• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

canım öğle ekmeksiz akşam da pilavsız geçirirsen süper olur bence :)
Öğlen ekmek yemiyorum zaten canım kahvaltıyı evde yapınca erken oldu acıkırsam diye getireyim dedim onuda unuttum. Beyaz ekmeğide 2 aydır hiç yemedim zaten. Akşam pilavda yemicem aslında bana kalırsa hiç yapmıcamda malum ev ahalisi için yapıyorum mecburen☺

Evet canım sana katılıyorum yoğurt limon pul biberi unuttu bizim kızlar :)
Ben yapıyoruuum bırakmadım hiç merveciiim sabah ve akşam yediğim yoğurtun içine katıyorum mutlaka kilomda aşırı bir düşüş olmamasına rağmen vücut ölçülerimde ciddi incelmeler var şekerim.

Dediğin gibi olabilir kanka ya alt üst oldum yani bu adet döneminde. Bunu fırsata çevirmem lazım aynen :KK48: ilaç içmekten de nefret ederim yani. Oldum olası o hapları yutamam öyle kolayca :) :KK47:
Bu adet dönemleri deli ediyo beni yahu, bu hafta acayip sivilce çıktı yüzümde sırtımda bacaklarımda. Ergen gibi haala sivilce çıkıyo yaaa kurtulamadım gitti doğum kontrol hapı kullaniim diyorum onunda kilo sorunu var vazgeçiyorum sonra

Buarada lokur lokur tabatayı sevdim kısa sürüyo leslie den önce yaparım ben bunu squat ve yürüyüşle de tamamlarsam süper olacak ayrıca bir vakit sorunum var tabiio_O

Ben de sevmem ama bak dexplus suda eriyo ve güzel ağrı kesici aklında olsun bir daha lazım olursa sen yeter ki ufak tefek kaçırma arada bu hafta fırsat olabilir senin için kanka

yani tabii o dediyse doğrudur ama ne biliyim gece yatmadan yoğurt beni çok tok tutuyo ondan dedim kuzum:KK37:

Tam olarak konuştuğumuz gibi değil kuzum şimdi ben hafta sonu antebe gidicem ya cumartesi pazar çok serbest olucak, o yüzden bu hafta biraz hafif geçiriyim diyorum dün de ananas almıştım bari getiriyim dedim sabah öyle yedim işte öğle akşam da biraz öyle yaparım ama öğlen ekmek yerim sanırım ekmek olabiliyodu di mi yoğurt da yemiycem ama öyle demişti senin diyetisyen di mi o liste nasıldı bi tekrar yazsana kuzum sana zahmet:KK37:

kuzum o lıstede ekmek yasak sadece sabah 1 dılım oglen ızgara ekmeksız yogurtta yok salataya yersn aksam da sebze gene salatayla yogurt ekmek peynır yasak bu lıstede.

gayet ıyı yapıosun farklı seyler denıyosun bende ekmeksz kahvaltı denım dıyorum yapamadm bakalım bende yapıcam degısıklık aynısı olmasada degısıklık ıyıdır.

Ben yapıyoruuum bırakmadım hiç merveciiim sabah ve akşam yediğim yoğurtun içine katıyorum mutlaka kilomda aşırı bir düşüş olmamasına rağmen vücut ölçülerimde ciddi incelmeler var şekerim.
Aferin sana kuzum benim zatem önemli olan vücutta fark etmek nerelerdesin bakim sen :))

Canım sen bebiş istiyorsan spor yapma ilk ayımda ben çok yürüdüğüm için düşük tehlikem olmuştu sen sağlıklı beslen bence sadece

cevap için çok teşekkürler canım daha hareketli şeyler yapıyordum onları bıraktım şu an sadece leslie ile yürüyorum onu da tempolu yapmayım o zaman canım :)

Devamlı yapınca fark ediliyor kuzum ananas nasıl kızz

yavru teyzeme detoks ıcın ananas verıyor 1 hafta 2 kılo verdı ayda bır falan yaptı

sabah

1 dılım ekmek
5 6 zeytın
1 yumurta yesıllık
1 de greyfurt suyu lokur lokur bunu unuttum demeyı ıstersen ekleyebılırsn

ara 2 ananas

oglen ızgara salata

ara 2 ananas

ara 1 kıvı ben bunu yemıcem (:

aksam sebze salata

ara greyfurt suyu

bu dıyette peynır sut urunlerı yasak cnm ananasla bırlıkde ıyı dıılmıs (:

ben ılk yedı aman ye sutten nolur dıordum oluyormus yemeyn :)

Aferin sana kuzum benim zatem önemli olan vücutta fark etmek nerelerdesin bakim sen :))
Yaa ne yalan söyliiim kilo verme durumu beklediğim gibi gitmeyince vazgeçiyodum nerdeyse artık. Sporu bıraktım onu bırakınca yediklerimede dikkat etmemeye başladım. Sonra baktım durum vahim az az da olsa yeniden başlamam gerek diye düşündüm n'aapalım geç olsunda öyle olsun artık. Malum eskisi gibi hızlı kilo veremiyorum yaşım ve hamileliklerimden sonra zorluyo artık

ooo süpermiş canım ben de 27 olduğum ağustosta evlenmiştim :) 29 olduğum ağustos gelmeden hamile kalsam süper olacak ama hayırlısı tabii :)
Iki hamileliğimi de ekimde öğrendim ekim ayından tırsıyorum oyüzden ben:KK70:
Hakkında hayırlısı canım inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder Rabbim size:dua:

ooo süpermiş canım ben de 27 olduğum ağustosta evlenmiştim :) 29 olduğum ağustos gelmeden hamile kalsam süper olacak ama hayırlısı tabii :)

ne guzel 2 yıl bekledn snra dusundun olur cnm kalırsn allahın ıznıyle onunda vaktı var sonucta

Nasıl gidiyor düğün hazırlıkları şekerim? Ayy heyecanlısındır sen şimdi koşuşturmacalar falan derken zaman çabuk geçer size

guzel gıdıyor canm cok heycan yok suan daha 2,5 ay kaldı ıste evn herseyı bıttı sayılır gelınlım sıparısımı verdım cuma gunu bakalım
sen nasılsn bakım bebısler nasıl

ne guzel 2 yıl bekledn snra dusundun olur cnm kalırsn allahın ıznıyle onunda vaktı var sonucta

guzel gıdıyor canm cok heycan yok suan daha 2,5 ay kaldı ıste evn herseyı bıttı sayılır gelınlım sıparısımı verdım cuma gunu bakalım
sen nasılsn bakım bebısler nasıl
Hadi bakalım hayırlısıyla herşey gönlüne göre olur inşaallah canım.
Bizde iyiyiz şükür pazartesiyle cemicümle okulumuza geri döndük çocuklar sınıflarında bende odamda vakit yoğun ve yorucu bir şekilde geçip gidiyo, yıl sonu gösterileri, kahvaltı organizasyonları, karneler falan onlarla uğraşıyorum.

Hadi bakalım hayırlısıyla herşey gönlüne göre olur inşaallah canım.
Bizde iyiyiz şükür pazartesiyle cemicümle okulumuza geri döndük çocuklar sınıflarında bende odamda vakit yoğun ve yorucu bir şekilde geçip gidiyo, yıl sonu gösterileri, kahvaltı organizasyonları, karneler falan onlarla uğraşıyorum.

amın canım
ıyı ne guzel cocuklar da yanında zaten okullarda kapanıcak dmı az kaldı gene tatıl ah ah ögretmen olmak vardı (:

Back