• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Günaydın herkeseee,

Biraz işler vardı gelemdim , buarada kahvaltımı yaptım şimdi sütlü neskafe içiyorum :kahve:

Afiyet olsun canımm. Kahvaltıda ne yidiiiin :KK51:

bu arada ben gene öğün öğün yazıcam çünkü beni diğer öğüne frenliyorsunuz iyi oluyor

Sabah : 2 Poğaça yediiim :eek:

Ay valla onu hazırlamak bile gelmiyo içimden :) uyku hali var üstümde sürekli.
Esra kuşum ne oldu sanaaa:cry: meyve yoğurt falan karıştır ye biraz ferah ferah iyi gelir tarçın varsa tarçın da koy sonra kan şekerin düşmesin hem halsiz de alıyosun

Esra kuşum ne oldu sanaaa:cry: meyve yoğurt falan karıştır ye biraz ferah ferah iyi gelir tarçın varsa tarçın da koy sonra kan şekerin düşmesin hem halsiz de alıyosun
Ay kuşum bilmiorum bişeyler oldu bana. İştah filan yok iki gündür ama tabi işime yarar o ayrı :) birşeyler atıştırırım daha kötü hissedersem :)

Günaydın kızlar:KK54:
Canlarııııım özlemişim sizi:KK50:
Bu sabah kahvaltıyı evde yapıp çıktım küçük bir kase yoğurt 1 lt su sonra
1 dlm tt ekmek peynir, zeytin domates salatalık
Öğle yemeği henüz gelmedi ama klasik menümüz çorba, sulu yemek yanında pilav veya makarna değişir, bide salata. ben çorba, yemek (genelde etli sebze oluyo çocuklar için, tavuk olmazsa tabii) ve salata yicem bakalım. Ekmek beyaz geliyo, bende getirmeyi unutmuşum idare etcez artık. Akşama da sulu köfte pilav var.

Afiyet olsun canımm. Kahvaltıda ne yidiiiin :KK51:

bu arada ben gene öğün öğün yazıcam çünkü beni diğer öğüne frenliyorsunuz iyi oluyor

Sabah : 2 Poğaça yediiim :eek:

:KK70::KK70::KK70: dediii vepeoğaçayı yapıştırdı

valla ben değişik bişey yaptım bu sabah haftasonu öncesi biraz değişiklik ve detoks gibi olsun diye 2 dilim ananas 2 lıght üçgen peynri 4 dilim hindi füme yedim sütli kahve içiyorum şimdi de toplamda toplamda 200 kalori almış oldum öğlen ve akşam da böyle yapıcam ama öğlen 1 dilim de ekmek yerim belki:KK52:

Tamam sen yaz ben seni döverim de severim de menüne göre sabah ki muhteşem:confused: bari böyle şeyler yiyince yanınd abi ayran iç de tutsun öğlen artık karbonhidrat yemezsin heralde et sebze falan ye bari:KK69:

Ay kuşum bilmiorum bişeyler oldu bana. İştah filan yok iki gündür ama tabi işime yarar o ayrı :) birşeyler atıştırırım daha kötü hissedersem :)

Kıyamamyaa bence hasta olmuyordun ya hormonların dnegeye giriyoböyle bi sarstı seni toparlanırsın yakında eminim ama sağlıklı şeyler ye hazır iştahın da yokken fırsata çevir :KK5:

Kıyamamyaa bence hasta olmuyordun ya hormonların dnegeye giriyoböyle bi sarstı seni toparlanırsın yakında eminim ama sağlıklı şeyler ye hazır iştahın da yokken fırsata çevir :KK5:
Dediğin gibi olabilir kanka ya alt üst oldum yani bu adet döneminde. Bunu fırsata çevirmem lazım aynen :KK48: ilaç içmekten de nefret ederim yani. Oldum olası o hapları yutamam öyle kolayca :) :KK47:

Aslıcım yatadan yoğurt yiyebilrisin bence 2 ceviz de mantıklı ama ceviz yağlı yatmadan yemek iyi olur mu emin değilim yoğurt daha tok tutar aslında:KK22:

yogurt hep yıyorum yemeklerde ama bılemedm dıyetsyenıme gecen dedıgımde oluyodu cevız vermısdı aksam 2 adet o yuzden aklma geldı tabı hep dııl 1 hafta denım dıe dedm ama belkı yogurdun ıcıne bısey koymusdu teyzemde onada doktoru vermısdı onu denım olmadı.

