- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #5.441
Günaydın kızlar. Akşam kayınvalideye geldik kaldık bu akşam görümcemin erkek arkadaşı gelicekmiş tanışmaya da,abisi olarak kocamın da gelmesi gerek tabi. Sabah sabah telaş olmasın diye akşamdan geldik.
Dün akşam yemeğinde 1 dl ekmek,arnavut ciğeri ve biraz patates kızartması,salata yemiştim 1 bardak ayran ile.
Bu sabah da 2 dl ekmekle yaptım kahvaltı. Haşlanmış yumurta peynir zeytin vs klasik işte. İlaveten de 3-4 minik sarmacık yedim :)
Bugün yine şişlik var bende,geçmedi gitti bu ya.
MerveeTunaa cnm ekmeksiz yemene özendim valla.
Dün annemdeydim internet bitek evde çekiyor kızlar ondan giremiyorum beni merak etmeyin bugnde çok yoğunum arkadaşımın oğlunun doğum günü var anneme eski apartman komşı gelicek oraya gitmem lazım bunlardan önce gidip çocuğa hediye almam lazım en sonda eve gelip yemek yapıcam yani bugün bana enerji deposu lazımmmm ayy domates peynir yumurta salatalık yicem ekmek yine yok ekmeksiz tokum kızlar şaka değil gerçek günde 1 buçuk ekmek yiyen doymayan ben ekmeksiz yaşıyorum :))
Canım sen sütün oluyor mu bu şekilde yani bence bi sağ bak emdiriyoruz geliyo sanıyoruz ama tırt olabiliyor.
aynen aslında öyle düşündüm ama et kısıtlıydı sanıırm veremezlerdi diye düşündüm söyleyemedim bazı şeyler sütü arttırmaz ama kalitelendirir bazen su gibi sağarsın bazen sarı yağlı olur işte benm bütün derdim bu :) herşeyden yemek ama az yemek henüz bunu başarabilmiş değilim
Eneee hiç kahvaltılıkta marul feln da mı yok kurubaklagilde var mı ama gene sevdiğim şeyler yapabilirim peki hafta da kaç kere yapmak ideal olur ? Evet evet resminden anladım etlisin bende karnım dışında her yerim sıkıdır katıdır ama karnım çuval
Ne ekmeği kızııımm protein diyoruz sanalokur bir de ekmek yok mu
Ay sana da afiyet olsun kankaa :) sabahları çok ekmek yemeye başladım yaa bak bunu 1e indirmem lazım.
Acı biberli domates sosu yedim kahvaltıda kayınvalidem hazırladı. İnşallah biraz iyi gelir. Birkaç gün tuvalet sorunum olmazsa sonraki birkaç gün illa oluyo anlamadım yani :/
Ay bacım akşam yemeğinde napıcam bakalım offGünaydın canımm hadi hayırlı işler içerisine girmişiniz koşturmacanız olur bundan sonraa. güzel yemişsin gene braber bi eylem yapıp kızartma yemişiz :) 4 sarmacıktan bişey olmaz ama daha yemi içi prinçliysse.. Şişliğin için hemen maydonozu sapları ile haşla suyunu iç ödem gider o zaman bağırsakları da çalıştırır böbreği de temizler
Evet kanka ya. Akşam da ekmek yemiyim diyorum malum damat bey akşam yemeğine gelicekmiş. Ee şimdi menü de zengin pilavdır sarmadır ettir tatlıdır bilmem ne. Hiç ekmek yemesem keşke yaKuzu bence de sabah 1 akşam 1 yap sen ekek çünkü arada az da olsa kaçamağın oluyo sabah minik sarmalar mesela 1 dilim ekmekten saysan yani ekmeği azalt ki dengelensin mantıklı
Ay bacım akşam yemeğinde napıcam bakalım offgirdik bi işe bakalım hayırlısı
Maydanoz kaynatıp içemem ki şimdi evde değilim kaynanadayımpsikolojim bozuluyo böyle gazlı gazlı dolaşıyom gazman gibi ahahha
Kaynana şuan telaşlı hazırlık yapıyo .D bi de maydanoz olmayabilir şimdilik kalsın bakalım.kız olsun maydonoz varsa yap 10 dk kaynat iç öyle patır patıor olmuyo zatennnben içemiyorum süt kestiği içinn
