• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ben sabah 1 dl ekmekle omlet peynir sucuk fln yemiştim 11 gibi. Akşam üstü azıcık pişi ve kete yedim domates peynir ve çayla. Akşam yemeğim de yarım porsiyon kremalı tavuk 1 dl ekmek salata ve yarım bardak limonataydı. Ara sıra kahve yanında birkaç kare çikolata yedim. Ödül günümdü diyebilirim :)
Yarın yeni bir haftaya daha güzel başlangıç olucak inşallah hepimiz için kızlar :)

Gunun ozeti
Sabah yarim simit 1 dlm piza prynir domates
Ara neskafe eti puf
Ogle 1 kofte,yarim kase yourt..
Aksam 1 karni yarik yatim pors pilav.ceyrek simit...bugun cok yedim hatirlayamafiklatimda olabilir...
Karbonhidrat fazla olmuş sanki bugün. Ama haftasonu olduğu için normal diyebiliriz cnm hafta içi biraz daha dikkat et bence

Kızlar çabuk gitsin diye bişeyler yapmak inanın geçici çözüm çünkü hayatımız boyunca o şekilde beslenemeyiz hiçbirimiz de çok vahim durumda değiliz bence ve veriyoruz böyle böyle hepsi de gidecek :dua::nazar::KK5:

Sağlıklı şeylerden bol bol yiyerek kurtulacağız bu fazlalıklardan sabırlı olmak lazım bakın benim 6 ay oldu 14 kilo gitti toplamda evet çok hızlı değil ama çok da yedim ve diyet bitince de böyle beslenebilirim yani bi eksiklik hissetmiyorum :KK37: çok çok haftada 1-2 makarna falan yerim doya doya ama şuan zaten herşeyden yiyorum ama sürekli o kürlerle yaşamıycaz sabırlı olalım başarıcaz hepberaber:KK5:
Lokurum yine mantıklı bir yorum yapmışsın :)
Kilo hızlandırmak için kürler bırakınca aynı devam ediyo. Vücudu nasıl şaşırtıcaz onu bulmak lazım

Lokurum yine mantıklı bir yorum yapmışsın :)
Kilo hızlandırmak için kürler bırakınca aynı devam ediyo. Vücudu nasıl şaşırtıcaz onu bulmak lazım

Esram sağol yani ben işte protein günü yapıyorum arada bulabildiğim bi çözüm o :kahve: onun dışında az kaçamak minnak kaçamaklar ve sabır yani sonuçta bi günde bi haftada almadık:KK51:

Ben sabah 1 dl ekmekle omlet peynir sucuk fln yemiştim 11 gibi. Akşam üstü azıcık pişi ve kete yedim domates peynir ve çayla. Akşam yemeğim de yarım porsiyon kremalı tavuk 1 dl ekmek salata ve yarım bardak limonataydı. Ara sıra kahve yanında birkaç kare çikolata yedim. Ödül günümdü diyebilirim :)
Yarın yeni bir haftaya daha güzel başlangıç olucak inşallah hepimiz için kızlar :)
E bu pazar ödülü olur okadar ben bir bütün kare paket yani bitter yedim ama öğle yemeği yemedim akşam da kabak yemeği ve yoğurt yedim yarın ayynen devaaam:KK55:

Esram sağol yani ben işte protein günü yapıyorum arada bulabildiğim bi çözüm o :kahve: onun dışında az kaçamak minnak kaçamaklar ve sabır yani sonuçta bi günde bi haftada almadık:KK51:
Tabi orası öyle bebeğim. Gün içinde ekmek yemeyebiliriz aslında o da işe yarayabilir. Saçma şeyler yapmaktansa sağlıklı olur dimi :)

E bu pazar ödülü olur okadar ben bir bütün kare paket yani bitter yedim ama öğle yemeği yemedim akşam da kabak yemeği ve yoğurt yedim yarın ayynen devaaam:KK55:
Aynen kankaa aynen devammm :) afiyet olsun ben de çok abartmadım aslında ya. Kendimi durdurabiliyorum artık çok şükür. Canım isterse birkaç lokma alıp durabiliyorum bu günlerde:)

