- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #5.481
Ara ogunlerde verdi kuruyemisi ayrıca ogunlerde pilav veya makarna varsa mesela 3 kaşık pilav yiyosan 1 dilim ekmek yemiyecen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence ekmeği 1 er dilim ye,diğer yemeklerle al karbonhidrat ihtiyacını. Lokur un dediği gibi zaten gün içinde yediklerimiz ekmek yerine geçiyo,bi de üstüne ekstra ekmek yeme kilo alırsın. Yemeğini fazla ye ama ekmek yeme. Pilavdır vs az yersin bence ya. Hem 9 dl ekmek yiyip hem de üstüne çiğköftedir baklavadır bilmem ne yersen kilo vermezsin ona göre.Teşekkür ederim canım yorumlarin icinistesemde o kadar ekmek yiyemem zaten yesem bile kilo veremem biliyorum
sabah 3 öğle 2 akşam 2 yazmış 9 a kadar yiyebilirsin dedi ben en fazla iki iki yerim
![]()
Teşekkür ederim canım yorumlarin icinistesemde o kadar ekmek yiyemem zaten yesem bile kilo veremem biliyorum
sabah 3 öğle 2 akşam 2 yazmış 9 a kadar yiyebilirsin dedi ben en fazla iki iki yerim
![]()
Yaa kuzum karbonhidratı ekmekten değil de yemeklerden alsın bence. Zaten çiğköfte baklava götürüyo yeri gelince. Öyle olunca tüm gün ekmek yemese yeri yaniYani bence mantıksız değil bu kiloya göre de değişir kuzum ya şimdi sen ben 9 dilim yiyemeyiz kilo alırız ama yağ oranı %40 mış papatyanınbelki başka şeyler yemesin diye verdi ve 1 dilim kepekli ekmek 50 kalori 9 dilim 450 kalori evet 9 çok geliyo kulağa ama 1 dilim baklava 250 kalori 9 dilim ekmeği yemiyoruz ama 3 dilim baklavayı götürüyoruz bi oturuşta diyabet baklavadan olmuyo mu
ha 9 yemesin 6 yesin ama ya da öğlen ekmek yemez 4-5 kaşık bulgur pialvı yer ama bence başta çok da kısmamak lazım boy kilo oranına bağlı olarak
![]()
İyidir şekerim seni sormalı :) biz aynıyız işte tırmalıyozzSlm kızlar..
Nasılsınız? Nasıl gidiyor?
günde iki dilim yerim ben canım sonuçta benim verme şeklimi benden iyi kimse bilemez diyetisyen olsa bile çünkü ben 9 dilim yersem vereceğim e kilo alirim eminimYaa kuzum karbonhidratı ekmekten değil de yemeklerden alsın bence. Zaten çiğköfte baklava götürüyo yeri gelince. Öyle olunca tüm gün ekmek yemese yeri yani
Yani diğer aldıklarınla en fazla 9 dl demiş mesela 400 kalori filan sadece ekmekler oluyo. Sen ekmeği azaltıp pilav yiyebilirsin ya da patates filan işte. Sana kaç kalorilik diyet listrsi verdi doktorgünde iki dilim yerim ben canım sonuçta benim verme şeklimi benden iyi kimse bilemez diyetisyen olsa bile çünkü ben 9 dilim yersem vereceğim e kilo alirim eminim![]()
Ara ogunlerde verdi kuruyemisi ayrıca ogunlerde pilav veya makarna varsa mesela 3 kaşık pilav yiyosan 1 dilim ekmek yemiyecen
Bence ekmeği 1 er dilim ye,diğer yemeklerle al karbonhidrat ihtiyacını. Lokur un dediği gibi zaten gün içinde yediklerimiz ekmek yerine geçiyo,bi de üstüne ekstra ekmek yeme kilo alırsın. Yemeğini fazla ye ama ekmek yeme. Pilavdır vs az yersin bence ya. Hem 9 dl ekmek yiyip hem de üstüne çiğköftedir baklavadır bilmem ne yersen kilo vermezsin ona göre.
Yani diğer aldıklarınla en fazla 9 dl demiş mesela 400 kalori filan sadece ekmekler oluyo. Sen ekmeği azaltıp pilav yiyebilirsin ya da patates filan işte. Sana kaç kalorilik diyet listrsi verdi doktor
Aynen yağ yakıcı ananas yoğurt verseymiş keşke ara öğünlerdeHah bak işte o da öyle yapmış bulgur pilavı varsa aynen ekmekten düşersin, ben olsam asıl kuruyemiş vermezdim sana yağ oranın madem yüksek günlük 2-3 kaşık yağ ile sebze yemeği ya da peynirden etten tavuktan aldığın yetiyo zaten asıl kuruyemiş mantıksız bence![]()
Eyvallah kankaHah ben de aynen bunu diyorummm yaşa kanka![]()
1600 canimYani diğer aldıklarınla en fazla 9 dl demiş mesela 400 kalori filan sadece ekmekler oluyo. Sen ekmeği azaltıp pilav yiyebilirsin ya da patates filan işte. Sana kaç kalorilik diyet listrsi verdi doktor
Hmm çok gibi sanki ya. Sen aralarda kuruyemiş değil de yoğurt filan ye,yeşil çay iç ya da Türk kahvesi filan. Kuruyemiş yağlı zaten.hem ekmek hem onlar oooo verilmez bacımm1600 canim![]()
Aksam oğlumun doğum günü var yemek yemeyip sadece pasta yemeyi dusunuyorum![]()
İşte bence de yani ekmekten ziyade kuruyemiş mantıksız olmuş zaten kuruyemişler olmasa eminim 200-300 kalori düşer e 1300 kalori de normal zatenHmm çok gibi sanki ya. Sen aralarda kuruyemiş değil de yoğurt filan ye,yeşil çay iç ya da Türk kahvesi filan. Kuruyemiş yağlı zaten.hem ekmek hem onlar oooo verilmez bacımm
Ya verirsin bence yaa benim görümcem hiç sporsuz 12 kilo verdi. Yoğurt yiyodu yeşil çay Türk kahvesi içiyodu yani. Hiç spor yoktu. Ne sarkma ne bişey. Önce kilo ver sonra spor yaparsın belki. Ama protein ağırlıklı beslenirsen sarkman filan olmaz yağdan da gider.Ya bu yürüyüş konusu aklıma takıldı kizlar gerçekten yürüyüş yapmazsa m yağdan verememmi sizce![]()