• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

kuzum o lıstede ekmek yasak sadece sabah 1 dılım oglen ızgara ekmeksız yogurtta yok salataya yersn aksam da sebze gene salatayla yogurt ekmek peynır yasak bu lıstede.

gayet ıyı yapıosun farklı seyler denıyosun bende ekmeksz kahvaltı denım dıyorum yapamadm bakalım bende yapıcam degısıklık aynısı olmasada degısıklık ıyıdır.

Ekmek tamam daha yemediimz aten yemem çok da dert değil :KK37:ama peynir yedimm:KK47: öğlen yemiyim bari zeytin yiyim 5-6 tane hindi yiyim domates biber yiyim arada yine ananas yerim upss süt de içtim yarım bardak ama içtim yani neyse bugünlük böyle olsun da yarın sıfır süt ürünü şeklinde yaparım artık bugün alıştırma oldu:KK45:

ananas aralarda 2-2 4 yazmışsın canım günde bir ananas ı olucak pekii o ikiler nee dilim sanırım da gün boyu 1 ananas mı yiycezo_O

kesinlikle katılıyorum ben eskiden 1 bardak bile içmezdim şimdi her gün 2 litre için uğraşıyorum :)
Güzeeel, ben fazla terliyorum oyüzden çok su içiyorum 2 lt kesmedi beni☺ 3 lt olunca ödem attırıyo şişlik kalmıyo vücutta artık 3 lt içmeye çalışıyorum oyüzden bende

Ekmek tamam daha yemediimz aten yemem çok da dert değil :KK37:ama peynir yedimm:KK47: öğlen yemiyim bari zeytin yiyim 5-6 tane hindi yiyim domates biber yiyim arada yine ananas yerim upss süt de içtim yarım bardak ama içtim yani neyse bugünlük böyle olsun da yarın sıfır süt ürünü şeklinde yaparım artık bugün alıştırma oldu:KK45:

ananas aralarda 2-2 4 yazmışsın canım günde bir ananas ı olucak pekii o ikiler nee dilim sanırım da gün boyu 1 ananas mı yiycezo_O
Aynen tatlim gunluk bi ananas gidior demisdm ya hep bogazmizla ugrascaz severm anansi ben ya ver hepsini yerm bisey olmaz ilk gunden yarn normal yaparsn yarn bende basliorum aksam ananas alimde migrosdsn

Ikindi kahvaltısına sütlaç varmış kızlar yaaaa:110::eek:
Tatlıyla aram yoktur ama sütlacı da severim. Çocuklar yiyene kadar odadan çıkmiiciiiiim:bicak::olamaz:

Kiyamam ya oda zor yarn bzdr is arkdadma gtcrz tatluyi bz yapcaz enamm bakalm ben napcam
Oruç tut:KK70:
Hee yaa zor oluyo valla evdeyken iyiydi böyle olmadı:KK57: sende naapcan ucundan kıyından accık bakcen tadına artık aslıcım:KK66:

:KK70::KK70::KK70: dediii vepeoğaçayı yapıştırdı

valla ben değişik bişey yaptım bu sabah haftasonu öncesi biraz değişiklik ve detoks gibi olsun diye 2 dilim ananas 2 lıght üçgen peynri 4 dilim hindi füme yedim sütli kahve içiyorum şimdi de toplamda toplamda 200 kalori almış oldum öğlen ve akşam da böyle yapıcam ama öğlen 1 dilim de ekmek yerim belki:KK52:

Tamam sen yaz ben seni döverim de severim de menüne göre sabah ki muhteşem:confused: bari böyle şeyler yiyince yanınd abi ayran iç de tutsun öğlen artık karbonhidrat yemezsin heralde et sebze falan ye bari:KK69:

Hemde anasını ağlattı o derecee :KK70::KK70: senin listelerin hep bende bu etkiyi yapıyor lokur :oha: Gene değişik bir beslenmeyle karşımızdasın valla :KK48: o ekmeği ye artık hatunn. kızz böyle bile tutuyo acıkmıyorum kiii

