Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

amın canım
ıyı ne guzel cocuklar da yanında zaten okullarda kapanıcak dmı az kaldı gene tatıl ah ah ögretmen olmak vardı
Evet az kaldı, aynen öğretmen olmak vardı ben tatilde de okuldayım maalesef canım izin günü az müdürlere, hatta yaz kursu açıp öğretmenleri ve öğrencileride başıma toplamayı düşünüyorum. Tek başına sıkıcı olacak böyle sonra adım kötü müdüre çıkacak amaaa

selam aktif bir topik ararken burayı buldumm :)
aranıza katılabilirmiyim
Merhaba canım hoşgeldin.
Bizim topikten aktifini bulamazsın hee☺
Kendini tanıtır mısın boy kilo falan bahset biraz

selam... hosgeldın tabıkı katılabılırsın.

hoşbulduk ekndimi tanıtayım 32 yaşında , iki çocuk annesi
özel sektörde çalışıyorum , vee kilo evrmek istiyoum yıllardır kk dayım ama henüz hedefime ulaşamadım

2011 yılında 98 den 62 lere kadar inmeyi başardım
tekrardan 74 e çıktım ve 4 yıldır uğraşıyorum vermek için

iş yerimde yiyorum öğlen yemekleirni , çok güzel ev yemekleir çıkıyor
pilav, makarna yemiyorum yemek zorunda kalırsamda nadir yiyorum misal bugün canım çekti bir kepçe bulgur pilabvı yedim, sabahlrı bir saat yürümeye çalışıyorum 6 da kalkıp günüz iyi gidiyor ama benim derdim eve girdiigm anda başlıyor kıtlıktan çıkmışçasına yiyorum (

Yaa canım deneyim bende diğer hafta bi haftada2 kilo süpeeer :)))

Canım sabır işi birazda öyle kolay olmuyor keşke olsa senin bide bebişlerden sonra daha zor ama imkansız değil pes etme hemen öyle devam yola durmak yok :)

Ay canım nasıl güzel telaşlar foto atarsın artık bize :)))

müdür müsün okulda hadı ya o zormus o zman canım gerı aldım lafımı aynen kötü müdüre senı :)

canım 98 den 62 dusdum dıyorsun sen ne yapman gerekdıgını cok ıyı bılıorsun asıl. aksamları da cok yemen ac kalmandan bence kendıne ıkı ara yap meyve olur sut badem olur mesela aksamda cok yemessn bu sayede cunku acıkmaya fırsat kalmıyor gercekden.

müdür müsün okulda hadı ya o zormus o zman canım gerı aldım lafımı aynen kötü müdüre senı :)
Naapim yavrum sizin gibi yazlı kışlı çalışan anneler olunca okul kapansın istemiyolar. eee velilerimize el mahkum açacaz mecburen artık

Kızlar su içmek için de birbizimizi gaza getirelim mi

benim bu saate kadar 500 ml oldu daha :/
Geri kalanı ne vakit içeceksin acaba şekerim
Şaka bi yana suyun ciddi faydasını görüyorum ben sabah kalkınca 2 bardak su 1 kase yoğurt ardından 1 bardak su içiyorum sonra kahvaltı ve 2 bardak su daha. Boylece bir litre öglene kadar bitmiş oluyo. Sonra 2 lt suyu da yatana kadar aralara yayarak içiyorum sadece dışarda işlerim olduğunda zorluyo beni

hemen ikinci 500 ml alıyorum canım yanıma :)

sonra tekrar 500 akşama da yürürken bi 500 ve soda içerim artık :)

hemen ikinci 500 ml alıyorum canım yanıma :)

sonra tekrar 500 akşama da yürürken bi 500 ve soda içerim artık :)

su gercekden zor oluyor ben anca 1,5 lt oluyordur ısyernde ıkı kat yukarı cıkmak yoruyor eve gdnce suyu unutuyom ya ama su ıcmek cok zayflatyor o ayrı gercekde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…