• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Hos geldin tatlim ilk once abur cuburu atlatman icin bende arkadasa katiliyorum ara ogun yap gobek ve yanlar icin bitmez tukenmez mekik haraketi degil yuruyus yap buda benim tavsiyem tatlim :)
Hergun tartilmak moralinizi bozar en ideali haftafa bir tartilmak canim.cunku vucut su tutar siskinlik yapar bakarsin kg artmis haydiii moral bozuklugu baslar oyuzden haftada 1 :)

Selam şekerler :) kahvaltımı 2 dl ekmekle yaptım güzelce saat 12 gibi. Şimdi dışarı çıktık bizim kıza adaklık kurban kesmemiştik dolaşıp güzel bir hayvancağız bulalım dedik benim er izindeyken :D kayınvalideye geçicez sonra da.
lokur lokur um akşamki yemek güzeldi dimi bence de iyi oldu gayet. Balıktan sonra irmik helvası geldi ikram olarak,Allahtan az koymuşlar. :D
Akşam için yemek yapıcaktm ama apar topar çıkınca kaldı. Kızı doyurdum çantasını hazırladım anca yetiştik yani geç olmasın diye hızlı hızlı :)
Bu arada Bursa felaket sıcak bugün ha :) :)

Ins

Insallah tatlim seni tebrik ediyorum emzirirken sadece dikkat edin ve bol bol su icin cok faydali.bide spor olarak yuruyusu yap ben bunu herkese tavsiye ediyorum :)

Teşekkür ederim canim. En az 3lt su iciyorum. Firsat buldukca yürüyüşe cikmaya calisiyorum canim haftada bir ya da iki kez bir saat yürüyorum daha fazla yapma sansim yok, bebek oldugu icin cok cikamiyorum. Evde oturup hareketsiz kalmaktansa pilates yapmak daha iyi geldi bana.

Aksine, motive oluyorum ben. Cok ciktigimda daha da dikkat ediyorum. Eger biraz vermissem de gaza geliyorum.

Canim ben bebekte istemiyorum ki iki tane var daha biri 11 aylik ve benim dogumum cok kotu gecti neredeyse oluyordum.korunuyodum yinede hamile kaldim yine korunuyorum ve adet olmadim cok korkuyorum :KK43:

canım uzulme belkı dııldır. ole kotu de dusunme oldu bı kez ole hep olcak dıe bısey yok Allahım senı evlatlarına bagıslamıs.

Selam şekerler :) kahvaltımı 2 dl ekmekle yaptım güzelce saat 12 gibi. Şimdi dışarı çıktık bizim kıza adaklık kurban kesmemiştik dolaşıp güzel bir hayvancağız bulalım dedik benim er izindeyken :KK70: kayınvalideye geçicez sonra da.
lokur lokur um akşamki yemek güzeldi dimi bence de iyi oldu gayet. Balıktan sonra irmik helvası geldi ikram olarak,Allahtan az koymuşlar. :KK70:
Akşam için yemek yapıcaktm ama apar topar çıkınca kaldı. Kızı doyurdum çantasını hazırladım anca yetiştik yani geç olmasın diye hızlı hızlı :)
Bu arada Bursa felaket sıcak bugün ha :) :)

Evet çok beğendim ben akşam yemeğini helva da çok az yemişsin zaten nolucak ondan kolay gelsin tatlım sıcakta da zor o işler valla

Kızlar sadece yumurta yedm canım bişey istemiyo :KK43:

Sıcak çünkü benim de canım istemiyo bişey sabah 2 haşlanmış yumurta yedim bir kupa da sütlü neskafe içtim şimdi öğlen de kahvaltı yapıcam valla yumurtam var yine 2 tane biraz domates biber peynir bi dilim de ekmek yerim tamamdır

ben hakkaten ayda bir tartılıyodum yani mutlaka verilmiş oluyo moral oluyo diye şimdi sizinle haftada bir ama arada çıkasın gelmiyo aman moralim bozulur falan diye çıkamıyorum:KK70:

hosgeldn tatlım bende tartılamıcam bu hafta hergun tartılıtım o potansıyel var :) asıl suprız olsa ama bı bakdk ıpın ucu kacmıs olmasn snra :)