Vayy Melikecik gelmiş. Gidiyo cnm yavaş yavaş. Sen nasılsın bakalım senin kilolar gidiyo mu :)
yok kuzum ya ben bıraktım diyeti ramazana kadar ara verdim. ama yine de dikkat ediyorum ligth kola içiyorum mesela :) . pek iyi değilim aslında biraz canım sıkkın gönül meseleleri konu açtım bende ama bakan da olmadı daha.

yok kuzum ya ben bıraktım diyeti ramazana kadar ara verdim. ama yine de dikkat ediyorum ligth kola içiyorum mesela :) . pek iyi değilim aslında biraz canım sıkkın gönül meseleleri konu açtım bende ama bakan da olmadı daha.
Biz bakalım canikom ya :) nereye açtın konuyu

Tabi orası öyle bebeğim. Gün içinde ekmek yemeyebiliriz aslında o da işe yarayabilir. Saçma şeyler yapmaktansa sağlıklı olur dimi :)

Yani işte telafi etmek lazım bir gün şekeli bişeyşer ya da hamurişi falan kaçamak varsa ertesi gün ekmek yememek mesela ben mesela işte öğlen çikolata yiyince akşam kabak yoğurt yarın da ekmek yemem kabak götürücem işe sabah da yumurta domates biber yerim öğle akşam kabak yoğurt acı biber falan yani iki günlük ekmek 4 dilimden (normalde öyle yiyorum) 400 kalori iki gün ekmek yemem çikolata telafi olur meyve de yemem mesela sebze yoğurt yumurta süt yaparım pazartesi salı diye düşündüm işte böyle böyle gidecek:kahve:

Yani işte telafi etmek lazım bir gün şekeli bişeyşer ya da hamurişi falan kaçamak varsa ertesi gün ekmek yememek mesela ben mesela işte öğlen çikolata yiyince akşam kabak yoğurt yarın da ekmek yemem kabak götürücem işe sabah da yumurta domates biber yerim öğle akşam kabak yoğurt acı biber falan yani iki günlük ekmek 4 dilimden (normalde öyle yiyorum) 400 kalori iki gün ekmek yemem çikolata telafi olur meyve de yemem mesela sebze yoğurt yumurta süt yaparım pazartesi salı diye düşündüm işte böyle böyle gidecek:kahve:
400 kalori de az değil valla. Aslında ekmek hiç yememek lazım ama yapamıyoz anam alışmışız.

40 yarım sınav
40 squat

program hazırlamıştım ama hiç uymadım açıkcası 3-4 gündür
bu gün de canım istemiyordu ama kendimi ikna etmeye çalıştım
mekik felan da çekcem yarın

400 kalori de az değil valla. Aslında ekmek hiç yememek lazım ama yapamıyoz anam alışmışız.

Hiç yememek de olmuyo ki karbonhidrat da almak lazım mecbur o da lazım ama işte başka bişeyden alınca bari yememeye çalışmak lazım kuzum işte iki gün yemem artık napiim:işsiz: bazı günler kuruyemiş yiyorum mesela ekmek yerine o da değişiklik oluyo hem de daha eğlenceli yani günde 4 dilim ekmek 200-250 kalori olsa 50 gr falan badem yenebilir 50 gram badem de az değil yani 50-60 tane ve ekmekten daha keyifli geliyo ama arada işte çünkü onda yağ da var hergün öyle olmaz da işte değişiklik oluyo şimdi ben yarın sebze ve yumurta yoğurt yerim salı zaten protein günü yaparım çarşamba da mesela kuruyemiş sebze yoğurt falan yaparım bol miktarda kabak yemeğim var zaten:KK53:

Günaydın kızlar.bugün tekrar tartılayım dedim ama bu kez 70.4 çıktım yine yahu :D dün ödül günümdü ya onun etkisi oldu herhalde. Neyse sağlık olsun :) şimdi Türk kahvesi içicem yanında 2 kuru kayısıyla

Günaydın kızlar.bugün tekrar tartılayım dedim ama bu kez 70.4 çıktım yine yahu :KK70: dün ödül günümdü ya onun etkisi oldu herhalde. Neyse sağlık olsun :) şimdi Türk kahvesi içicem yanında 2 kuru kayısıyla

ben de 14.06.2016'dan beri dikkat etmeye çalışmama hatta bi ara 63.3ü görmeme rağmen şu an 63.8im
biraz daha dikkat etmemiz gerekiyor sanırım

Back