• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Iyi akşamlar herkeslereeeee:KK54:
Ben geldiiiiim:KK25:
Nasılsınız canlarıııımm:KK19:
Geçmişi okuyamıyorum ama hafta sonu sonuçlara şöööyle bi bakiiim dedim
Aferin sizeee maaşaallah:nazar: genel olarak iyi gördüm sizi. Ben tekrar sporuma dönmek istiyorum çünkü çok sinirlerim bozulmuştu bırakınca, ayrıca yapmayınca yediklerimde arada kaçar oldu motivasyonum bozuldu. Oyüzden hadi yine yeniden gitsin kilolar diyorum ve kendimi toparlıyorum. Buarada iznim bitti yeni haftayla okuldayım artık:KK51::KK51: yoğun günler beni bekler. Cok katılamayabilirim ama gelmeye çalışacam mutlaka, motivasyona ihtiyacım var.
Yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum:KK25:Umarım en kısa zamanda hedeflerinize ulaşırsınız.:super::KK15:
Hos geldin tekrardan canim.devam etmene sevindim yilmak yok yola devam :)

[QUOTsüperl1can, post: 46712466, member: 568552"]Bende yazim bari ☺

Sabah kepenkli ekmege kasarli tost cay

Oglen izgara kofte salata ayran

Ara az pasta

Aksam sebze yogurt dusunuyorum.[/QUOTE]
Menu gayet guzel caniim hadi boyle devam :)

Günaydın kızlaar

Dün sabah: 1,5 dilim gelecek şekilde peynirli tambuğday tost yedim

Ara: 5 Erik

Öğle : İnce Tavuk Dürüm

Ara: Kakaolu süt
Kıtıruno

Ara2: Nugger

Akşam:
3yk bulgur
1 porsiyon bakla yemeği
1 Dilim tb
3 dilim karpuz
1 dilim peynir

Kızlar hastayım ya durduramıyorum kendimi. Açıkcası bu hafta gr veririm verirsem kilo veremem biraz mutsuzluk var içimde hastalıktan olsa gerek. O yüzden yedim böyle.

Bu sabahta uyanamadım şirketin arabası gelip alıyo beni zarzor hazırlanıp yetiştim. Soğuk sabdviç kalmamıştı poğaça aldım o yüzden 2 tane :KK43: Öğlene ya yeşillik ya et-yeşillik yapıcam bakalım

Valla menu süper aradaki pasta da aksama kadar yakilmistir bence:KK66:

aynıyız kuzu ya ıkımızde bı pasta kacamagı olmus

kızlar bana bısey oldu bu aralaer gece uyanıyorum bı fena oluyorum aclık vuruyor gecendede bı bas donmesı olmusdu anlamadım aksam 2 cevız yıcem yemekden snra bıde ole denıcem ya.

Günaydın kızlaar

Dün sabah: 1,5 dilim gelecek şekilde peynirli tambuğday tost yedim

Ara: 5 Erik

Öğle : İnce Tavuk Dürüm

Ara: Kakaolu süt
Kıtıruno

Ara2: Nugger

Akşam:
3yk bulgur
1 porsiyon bakla yemeği
1 Dilim tb
3 dilim karpuz
1 dilim peynir

Kızlar hastayım ya durduramıyorum kendimi. Açıkcası bu hafta gr veririm verirsem kilo veremem biraz mutsuzluk var içimde hastalıktan olsa gerek. O yüzden yedim böyle.

Bu sabahta uyanamadım şirketin arabası gelip alıyo beni zarzor hazırlanıp yetiştim. Soğuk sabdviç kalmamıştı poğaça aldım o yüzden 2 tane :KK43: Öğlene ya yeşillik ya et-yeşillik yapıcam bakalım

canım gunaydın nıye moral bozuyosun pek bısey yok kcamaklarında olsun telafı edersn yemeklerı azaltmıssın masallah

@can_iso canım hosgeldın cok sevındım tekrar gelmene

Günaydın kızlar :) ben dün öğleden sonra bişey yiyemedim akşam karpuz yedim sadece o da çok azdı.
Bu sabah da 1 dl ekmekle çok az peynir ve zeytin yedim ilaç içicem diye.
Çok şükür baş ağrım geçti,biraz daha iyiyim. Havalardan mıdır nedir hiç halim yok ya bi tuhaf oldum birkaç gündür

kızlar bana bısey oldu bu aralaer gece uyanıyorum bı fena oluyorum aclık vuruyor gecendede bı bas donmesı olmusdu anlamadım aksam 2 cevız yıcem yemekden snra bıde ole denıcem ya.

