın hiçbir fikrim yokklokur Seninde gelinliğinle ilgileniriz hatunn ne demekk ama sen 50 olursan kesin balık giyersin fizik oluncaa
![]()