Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Anladım yaa çok minik onlar ara öğün olarak mantıklı bence afiyet olsun canım benim oo kurban işi telaş valla allah kolaylıklar versin

Sen izne çıkıyosun di mi kuzum hiç yeme bence yani salı kahvaltı daha mantıklı hem zinde başka kaçamaklarda olabilir ufak tefek bence kumpiri boşver... tadına bile bakmadım çünkü ben onu bırakamam tabakla yerdim yani

Aynen tatlim cok haklisin bsyere kalori almama gerek yok oglen yerm ben bisey cikmadan cok iyi olur

Kuzuummmm senin yüzün ne güzel olmuş acayip bi değişim olmuş ya bu hafta kaçsın çok merak ediyom

Aynen tatlim cok haklisin bsyere kalori almama gerek yok oglen yerm ben bisey cikmadan cok iyi olur

Evet akıllı kuzum benim boşver kumpiri hazır reglken kalori de güzel yakılıyo kaçamak yapmada gitsin yağcıklar sonra salı da kahvaltı şimdi kumpir ayak üstü tadını çıkara çıkara da olmaz kahvaltı daha eğlenceli bence ama yarın da sevimli bi dondurma olabilir külahsız 1-2 top

Kuzuummmm senin yüzün ne güzel olmuş acayip bi değişim olmuş ya bu hafta kaçsın çok merak ediyom
Sağol tatlım benim kaldırdım gerçi kaçamak bir fotoydu yüzüm baya inceldi bu hafta da sanki ineldim gibi hissediyorum ama bakalım kaçamak da yapmadım yani yarın çalışmıyorum sapıtmamam lazım pazar tartılıcaz
Tartıya az kaldı kızlar bakalım kaç olucam tahminleriniz var mı ay çok heyecanlıyım
Nasıl hissediyosun bi incelme hafifleme hissi var mı bence 1i5 gitmiştir senden en az
Gidicek cnm yine merak etme :)

bence de gidecek esra bence sen de verdin he öyle hissediyorum

Ayy inşallah şekerim ya sen de kesin verdin zten şüphesiz :)

Aynen cnm bende ole biseler yapicam artkin. Izndeym die cosmak yok ☺ yaaa ben resm gormedm ne ara ekledn de sildn bakim. Ben tartilmicam habernz olsn dger hafta yazarim onu

Caanımmm benm harikasın ya bence 52 olmuşsundur sen hissediyorum ama bakalım stres oldum

Ayy inşallah şekerim ya sen de kesin verdin zten şüphesiz :)

Valla kuzum biliyosun ben haftada 800 er verdim geçtiğimiz iki hafta, inşallah güzel veririz hepimiz de gitsin yağlar pıt pıt erisin

Aynen cnm bende ole biseler yapicam artkin. Izndeym die cosmak yok ☺ yaaa ben resm gormedm ne ara ekledn de sildn bakim. Ben tartilmicam habernz olsn dger hafta yazarim onu

Tamam

Bazen öyle yapıyorum her an beni dikizle

Caanımmm benm harikasın ya bence 52 olmuşsundur sen hissediyorum ama bakalım stres oldum

52 mi kuzum 54,5 tu geçen pazar ben haftada 1 en fazla yani geçtiğimiz iki hafta 800 er verdim toplam 1600 yani 2 haftada ama inşallah senin dediğin gibi olur

Sabah 1 kase nesfit ara 1 şeftali öğle lavas ekmekte n çeyrek tavuk döner ara 1 nescafe

Canım sen bu nesfiti yediğin sürece diyetin zorlaşıyo bence o hem az hem de şeker var onda acıktırıyo, sabah normal kahvaltı yapsan ayrıcsa meyveyi de arada 1-2 kaşık yoğurtla tüket bence daha tok tutar yoksa şekeri kana karışıyo acıktırıyo öğlen de lavaş diye sanırım çeyrek yedin ama o da az bişey yani işte sonra da kaçamak oluyo yani belki dışardaydın bilemiyorum ama bence evde olduğun zaman daha bol sebze yoğurt minimum ekmek şeker tüketmen lazım ki acıktırmasın seni

Evet disaridayim canım nesfit konusuna gelince evdeki paketi bitirmeye çalışıyorum biterse almam artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…