- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #5.941
Öğlen ekmek yemiyorum zaten canım kahvaltıyı evde yapınca erken oldu acıkırsam diye getireyim dedim onuda unuttum. Beyaz ekmeğide 2 aydır hiç yemedim zaten. Akşam pilavda yemicem aslında bana kalırsa hiç yapmıcamda malum ev ahalisi için yapıyorum mecburen☺canım öğle ekmeksiz akşam da pilavsız geçirirsen süper olur bence :)
Ben yapıyoruuum bırakmadım hiç merveciiim sabah ve akşam yediğim yoğurtun içine katıyorum mutlaka kilomda aşırı bir düşüş olmamasına rağmen vücut ölçülerimde ciddi incelmeler var şekerim.Evet canım sana katılıyorum yoğurt limon pul biberi unuttu bizim kızlar :)
Bu adet dönemleri deli ediyo beni yahu, bu hafta acayip sivilce çıktı yüzümde sırtımda bacaklarımda. Ergen gibi haala sivilce çıkıyo yaaa kurtulamadım gitti doğum kontrol hapı kullaniim diyorum onunda kilo sorunu var vazgeçiyorum sonraDediğin gibi olabilir kanka ya alt üst oldum yani bu adet döneminde. Bunu fırsata çevirmem lazım aynenilaç içmekten de nefret ederim yani. Oldum olası o hapları yutamam öyle kolayca :)
inşallah canım tabii önce hamile kalmam lazım bu 4. ayımız daha bir şey yok :)
Ben de sevmem ama bak dexplus suda eriyo ve güzel ağrı kesici aklında olsun bir daha lazım olursa sen yeter ki ufak tefek kaçırma arada bu hafta fırsat olabilir senin için kanka
yani tabii o dediyse doğrudur ama ne biliyim gece yatmadan yoğurt beni çok tok tutuyo ondan dedim kuzum
Tam olarak konuştuğumuz gibi değil kuzum şimdi ben hafta sonu antebe gidicem ya cumartesi pazar çok serbest olucak, o yüzden bu hafta biraz hafif geçiriyim diyorum dün de ananas almıştım bari getiriyim dedim sabah öyle yedim işte öğle akşam da biraz öyle yaparım ama öğlen ekmek yerim sanırım ekmek olabiliyodu di mi yoğurt da yemiycem ama öyle demişti senin diyetisyen di mi o liste nasıldı bi tekrar yazsana kuzum sana zahmet
Evet canım sana katılıyorum yoğurt limon pul biberi unuttu bizim kızlar :)
Aferin sana kuzum benim zatem önemli olan vücutta fark etmek nerelerdesin bakim sen :))Ben yapıyoruuum bırakmadım hiç merveciiim sabah ve akşam yediğim yoğurtun içine katıyorum mutlaka kilomda aşırı bir düşüş olmamasına rağmen vücut ölçülerimde ciddi incelmeler var şekerim.
Devamlı yapınca fark ediliyor kuzum ananas nasıl kızzben onu bı kac gun yaptm ama smdı ananasa baslaynca yogurt tamamen yasak bıde ole denıyım
olur canım stres yapma yeter. ılk cocuk mu
Canım sen bebiş istiyorsan spor yapma ilk ayımda ben çok yürüdüğüm için düşük tehlikem olmuştu sen sağlıklı beslen bence sadece
Devamlı yapınca fark ediliyor kuzum ananas nasıl kızz
Yaa ne yalan söyliiim kilo verme durumu beklediğim gibi gitmeyince vazgeçiyodum nerdeyse artık. Sporu bıraktım onu bırakınca yediklerimede dikkat etmemeye başladım. Sonra baktım durum vahim az az da olsa yeniden başlamam gerek diye düşündüm n'aapalım geç olsunda öyle olsun artık. Malum eskisi gibi hızlı kilo veremiyorum yaşım ve hamileliklerimden sonra zorluyo artıkAferin sana kuzum benim zatem önemli olan vücutta fark etmek nerelerdesin bakim sen :))
evet canım Allah nasip ederse ilk olacak yaş 29 :)
bende dolu dolu 27 :) daha bekarm agustosda dugunum var benımde
Nasıl gidiyor düğün hazırlıkları şekerim? Ayy heyecanlısındır sen şimdi koşuşturmacalar falan derken zaman çabuk geçer sizebende dolu dolu 27 :) daha bekarm agustosda dugunum var benımde
Iki hamileliğimi de ekimde öğrendim ekim ayından tırsıyorum oyüzden benooo süpermiş canım ben de 27 olduğum ağustosta evlenmiştim :) 29 olduğum ağustos gelmeden hamile kalsam süper olacak ama hayırlısı tabii :)
ooo süpermiş canım ben de 27 olduğum ağustosta evlenmiştim :) 29 olduğum ağustos gelmeden hamile kalsam süper olacak ama hayırlısı tabii :)
Nasıl gidiyor düğün hazırlıkları şekerim? Ayy heyecanlısındır sen şimdi koşuşturmacalar falan derken zaman çabuk geçer size
Hadi bakalım hayırlısıyla herşey gönlüne göre olur inşaallah canım.ne guzel 2 yıl bekledn snra dusundun olur cnm kalırsn allahın ıznıyle onunda vaktı var sonucta
guzel gıdıyor canm cok heycan yok suan daha 2,5 ay kaldı ıste evn herseyı bıttı sayılır gelınlım sıparısımı verdım cuma gunu bakalım
sen nasılsn bakım bebısler nasıl
Hadi bakalım hayırlısıyla herşey gönlüne göre olur inşaallah canım.
Bizde iyiyiz şükür pazartesiyle cemicümle okulumuza geri döndük çocuklar sınıflarında bende odamda vakit yoğun ve yorucu bir şekilde geçip gidiyo, yıl sonu gösterileri, kahvaltı organizasyonları, karneler falan onlarla uğraşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?