- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #5.421
Sabah kahvaltım : + omlet az yağlı + peynir 2 dl+ 1 zeytin + 3 marul + 2 biber kzıartma +2 çay kaşığı reçel + 1,5 dilim tambuğday ekmeği 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel olmuş bence herşeyden azar azar afiyet olsun kuzumHoşgeldin canım bakma bize sen gıda muhabbetlerinden kafa kaldıramıyoruz
Lokurum ya bizimki yapmamıştı fasulyeyi bende giderken hazır köfte alıp kızarttım evde patates ve biberle bir de bulgur pilavı salata yaptım ama yediklerim şu şekilde:
+ 4 Köfte
+ 4 kaşık bulgur
+ 2 kızartma biber + 5 tane patates
+ yarım porsiyon marul salata
+ yarım çavdar ekmeği yedimmm çünkü eve gittiğimde şekerim düştü kollarım sıfırlandı kızlar ve ben regl olmadım dün![]()
Sabah kahvaltım : + omlet az yağlı + peynir 2 dl+ 1 zeytin + 3 marul + 2 biber kzıartma +2 çay kaşığı reçel + 1,5 dilim tambuğday ekmeği![]()
Güzel olmuş bence herşeyden azar azar afiyet olsun kuzumBen de akşam dışardaydık mecbur köfte yedim 6 tane ama çook miniklerdi ondan yanında da 2 kaşık fasulye piyazı yedim yemek kaşığıyla vee 3tane de patates yedim ama onlar da minikti ve ayran içtim
ovvv kahvaltı çook güzeeel zengin bir menü olmuş valla afiyet olsun![]()
Günaydın kızlarcımm
Kahvaltımı henüz yapmadım ama bugün protein yiyorum ben dün söylemiştim
2 haşlanmış yumurta 2 kk peynir bir kupa sütlü neskafe içicem
Zengin bir kahvalti afoyet olsun..Sabah kahvaltım : + omlet az yağlı + peynir 2 dl+ 1 zeytin + 3 marul + 2 biber kzıartma +2 çay kaşığı reçel + 1,5 dilim tambuğday ekmeği![]()
Bu. Aralar bende protein gunu yapmaliyim cok dagittim kendimi..Günaydın kızlarcımm
Kahvaltımı henüz yapmadım ama bugün protein yiyorum ben dün söylemiştim
2 haşlanmış yumurta 2 kk peynir bir kupa sütlü neskafe içicem
Kızmadım kuzum dondurma masum olur bikerelik :)))ayy al bi benden dahaa bence biz kardeşiz esraa zaten kilomuzda aynıı huylarımızda ha bir de kaçamaklarımızdaa
Oha o ne laa bari sadece bi porsiyon yemek suyu yesin ve ekmek al sana öğün yok yok ben o kadar edemem
sen öğleni de mi işyerinde yiyorsun balımm
Eveeeeet benim bi mazeretim var emzikli asabiyim benayy gözümde canlandırdım vallahii güldüm bence bardağı sıkı tut anca öyle gelmezler
afiyet olsunn nurayy gayet başarılı bencee
doğru söylüyorsun ama özal halksa bi şansın var en azından şikayetleri birikirse gönderirler bi sadaka ver canım sen en iyisi
Kandilde 2 gün tutuluyor ama bizim kız dere tepe düz gidiyor ondan sordum Ramazana kadar tutacak gibi
aynennn katılıyorum bebiğim
Dondurmaya kızmican mı kuzum![]()
Ye canm tabi normali bu zaten :))lokur
seyrekyagmur ay kızlar nebilim bende öyle okuyunca acaba suyunu almamak mı gerekiyor diye düşündüm
de bnde akşam yemeklerinde yemeğin suyuna ekmek banıp yemeyi severim ama ben karar verdim sabah 2 dl öğle akşam 1 dl yicem emzirdiğim için ekmeksiz yapamıyorum içim çekiliyor resmen
![]()
Canım dün sabahtan sonra akşam 7 ye kadar toktum 7 de ızgara et salata yedm 9 da bi top dondurma yedim bu kadar :))yapar kuzum ama iştahta açar haberin olsun yine bebikler önemli diyelim afiyet olsun o yüzden
Canım püre yemeseydin et daha çok süt yapar ve bol bol salata ah ah süt olsun diye kendimizi kandırıyorzBen de bahanemi yazayım lokurcum aslında patatesi yemicektim bi baktım üstüste duruyolardı soteyle engelleyemedim kendimi karbonhidrat mı oluyodu ki o şuan çok mutsuzum onun yerine börek yesem üzülmezdimakşama sadece 1 tabak yemek cezaa olsun bana
![]()
Azar yiyince nefsim kabarmıyor iyi oluyor bana kuzum yarında benim protein günüm olsun köfte getircem işe. Bugün kuru fasulye getirdim dün akşam yaptıydım öğlende ya köfte ya kurubaklagil olmak zorunda bende. Kahvaltıda da demiştim çeşitliliğe bayılırım bu çeşitli bile değil bana göre çok severim yani.