Afiyet olsun canımmm gelinliği seçebildin mi çok yorucu değil mi bu işler :KK14:

secdım secdım canım. zaten resmı kaydetmısdım ben aklmda olan vardı snra vazgecmısdm bıyere gıttık bı tane daha vardı gene en cok ıstedıgımı aldm ama kararszm kolları var omuzda tul sadece uzun kolda sevıyorum belkı uzun kolda yapabılırım.

:KK70::KK70::KK70: dediii vepeoğaçayı yapıştırdı

valla ben değişik bişey yaptım bu sabah haftasonu öncesi biraz değişiklik ve detoks gibi olsun diye 2 dilim ananas 2 lıght üçgen peynri 4 dilim hindi füme yedim sütli kahve içiyorum şimdi de toplamda toplamda 200 kalori almış oldum öğlen ve akşam da böyle yapıcam ama öğlen 1 dilim de ekmek yerim belki:KK52:

Tamam sen yaz ben seni döverim de severim de menüne göre sabah ki muhteşem:confused: bari böyle şeyler yiyince yanınd abi ayran iç de tutsun öğlen artık karbonhidrat yemezsin heralde et sebze falan ye bari:KK69:

canım ananasa basladn mı senn menuler ne gzl degısıyor bende aksam alıcam anasları bı kac gun yapıcam o dıyetuı ya aklmda hep ama kahvaltıda ekmeksız yapamıyorum yada 1 etımek yıyorum mutlaka

Günaydın kızlar:KK54:
Canlarııııım özlemişim sizi:KK50:
Bu sabah kahvaltıyı evde yapıp çıktım küçük bir kase yoğurt 1 lt su sonra
1 dlm tt ekmek peynir, zeytin domates salatalık
Öğle yemeği henüz gelmedi ama klasik menümüz çorba, sulu yemek yanında pilav veya makarna değişir, bide salata. ben çorba, yemek (genelde etli sebze oluyo çocuklar için, tavuk olmazsa tabii) ve salata yicem bakalım. Ekmek beyaz geliyo, bende getirmeyi unutmuşum idare etcez artık. Akşama da sulu köfte pilav var.

canım öğle ekmeksiz akşam da pilavsız geçirirsen süper olur bence :)

Spor etkiliyor gerçekten ve çok kısa süreli müthiç yağ yaktıran kalori harcatan egzersziler var mervecim mesela leslie videoları ya da tapata diye birşey var 4dk sadece belirli bir tekniği var 4 dk da inanılmaz kalori harcatıyo ve yağ yaktırıyo you tube tabata egsersiz yazın bir kız açık havada yapıyor onu yapmaya başladım ben nefes nefese kalıyosun, squat var bacak basen için günde 100 tane süper etkili o da 5 dk sürüyo ama çok farkettiriyo 50 ile başlayıp hergün 5 artırabilirsin yani ikisini yapsan önce ısınmak için 50 squat sonra o tapata 10 dk da bile çok farkeder
Canım squat yapıyorum arada aklıma geldikçe benim bacak egzersizim var bi haftada inanılmaz inceltiyo hem basen hem bacak için etkili ama dediklerinede bakıcam :))

Oyy bende de var valla o da fena ama dicloflam benim bütün ağrılarıma iyi geliyo valla tavsiye ederim bir de dexplus bunlar favorim çok geçmiş olsun kuzum

katılıyorum ben zaten ayrı ayrı yazalım diye demedim ayrı yazınca bahaneyle muhabbet oluyodu kimseler yok diye dedim kuzum:KK37: yoksa toplu devam edelim bence de bir günü görmüş oluyoruz

aa ben görmedim dur bakiiim:KK59: kararında ye kuzum ama az yeme ben de bu hafta yumurta yemiycem sanırım pek yuurta ve yoğurt yerine süt ve zeytin yiycem yani beliri miktarlarda ama biraz çeşit değiştireyim dedim menümü yazınca görürsünüz bir d eben başta beri pek ara öğün yapmadım bu hafta ana öğünleri daha az tutup ara da yapıcam 1200kalori yapmaya çalışıyorum içerik de biraz değişsin de bi yenilik olsun:KK73:
Canım ben de ara öğüne başladım diyetisyen menüsüne devam bakalım bu hafta nolucak :)))