Canım erik 5 tane yemişsin tek başına yeme lütfen çok acıktırır yanına yoğurt süt badem ceviz falan ye karpuz 3 dilim yemekle beraber oda çok fazla :KK43:

Tutamadım canım ya hastayım ya tatlı yemedim ona yumuldum vallaa. Erik bana aynı etkiyi yapmıyor ya ne zaman yesem yemek az yiyorum

Kız sen niye poğaça yedin sadece öyle olur mu valla kızıcam :duduk:
Kepekli sandviç kalmamış aç kaldım canımm başka bişi de bulunmuyor ki burada . çalışınca zor oluyor işte bu işler

selam aktif bir topik ararken burayı buldumm :)
aranıza katılabilirmiyim

Hoşgeldiiiin canım

hoşbulduk ekndimi tanıtayım 32 yaşında , iki çocuk annesi
özel sektörde çalışıyorum , vee kilo evrmek istiyoum yıllardır kk dayım ama henüz hedefime ulaşamadım

2011 yılında 98 den 62 lere kadar inmeyi başardım
tekrardan 74 e çıktım ve 4 yıldır uğraşıyorum vermek için

iş yerimde yiyorum öğlen yemekleirni , çok güzel ev yemekleir çıkıyor
pilav, makarna yemiyorum yemek zorunda kalırsamda nadir yiyorum misal bugün canım çekti bir kepçe bulgur pilabvı yedim, sabahlrı bir saat yürümeye çalışıyorum 6 da kalkıp günüz iyi gidiyor ama benim derdim eve girdiigm anda başlıyor kıtlıktan çıkmışçasına yiyorum :KK43:(

Aynı benim gibisin ama o akşam yemeğini 5 kaşık ye prinç hiç yeme muhtemelen farketceksin canm

1043904_1384344785160581_96678063_n.webp
1043904_1384344785160581_96678063_n.webp

asl1can asl1can bu benim gelinliğim kuzum. Her birşeyini kendim tasarlayıp diktirttim. tek bi modelim olmadı parça parça sırttaki dantel detay kol olarak devam edip önde dekoltesiz kalp yaka oluyor. Topiğe herkes gelip gidiyor diye muhteşem sıfatlarımızı kapattım :confused:

Aynen tatlim gunluk bi ananas gidior demisdm ya hep bogazmizla ugrascaz severm anansi ben ya ver hepsini yerm bisey olmaz ilk gunden yarn normal yaparsn yarn bende basliorum aksam ananas alimde migrosdsn
Ben de yarın için 1 adet daha alıyım bari :KK45:tamam yarın süt ürünü olmadan tam olarak ne yazdıysan öyle yapıcam ya yeşilçayım da bitti kaç gündür içemiyorum onu alıyım bugün eksik hissediyorum:eğlence:bugün daha yarısı duruyo benim ananasın demek 2 2 yiyince bitmiyo ara ara yiycem o zaman gerçi 5 gibi yesem 2 dilim daha akşa da yemekten sonra yesem biter yaa:kk77: yarın o zaman tam anlamıyla başlıyoruz kuzum:KK5:

Eki Görüntüle 1840346 Eki Görüntüle 1840346

asl1can asl1can bu benim gelinliğim kuzum. Her birşeyini kendim tasarlayıp diktirttim. tek bi modelim olmadı parça parça sırttaki dantel detay kol olarak devam edip önde dekoltesiz kalp yaka oluyor. Topiğe herkes gelip gidiyor diye muhteşem sıfatlarımızı kapattım :confused:

Çook güzelmiş bayıldımm:nazar::nazar::KK36::KK36:

Hepinize mrb kızlar ben yine geldim dün diyetisyene gittim dün itibariyle başladım tekrardan ancak o ara bırakmak zorunda kaldığım için çok mutsuz oldum ve hiç dikkat etmedim tabi bu arada 1.5 kilo aldım:sinirli: baktım böyle olmayacak döndüm aranıza:KK28: kilolar azalmış maşallah size

Eki Görüntüle 1840346 Eki Görüntüle 1840346

canım benım harıkasın ya masallah bayıldım bayıldım benım duvagmda bole ıslemelı etek ucumda hp ole ıstemısdım benım modelıde yuklerım aysıra var ordan hazır gelıcek ustumde duzenlemeler olucak benım.

