Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Günaydın canımm hadi hayırlı işler içerisine girmişiniz koşturmacanız olur bundan sonraa. güzel yemişsin gene braber bi eylem yapıp kızartma yemişiz :) 4 sarmacıktan bişey olmaz ama daha yemi içi prinçliysse.. Şişliğin için hemen maydonozu sapları ile haşla suyunu iç ödem gider o zaman bağırsakları da çalıştırır böbreği de temizler

Kız nasıl yaptın bana da söyle çok seviyorum ekmeği ya hiç doymuyorum onsuz 1 dlm olsa da yicem illa

Hayır yani bir lokma dahi olmaz bunun mantığı bu sırf protein mümkünse ızgara göğüs tavuk yumurta yoğurt en güzeli bu üçlü ama snırsız... ben 2 gün yapıyorum haftada boll su içmen lazım ve acıktıkça tavuk kemirebilirsin süt içebilirsin yoğurt yiyebilirsin ya da sabah 1tk terayağ ile omlet olabilir alerjin falan yoksa sınırsız yumurta yiyebiliyosun yani amaç sadece protein bazlı beslenerek kalori yakmak çünkü vücut sebze ve ekmek tarzı şeyleri yakarken az kalori harcıyor ama proteini yakmak için çok kalori harcıyor kurubaklagil de yok sadece hayvansal protein

Ne ekmeği kızııımm protein diyoruz sana ekmek olur mu hiç yumurta tavuk yoğurt süt yağsız kıymadan köfte ızgara balık.... ama bunlardan istediğin kadar yeter ki yağlı olmasın ama omlet yaparsan 1 tk tereyağ koyablirsin dolu dolu çünkü tereyağ hayvansal ve 1tk yenebiliyor günlük

Kuzu bence de sabah 1 akşam 1 yap sen ekek çünkü arada az da olsa kaçamağın oluyo sabah minik sarmalar mesela 1 dilim ekmekten saysan yani ekmeği azalt ki dengelensin mantıklı

Ay bacım akşam yemeğinde napıcam bakalım off girdik bi işe bakalım hayırlısı
Maydanoz kaynatıp içemem ki şimdi evde değilim kaynanadayım psikolojim bozuluyo böyle gazlı gazlı dolaşıyom gazman gibi ahahha

Kuzu bence de sabah 1 akşam 1 yap sen ekek çünkü arada az da olsa kaçamağın oluyo sabah minik sarmalar mesela 1 dilim ekmekten saysan yani ekmeği azalt ki dengelensin mantıklı
Evet kanka ya. Akşam da ekmek yemiyim diyorum malum damat bey akşam yemeğine gelicekmiş. Ee şimdi menü de zengin pilavdır sarmadır ettir tatlıdır bilmem ne. Hiç ekmek yemesem keşke ya

kız olsun maydonoz varsa yap 10 dk kaynat iç öyle patır patıor olmuyo zatennn ben içemiyorum süt kestiği içinn

peki ablacımm ekmeğimle bigünlük hasretlik çekebilirimm

Cok dogru seylere deginmissin daha dikkatli beslenmeliyim..

peki ablacımm ekmeğimle bigünlük hasretlik çekebilirimm
Yani sen haftada 1 yap etkisi olur yine ve hiç kısma sınırsız yiyebilirsin et tavuk yumurta yoğurt ki zaten tıkıyo çok da sınırsız yenmiyo ama korma ye yani nekadar yersen o kadar iyi kalori yakmanı sağlıycak bir güncükde ekmek pilav yemeyiver bacım nolucak altı üstü bi gün yani
Cok dogru seylere deginmissin daha dikkatli beslenmeliyim..
Yani bence az yiyosun ve tabii ki sonra da kan şekerin düşüyo canın tatlı istiyo ortam uygun olmasa da ayran badem bi meyve yanınd abile taşıyabilirsin en azındna sonra daha zararlı şeyleri yemeni önler
Öğle yemeğim :

-1 Porsiyon kurufasulye
- 4 kaşık bulgur pilavı
-3 yaprak marul - 2 dilim domates
- yarım kase yoğurt
- yarım tambuğday ekmeği

aaa nekadar güzel bir öğle yemeği

Biraz biraz düzeltmeye çalışıyorum lokurumm Yeşil elma aldım o 1 kilo verdiğim 2 hafta hergün yemiştim sanırım etkisi olabilir :)

Evet kanka ya. Akşam da ekmek yemiyim diyorum malum damat bey akşam yemeğine gelicekmiş. Ee şimdi menü de zengin pilavdır sarmadır ettir tatlıdır bilmem ne. Hiç ekmek yemesem keşke ya

Yani senin kurtuluşun ekmeği azaltmak ekmek yeme ki diğer yediklerinden al karbonhidratı sarmadan falan napalım azar azar yersin göze batmaz yemesen de başka dertte olurlar onlar zaten et met onlardan ye bari

Biraz biraz düzeltmeye çalışıyorum lokurumm Yeşil elma aldım o 1 kilo verdiğim 2 hafta hergün yemiştim sanırım etkisi olabilir :)
Aaaa olabiliir ben de elma seviyorum ama kırmızı yeşiller içimi kazındırıyo kırmızıyı yoğurta dilimleyip tarçınla yiyorum tok da tutuyo lezzetli de oluyo tatlı niyetine zaten yoğurdameyve karıştırıp yemeyi çok seviyorum ben yaa

bence baya düzeltmişsin canım menü süper yani işte herşey de var bence süt beslenmeyle alakalı değil güzel besleniyosun önemli olan verimli beslenmek bak et de yapıyo süt protein günü yapmanın da zararı yok yoğurt süt et yumurta hepsi de süte fayda ve çok daha besleyici bi süt olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…