kuzum diyet listen nasıl günde kaç kalori alıyorsun örnek bi listeni paylaşır mısın. muhtemelen daha önce paylaşmşsndr ama ben biliyosun pek uğrayamıyorum bu aralar
Canım Sabah kahvaltı 1 haşlanmış yumurta domates salatalık 2 dilim peynir soğan yedim dün Ara 1 küçük muz 4 5 antep Öğle 5 kaşık kısır 4 kaşık yoğurt Ara bi küçük boy şeftali 4 kaşık yoğurt Akşam 5 kaşık nohut soğan 4 kaşık yoğurt ara 5 badem 4 kaşık yoğurt limon pul biber gece yine yoğurt limon pul biber dün böyle yedim :)

Kızlar leslie 4 mil yaptim

Bi de Bi gebelik düşünüyoruz hamile kaldım ve haberim yok diyelim Bu leslie 4 mil skinti çıkarmaz inşallah değil mi aşırı yormuyorum kendimi normal tempolu yürüyüş gibi ama bilemedim ki
Canım sen bebiş istiyorsan spor yapma ilk ayımda ben çok yürüdüğüm için düşük tehlikem olmuştu sen sağlıklı beslen bence sadece

Günaydın kızlaar

Dün sabah: 1,5 dilim gelecek şekilde peynirli tambuğday tost yedim

Ara: 5 Erik

Öğle : İnce Tavuk Dürüm

Ara: Kakaolu süt
Kıtıruno

Ara2: Nugger

Akşam:
3yk bulgur
1 porsiyon bakla yemeği
1 Dilim tb
3 dilim karpuz
1 dilim peynir

Kızlar hastayım ya durduramıyorum kendimi. Açıkcası bu hafta gr veririm verirsem kilo veremem biraz mutsuzluk var içimde hastalıktan olsa gerek. O yüzden yedim böyle.

Bu sabahta uyanamadım şirketin arabası gelip alıyo beni zarzor hazırlanıp yetiştim. Soğuk sabdviç kalmamıştı poğaça aldım o yüzden 2 tane :KK43: Öğlene ya yeşillik ya et-yeşillik yapıcam bakalım
Canım erik 5 tane yemişsin tek başına yeme lütfen çok acıktırır yanına yoğurt süt badem ceviz falan ye karpuz 3 dilim yemekle beraber oda çok fazla :(

Dediğin gibi olabilir kanka ya alt üst oldum yani bu adet döneminde. Bunu fırsata çevirmem lazım aynen :KK48: ilaç içmekten de nefret ederim yani. Oldum olası o hapları yutamam öyle kolayca :) :KK47:

Ben de sevmem ama bak dexplus suda eriyo ve güzel ağrı kesici aklında olsun bir daha lazım olursa sen yeter ki ufak tefek kaçırma arada bu hafta fırsat olabilir senin için kanka

yogurt hep yıyorum yemeklerde ama bılemedm dıyetsyenıme gecen dedıgımde oluyodu cevız vermısdı aksam 2 adet o yuzden aklma geldı tabı hep dııl 1 hafta denım dıe dedm ama belkı yogurdun ıcıne bısey koymusdu teyzemde onada doktoru vermısdı onu denım olmadı.

yani tabii o dediyse doğrudur ama ne biliyim gece yatmadan yoğurt beni çok tok tutuyo ondan dedim kuzum:KK37:

canım ananasa basladn mı senn menuler ne gzl degısıyor bende aksam alıcam anasları bı kac gun yapıcam o dıyetuı ya aklmda hep ama kahvaltıda ekmeksız yapamıyorum yada 1 etımek yıyorum mutlaka

Tam olarak konuştuğumuz gibi değil kuzum şimdi ben hafta sonu antebe gidicem ya cumartesi pazar çok serbest olucak, o yüzden bu hafta biraz hafif geçiriyim diyorum dün de ananas almıştım bari getiriyim dedim sabah öyle yedim işte öğle akşam da biraz öyle yaparım ama öğlen ekmek yerim sanırım ekmek olabiliyodu di mi yoğurt da yemiycem ama öyle demişti senin diyetisyen di mi o liste nasıldı bi tekrar yazsana kuzum sana zahmet:KK37:

Back