Ne ekmeği kızııımm protein diyoruz sanaekmek olur mu hiç yumurta tavuk yoğurt süt yağsız kıymadan köfte ızgara balık.... ama bunlardan istediğin kadar yeter ki yağlı olmasın ama omlet yaparsan 1 tk tereyağ koyablirsin dolu dolu çünkü tereyağ hayvansal ve 1tk yenebiliyor günlük
Cok dogru seylere deginmissin daha dikkatli beslenmeliyim..Kuzum protein gününde bir lokma dahi sebxze meyve kuruyemiş pilav v.s yememek gerekiyor yani 1 prinç tanesi bile öyle söyliyim çünkü bunun mantığı vücuda sadece protein girmesini sağlayarak kalori yakmak bütün gün sınırsız yağsız protein yiyebilirsin hatta ne kadar yersen o kadar fazla kalori yakıyorsun ama bir lokma bile ekmek v.s tamamen bozuyo buna göre düşün başla derimyiyebileceklerin yağsız tavuk, köfte, balık, yumurta, süt yoğurt peynir ama ağırlıklı yumurta tavuk et balık kalori yaktıran
Artık alıştım kuzu ben yaa yani iradeden ziyade 6 ay oldu gözüm pek bişey aramıyo vücudum alıştı sanırım bu beslenmeye bi de haftaya antebe gidicez arkadaşlarla büyük kaçamk var yani 2 gün ondan da dikakt ediyorum ve 50 kilo hedefim yani ulaşıcamçünkü etli etliyim ben inan bakınca minnak duruyorum böyle sırtım falan etli kemiklerim çok ince çünkü
Valla yoklar iyice boşladılar buraları
Ben haftada 2 gün yapıyorum ama sein sanırım işten dolayı düzeli beslenmen sıkıntı oluyor bakıyorum menüler bir kase çorba sabah bi tost gibi yani bu şekilde kan şekerin düşüyo ve tatlı istiyo canın bence
Özledim sizi
Yani sen haftada 1 yap etkisi olur yine ve hiç kısma sınırsız yiyebilirsin et tavuk yumurta yoğurt ki zaten tıkıyo çok da sınırsız yenmiyo ama korma ye yani nekadar yersen o kadar iyi kalori yakmanı sağlıycak bir güncükde ekmek pilav yemeyiver bacım nolucak altı üstü bi gün yanipeki ablacımm ekmeğimle bigünlük hasretlik çekebilirimm
Yani bence az yiyosun ve tabii ki sonra da kan şekerin düşüyo canın tatlı istiyo ortam uygun olmasa da ayran badem bi meyve yanınd abile taşıyabilirsin en azındna sonra daha zararlı şeyleri yemeni önlerCok dogru seylere deginmissin daha dikkatli beslenmeliyim..
Öğle yemeğim :
-1 Porsiyon kurufasulye
- 4 kaşık bulgur pilavı
-3 yaprak marul - 2 dilim domates
- yarım kase yoğurt
- yarım tambuğday ekmeği
Yani sen haftada 1 yap etkisi olur yine ve hiç kısma sınırsız yiyebilirsin et tavuk yumurta yoğurt ki zaten tıkıyo çok da sınırsız yenmiyo ama korma ye yani nekadar yersen o kadar iyi kalori yakmanı sağlıycak bir güncükde ekmek pilav yemeyiver bacım nolucak altı üstü bi gün yani
Yani bence az yiyosun ve tabii ki sonra da kan şekerin düşüyo canın tatlı istiyo ortam uygun olmasa da ayran badem bi meyve yanınd abile taşıyabilirsin en azındna sonra daha zararlı şeyleri yemeni önler
aaa nekadar güzel bir öğle yemeği
Evet kanka ya. Akşam da ekmek yemiyim diyorum malum damat bey akşam yemeğine gelicekmiş. Ee şimdi menü de zengin pilavdır sarmadır ettir tatlıdır bilmem ne. Hiç ekmek yemesem keşke ya
Aaaa olabiliir ben de elma seviyorum ama kırmızıBiraz biraz düzeltmeye çalışıyorum lokurumm Yeşil elma aldım o 1 kilo verdiğim 2 hafta hergün yemiştim sanırım etkisi olabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?