- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #5.041
Anladım yaa çok minik onlar ara öğün olarak mantıklı bence afiyet olsun canım benim oo kurban işi telaş valla allah kolaylıklar versinSağ ol kuzum benim iyi oldu telafi açısından. Az önce ara öğün niyetine 4-5tane mini kurabiye yedim tuzlu çörekotlu. Hani misket kadar olanlar var ya :) bi de Türk kahvesi içtim. Kayınvalideye geldik de. Kurban işini hallettik hemen bulduk bi yerden :) yarın da kesilcek parçalanıcak derken yine telaş var yani :)
Yemıyım o zman ya bos yere koları almım smdı dedıgın gıbı olmadı sey yaparım tereyag koydurmam ıcıne haff bıse alırım ama emn olamadm kalorı almıyım smdı evdeym bıde salı gunu kahvaltı odulü düsünuyordum :)
enamm su boregı mı hıc tadna da mı bakmadn of of
Aynen tatlim cok haklisin bsyere kalori almama gerek yok oglen yerm ben bisey cikmadan cok iyi olurAnladım yaa çok minik onlar ara öğün olarak mantıklı bence afiyet olsun canım benim oo kurban işi telaş valla allah kolaylıklar versin
Sen izne çıkıyosun di mi kuzum hiç yeme bence yani salı kahvaltı daha mantıklı hem zinde başka kaçamaklarda olabilir ufak tefek bence kumpiri boşver... tadına bile bakmadım çünkü ben onu bırakamam tabakla yerdim yani
Kuzuummmm senin yüzün ne güzel olmuş acayip bi değişim olmuş ya bu hafta kaçsın çok merak ediyomEvet çok beğendim ben akşam yemeğini helva da çok az yemişsin zaten nolucak ondan kolay gelsin tatlım sıcakta da zor o işler valla
Sıcak çünkü benim de canım istemiyo bişey sabah 2 haşlanmış yumurta yedim bir kupa da sütlü neskafe içtim şimdi öğlen de kahvaltı yapıcam valla yumurtam var yine 2 tane biraz domates biber peynir bi dilim de ekmek yerim tamamdır
Gidicek cnm yine merak etme :)Tartıya az kaldı kızlar bakalım kaç olucam tahminleriniz var mı ay çok heyecanlıyım
Aynen tatlim cok haklisin bsyere kalori almama gerek yok oglen yerm ben bisey cikmadan cok iyi olur
Sağol tatlım benimKuzuummmm senin yüzün ne güzel olmuş acayip bi değişim olmuş ya bu hafta kaçsın çok merak ediyom
Nasıl hissediyosun bi incelme hafifleme hissi var mı bence 1i5 gitmiştir senden en azTartıya az kaldı kızlar bakalım kaç olucam tahminleriniz var mı ay çok heyecanlıyım
Gidicek cnm yine merak etme :)
Ayy inşallah şekerim ya sen de kesin verdin zten şüphesiz :)Evet akıllı kuzum benim boşver kumpiri hazır reglken kalori de güzel yakılıyo kaçamak yapmada gitsin yağcıklarsonra salı da kahvaltı şimdi kumpir ayak üstü tadını çıkara çıkara da olmaz kahvaltı daha eğlenceli bence ama yarın da sevimli bi dondurma olabilir külahsız 1-2 top
Sağol tatlım benimkaldırdım gerçi kaçamak bir fotoydu yüzüm baya inceldi bu hafta da sanki ineldim gibi hissediyorum ama bakalım kaçamak da yapmadım yani yarın çalışmıyorum sapıtmamam lazım pazar tartılıcaz
Nasıl hissediyosun bi incelme hafifleme hissi var mı bence 1i5 gitmiştir senden en az
bence de gidecek esra bence sen de verdin he öyle hissediyorum
Tabikide canim.eger evde ip varsa ipte atla cok faydali:) yoksa bence temin et zaten 5 6tl bisii
Aynen cnm bende ole biseler yapicam artkin. Izndeym die cosmak yok ☺ yaaa ben resm gormedm ne ara ekledn de sildn bakim. Ben tartilmicam habernz olsn dger hafta yazarim onuEvet akıllı kuzum benim boşver kumpiri hazır reglken kalori de güzel yakılıyo kaçamak yapmada gitsin yağcıklarsonra salı da kahvaltı şimdi kumpir ayak üstü tadını çıkara çıkara da olmaz kahvaltı daha eğlenceli bence ama yarın da sevimli bi dondurma olabilir külahsız 1-2 top
Sağol tatlım benimkaldırdım gerçi kaçamak bir fotoydu yüzüm baya inceldi bu hafta da sanki ineldim gibi hissediyorum ama bakalım kaçamak da yapmadım yani yarın çalışmıyorum sapıtmamam lazım pazar tartılıcaz
Nasıl hissediyosun bi incelme hafifleme hissi var mı bence 1i5 gitmiştir senden en az
Caanımmm benm harikasın ya bence 52 olmuşsundur sen hissediyorum ama bakalım stres oldumEvet akıllı kuzum benim boşver kumpiri hazır reglken kalori de güzel yakılıyo kaçamak yapmada gitsin yağcıklarsonra salı da kahvaltı şimdi kumpir ayak üstü tadını çıkara çıkara da olmaz kahvaltı daha eğlenceli bence ama yarın da sevimli bi dondurma olabilir külahsız 1-2 top
neden canım ya tartıl amaAynen cnm bende ole biseler yapicam artkin. Izndeym die cosmak yok ☺ yaaa ben resm gormedm ne ara ekledn de sildn bakim. Ben tartilmicam habernz olsn dger hafta yazarim onu
neden canım ya tartıl ama
Ayy inşallah şekerim ya sen de kesin verdin zten şüphesiz :)
Aynen cnm bende ole biseler yapicam artkin. Izndeym die cosmak yok ☺ yaaa ben resm gormedm ne ara ekledn de sildn bakim. Ben tartilmicam habernz olsn dger hafta yazarim onu
Bazen öyle yapıyorum her an beni dikizleAynen cnm bende ole biseler yapicam artkin. Izndeym die cosmak yok ☺ yaaa ben resm gormedm ne ara ekledn de sildn bakim. Ben tartilmicam habernz olsn dger hafta yazarim onu
Caanımmm benm harikasın ya bence 52 olmuşsundur sen hissediyorum ama bakalım stres oldum
Ogle menum:1 biber dolma,2 kofte..
Ara:1 bardak yourt..
Sabah 1 kase nesfit ara 1 şeftali öğle lavas ekmekte n çeyrek tavuk döner ara 1 nescafe
Evet disaridayim canım nesfit konusuna gelince evdeki paketi bitirmeye çalışıyorum biterse almam artikCanım sen bu nesfiti yediğin sürece diyetin zorlaşıyo bence o hem az hem de şeker var onda acıktırıyo, sabah normal kahvaltı yapsan ayrıcsa meyveyi de arada 1-2 kaşık yoğurtla tüket bence daha tok tutar yoksa şekeri kana karışıyo acıktırıyo öğlen de lavaş diye sanırım çeyrek yedin ama o da az bişey yani işte sonra da kaçamak oluyoyani belki dışardaydın bilemiyorum ama bence evde olduğun zaman daha bol sebze yoğurt minimum ekmek şeker tüketmen lazım ki acıktırmasın seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?