Oruç tut:KK70:
Hee yaa zor oluyo valla evdeyken iyiydi böyle olmadı:KK57: sende naapcan ucundan kıyından accık bakcen tadına artık aslıcım:KK66:
hem ben yapıcam evde hem oruc he aksam gıdıcez kız :) yıok ya yemıcem cok kacırdm artk yettı bana gecen hafta neler yedm neler :)

Hemde anasını ağlattı o derecee :KK70::KK70: senin listelerin hep bende bu etkiyi yapıyor lokur :oha: Gene değişik bir beslenmeyle karşımızdasın valla :KK48: o ekmeği ye artık hatunn. kızz böyle bile tutuyo acıkmıyorum kiii

Tutamadım canım ya hastayım ya tatlı yemedim ona yumuldum vallaa. Erik bana aynı etkiyi yapmıyor ya ne zaman yesem yemek az yiyorum

Kepekli sandviç kalmamış aç kaldım canımm başka bişi de bulunmuyor ki burada . çalışınca zor oluyor işte bu işler

Hoşgeldiiiin canım

Aynı benim gibisin ama o akşam yemeğini 5 kaşık ye prinç hiç yeme muhtemelen farketceksin canm

Ekmeği yemedim asl1can asl1can izin vermedi :KK45::KK45: sabah yemem lazımmış 1 dilim hakkımı ben de yemiycem sanıyodum e öğlen de olmaz artık diye yeedim ama yanlışlıkla süt içim peynir yedim:KK70::KK70: ananas dolu günler adlı çalışmamıza başladık da:KK70: yarın tam doğrusunu yapıcam ama başlıyoruz aslıyla

Bugün ki menüm sabah 2 dilim tt bir yumurta az peynir domates salatalık öğlen bir tabak kabak yemeği 1 dilim ekmek bir kase yoğurt - ara bir avuç leblebi yarım haşlanmış Mısır :p çok severim malesef

Ben de yarın için 1 adet daha alıyım bari :KK45:tamam yarın süt ürünü olmadan tam olarak ne yazdıysan öyle yapıcam ya yeşilçayım da bitti kaç gündür içemiyorum onu alıyım bugün eksik hissediyorum:eğlence:bugün daha yarısı duruyo benim ananasın demek 2 2 yiyince bitmiyo ara ara yiycem o zaman gerçi 5 gibi yesem 2 dilim daha akşa da yemekten sonra yesem biter yaa:kk77: yarın o zaman tam anlamıyla başlıyoruz kuzum:KK5:

Çook güzelmiş bayıldımm:nazar::nazar::KK36::KK36:

aynen kuzu yarın baslıyoruz ye ye annas guzeldır ıns aksam bende bı mıgrosa gıtmem lazm alım ya hem bana hem anama ıkımız bırlıkde baslayalm dedım ananasa :)

Ekmeği yemedim asl1can asl1can izin vermedi :KK45::KK45: sabah yemem lazımmış 1 dilim hakkımı ben de yemiycem sanıyodum e öğlen de olmaz artık diye yeedim ama yanlışlıkla süt içim peynir yedim:KK70::KK70: ananas dolu günler adlı çalışmamıza başladık da:KK70: yarın tam doğrusunu yapıcam ama başlıyoruz aslıyla

ama kuzu kadn vermıyor bakalım ben nasıl dayancam gece ınsallah fenalasmam gene yemekkk dıe :) bende anlamadm ananasla nıe peynır yenmıyor ama yenmıyormus :)

Back