Afiyet olsun kuuzm ama cidden obezmişsinde zayıflamaya çalışıyormuşsun gibi besleniyon kim der bu hatun 55 kilo valla sağlam irade nazarım değcek he![]()
![]()
diğer hatunlar uyanmadımı kiii halaa tabii oh evindeler onlar![]()
Bu. Aralar bende protein gunu yapmaliyim cok dagittim kendimi..
Dün annemdeydim internet bitek evde çekiyor kızlar ondan giremiyorum beni merak etmeyin bugnde çok yoğunum arkadaşımın oğlunun doğum günü var anneme eski apartman komşı gelicek oraya gitmem lazım bunlardan önce gidip çocuğa hediye almam lazım en sonda eve gelip yemek yapıcam yani bugün bana enerji deposu lazımmmm ayy domates peynir yumurta salatalık yicem ekmek yine yok ekmeksiz tokum kızlar şaka değil gerçek günde 1 buçuk ekmek yiyen doymayan ben ekmeksiz yaşıyorum :))
Günaydın kızlar. Akşam kayınvalideye geldik kaldık bu akşam görümcemin erkek arkadaşı gelicekmiş tanışmaya da,abisi olarak kocamın da gelmesi gerek tabi. Sabah sabah telaş olmasın diye akşamdan geldik.
Dün akşam yemeğinde 1 dl ekmek,arnavut ciğeri ve biraz patates kızartması,salata yemiştim 1 bardak ayran ile.
Bu sabah da 2 dl ekmekle yaptım kahvaltı. Haşlanmış yumurta peynir zeytin vs klasik işte. İlaveten de 3-4 minik sarmacık yedim :)
Bugün yine şişlik var bende,geçmedi gitti bu ya.
MerveeTunaa cnm ekmeksiz yemene özendim valla.
Ay sana da afiyet olsun kankaa :) sabahları çok ekmek yemeye başladım yaa bak bunu 1e indirmem lazım.Afiyet olsun Esram ben de köfte biraz patates yedim ayran içtim akşam 2 kaşık da fasulye piyazıbenzer olmuş akşam menülerimiz
bence eşin yemiyodu ama kendine bi kavanoz acı biber al ondan ye günde birkaç tane üstüne de bol su iç çok etkili![]()
Canım dün sabahtan sonra akşam 7 ye kadar toktum 7 de ızgara et salata yedm 9 da bi top dondurma yedim bu kadar :))
Canım püre yemeseydin et daha çok süt yapar ve bol bol salata ah ah süt olsun diye kendimizi kandırıyorz![]()
Kuzum protein gününde bir lokma dahi sebxze meyve kuruyemiş pilav v.s yememek gerekiyor yani 1 prinç tanesi bile öyle söyliyim çünkü bunun mantığı vücuda sadece protein girmesini sağlayarak kalori yakmak bütün gün sınırsız yağsız protein yiyebilirsin hatta ne kadar yersen o kadar fazla kalori yakıyorsun ama bir lokma bile ekmek v.s tamamen bozuyo buna göre düşün başla derimyiyebileceklerin yağsız tavuk, köfte, balık, yumurta, süt yoğurt peynir ama ağırlıklı yumurta tavuk et balık kalori yaktıran
Artık alıştım kuzu ben yaa yani iradeden ziyade 6 ay oldu gözüm pek bişey aramıyo vücudum alıştı sanırım bu beslenmeye bi de haftaya antebe gidicez arkadaşlarla büyük kaçamk var yani 2 gün ondan da dikakt ediyorum ve 50 kilo hedefim yani ulaşıcamçünkü etli etliyim ben inan bakınca minnak duruyorum böyle sırtım falan etli kemiklerim çok ince çünkü
Valla yoklar iyice boşladılar buraları
Ben haftada 2 gün yapıyorum ama sein sanırım işten dolayı düzeli beslenmen sıkıntı oluyor bakıyorum menüler bir kase çorba sabah bi tost gibi yani bu şekilde kan şekerin düşüyo ve tatlı istiyo canın bence![]()