Bugün o zaman birbirimize söz verelim kaçamaksiz bir gün geçirelim ne dersin:)

Ceviz de mantikli bayaa tok tutar:)

Bugün o zaman birbirimize söz verelim kaçamaksiz bir gün geçirelim ne dersin:)

Ceviz de mantikli bayaa tok tutar:)

AYNEN DAHA KACAMAK ISTEMIYORUM ZATEN CANIM YA 1 HAFTA IZINDE HEP YEDM BIDE DOGUM GUNUMDU AKSAMINA YEMEGE GITTIK YETTI BANA :)

SEN COCUK DUSUNUYORSUN DMI YALNIS OKUMADM DIYET NIE DAHA ZAYF HAMILE KALIM DIE MI NE GZL

A

Ara yap canim gece kalktiginda tarcinli sut veya yogurt ye

AYNEN DAHA KACAMAK ISTEMIYORUM ZATEN CANIM YA 1 HAFTA IZINDE HEP YEDM BIDE DOGUM GUNUMDU AKSAMINA YEMEGE GITTIK YETTI BANA :)

SEN COCUK DUSUNUYORSUN DMI YALNIS OKUMADM DIYET NIE DAHA ZAYF HAMILE KALIM DIE MI NE GZL

aynen canım biraz daha zayıf hamile kalırsam süper olur

bi de hamilelik boyunca da hergün yürümeyi ve tatlı abur cubur hamur işi yememeyi düşünüyorum bebeğe faydası olan şeyler değil zaten bunlar :)

canım gunaydın nıye moral bozuyosun pek bısey yok kcamaklarında olsun telafı edersn yemeklerı azaltmıssın masallah

@can_iso canım hosgeldın cok sevındım tekrar gelmene

Ne bileyim canım gene buhran dönemim sanırım. Evet azaltıım sayılır ama haftasonu waffle kumpir hava da uçuşuyordu arkadaşlarla olunca böyle oluyormuş :) Sen nasılsın ne yedin bakalım

Günaydın kızlar :) ben dün öğleden sonra bişey yiyemedim akşam karpuz yedim sadece o da çok azdı.
Bu sabah da 1 dl ekmekle çok az peynir ve zeytin yedim ilaç içicem diye.
Çok şükür baş ağrım geçti,biraz daha iyiyim. Havalardan mıdır nedir hiç halim yok ya bi tuhaf oldum birkaç gündür

az yersen daha da enerjisiz kalırsın kuzum tatlı ama az kalorili içecekler hazırla kendine en vitaminlisinden

Ne bileyim canım gene buhran dönemim sanırım. Evet azaltıım sayılır ama haftasonu waffle kumpir hava da uçuşuyordu arkadaşlarla olunca böyle oluyormuş :) Sen nasılsın ne yedin bakalım

canım benım bısey olmaz sen dengelersın

ben arada pasta yemısdm aksamda corba ıspanak yogurt yedım

aynen canım biraz daha zayıf hamile kalırsam süper olur

bi de hamilelik boyunca da hergün yürümeyi ve tatlı abur cubur hamur işi yememeyi düşünüyorum bebeğe faydası olan şeyler değil zaten bunlar :)

hakkında hayrlısı olsun canım. ıns kısa surede olur bencede bebege faydalı dıılde ıste bz bogazımızı tutamıyoruz ınsallah sen yaparsın (:

canım aksam meyvede yedm benm hep aram olur bu aralar bı degısık tansıyonum mu dusuyor anlamadm bugun daha dıkkatlı olcam aksam arada da 2 cevız yıcem bakalım nasıl olcak

Aslıcım yatadan yoğurt yiyebilrisin bence 2 ceviz de mantıklı ama ceviz yağlı yatmadan yemek iyi olur mu emin değilim yoğurt daha tok tutar aslında:KK22:

Back