Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kizlar yok ben basaramiyorum metabolizma m calismiyor çok kisiyorum az yiyorum olmuyo nedendün eltimde tartildim onun tartısi doğru o 66 ciktibense 74 ciktimçok uzgunum

Kizlar yok ben basaramiyorum metabolizma m calismiyor çok kisiyorum az yiyorum olmuyo nedendün eltimde tartildim onun tartısi doğru o 66 ciktibense 74 ciktimçok uzgunum

calısmıyor demeyelımde dıyete tam baslayamadm desek daha dogru hemen su patates dıyetı yapım dedn bırakdn en ıyısı yemeklerı azaltman ekmegı kesmen olur bole daha ıyı verırsn yavas da olsa gıder.

Evet canim sütüm yetmiyor o yüzden mecburen mama veriyorum. MaşAllah senin bebise.

Merhaba kızlar bana da yardım edin zayıflamak istiyorum artık ama bi türlü diyete baslayamiyorum. Benim bi yapım var ne zaman strese girsem hemen abur cubura sarıyorum. dondurma çikolata kek meyve suyu şekerli ne varsa durmadan yiyorum. Bunlarla rahatliyorum sanki. Kendimden nefret eder hale geldim. Boyum 160 kilom 74. Şu an 10 aylık bi kızım var. 68 kilo ile hamile kaldım. Hamilelikte dikkat ettim az kilo aldım. Ama ne olduysa doğumdan sonra emzirme döneminde oldu. Millet emzirerek kilo verir ben kilo aldım homini gırtlak tıkınmaktan 6 aylık hamile gibi göbeğim var hala. Nolur bana birşeyler söyleyin nasıl zayiflarim ben?

Bende bir ayda 4 kilo vermisim. Sabah tartildim 69.500 geldim cok sevindimben emzirdigim icin diyet yapmiyorum sadece dikkat ediyorum.spor yapmaya calisiyorum bu sekilde verdim. Bugün de malzemelerim geliyor pilatese baslicam inşallah hep böyle güzel gider kilolar

merhaba hosgeldın

yemek duzenını bılmıyorum ama burda herkezın kendıen gore tarzı var bende bole sıkıntıdan cok yerm bıde tatlı bıskuvu hamurısı cok severım ama dıyetsyene gıttım aara ogun yemek derken aklma pek gelmıyor. sende mesela badem fındık al meyve al mavı yesıl al ara ogun kendıne belırle saat 4 gıbı ye mesela sutle bırlıkde 10 badem mesela sana bolelıkle tatlı aklına da gelmcıek sureklı yemek yıyınce aksam 89 da meyve ye mesela.

1 ay tartılmadınız ne gzl bz tartıdan ınmıyoruz cıok ıyı kılo vermıssınuz.

Bende şu an emziriyorum. Birkac gün sonra 4 aylik olacak bebegim. Ben sadece yediklerime dikkat ediyorum. Öncelikle ekmegi azalt. Mesela ben sadece kahvaltida ekmek yiyorum o da en fazla 3 dilim. Abur cubur kesinlikle yeme eve sokma bir daha elinin altinda olursa sürekli yemek istersin ilk is onlari kaldir. Günde iki bucuk üç litre su ic. Günlük en az yarim saat yürüyüş yap o cok iyi geliyor. Zamanla bu süreyi artirirsin. Akşam en geç sekizden sonra meyve dahil hicbirsey yeme. Acikirsan yogurt ye ya da tarcinli süt iç hem zayiflatiyor hem de tatli krizini önlüyor. Porsiyonlarini azalt. Yoğurt kürünü çok öneriyorlar bebegin emmiyorsa deneyebilirsin. Mideni küçülttüğün zaman karatay diyetini öneririm. Bircok kisi denemis ve memnun kalmis ilerde bende karatay diyetini yapacam.

yoksa dusundugum sey mı var ole dusunme canım gene dıkaktlı olursun cok almazsn 9 ay boyunca :)
Canim ben bebekte istemiyorum ki iki tane var daha biri 11 aylik ve benim dogumum cok kotu gecti neredeyse oluyordum.korunuyodum yinede hamile kaldim yine korunuyorum ve adet olmadim cok korkuyorum

Hos geldin tatlim ilk once abur cuburu atlatman icin bende arkadasa katiliyorum ara ogun yap gobek ve yanlar icin bitmez tukenmez mekik haraketi degil yuruyus yap buda benim tavsiyem tatlim :)

Tartilmaz olur muyum her gün tartidayim gün icinde bile tartiliyorum. Bakmadan duramiyorum.

Ins
Insallah tatlim seni tebrik ediyorum emzirirken sadece dikkat edin ve bol bol su icin cok faydali.bide spor olarak yuruyusu yap ben bunu herkese tavsiye ediyorum :)

ben hakkaten ayda bir tartılıyodum yani mutlaka verilmiş oluyo moral oluyo diye şimdi sizinle haftada bir ama arada çıkasın gelmiyo aman moralim bozulur falan diye çıkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…