Aslııı öğlen ne yediiiinn ben kahvaltı yapıcam:KK51:
smdı okudum yazını bende tatlım

bugun bakkal amca geldı bzm yemek yapıyor dıyorkı bana fırın makarnam var kasarlı verım mı (: dedım abı yapma etme sole seyler sonracıma menume gelum :)

tavuk sote yapmıs 1 ayran 1 dılım ekmek yedım yemek baya azdı ama

hosgeldn tatlım bende tartılamıcam bu hafta hergun tartılıtım o potansıyel var :) asıl suprız olsa ama bı bakdk ıpın ucu kacmıs olmasn snra :)

Yani aslında en güzeli haftada bir haftada bir de gitmediyse bişeyleri değiştirmek lazım demek ama işte ben moral olsun diye aydabir tartıldım baştan beri şimdi haftada bire döndüm sen regl oldun mu

Yani aslında en güzeli haftada bir haftada bir de gitmediyse bişeyleri değiştirmek lazım demek ama işte ben moral olsun diye aydabir tartıldım baştan beri şimdi haftada bire döndüm sen regl oldun mu

tatlım en ıyısı asıl sennkı takılıyorum ayda bır gordukde zmannda noldu yada haftada bır sısdık sısdık sn dakka dıyete baslıyım (:

oldum ya bu gece sevndım tartılmıcam kı moral bozmıyım

yarnda ortakoy yaparız dıoruz kumpır yesem cok mu olur lokurum

Teşekkür ederim canim. En az 3lt su iciyorum. Firsat buldukca yürüyüşe cikmaya calisiyorum canim haftada bir ya da iki kez bir saat yürüyorum daha fazla yapma sansim yok, bebek oldugu icin cok cikamiyorum. Evde oturup hareketsiz kalmaktansa pilates yapmak daha iyi geldi bana.
Tabikide canim.eger evde ip varsa ipte atla cok faydali:) yoksa bence temin et zaten 5 6tl bisii

smdı okudum yazını bende tatlım

bugun bakkal amca geldı bzm yemek yapıyor dıyorkı bana fırın makarnam var kasarlı verım mı :-) dedım abı yapma etme sole seyler sonracıma menume gelum :)

tavuk sote yapmıs 1 ayran 1 dılım ekmek yedım yemek baya azdı ama

Afiyet olsun aman yaa bizimkiler de öğlen su böreği yediler yanımda tabağı çekicektim nerdeyse önüme:KK70:
ama erken acıktım bugün yiyorum şuan öğle yemeğimi
tatlım en ıyısı asıl sennkı takılıyorum ayda bır gordukde zmannda noldu yada haftada bır sısdık sısdık sn dakka dıyete baslıyım :-)

oldum ya bu gece sevndım tartılmıcam kı moral bozmıyım

yarnda ortakoy yaparız dıoruz kumpır yesem cok mu olur lokurum

gözün aydın artık haftaya tartılırsın ben de öyle yaptım geçen hafta

kumpiiiiirr bence baya çok olur yani tereyağ kaşar karıştırıyolar ya patatesine ve içine de amerikan kısır mısır yani baya bişey ama çok canın istiyosa ye de sabah akşam bişey yeme bence yersen :KK70::KK70:

Evet çok beğendim ben akşam yemeğini helva da çok az yemişsin zaten nolucak ondan kolay gelsin tatlım sıcakta da zor o işler valla
Sağ ol kuzum benim iyi oldu telafi açısından. Az önce ara öğün niyetine 4-5tane mini kurabiye yedim tuzlu çörekotlu. Hani misket kadar olanlar var ya :) bi de Türk kahvesi içtim. Kayınvalideye geldik de. Kurban işini hallettik hemen bulduk bi yerden :) yarın da kesilcek parçalanıcak derken yine telaş var yani :)

Afiyet olsun aman yaa bizimkiler de öğlen su böreği yediler yanımda tabağı çekicektim nerdeyse önüme:KK70:
ama erken acıktım bugün yiyorum şuan öğle yemeğimi

gözün aydın artık haftaya tartılırsın ben de öyle yaptım geçen hafta

kumpiiiiirr bence baya çok olur yani tereyağ kaşar karıştırıyolar ya patatesine ve içine de amerikan kısır mısır yani baya bişey ama çok canın istiyosa ye de sabah akşam bişey yeme bence yersen :KK70::KK70:

Yemıyım o zman ya bos yere koları almım smdı dedıgın gıbı olmadı sey yaparım tereyag koydurmam ıcıne haff bıse alırım ama emn olamadm kalorı almıyım smdı evdeym bıde salı gunu kahvaltı odulü düsünuyordum :)
enamm su boregı mı hıc tadna da mı bakmadn of of

Back