- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
Evet canım maalesef ama ilaçlık durum yokmuş çok şükür sağlıklı beslenmemekten kaynaklı sanırım sürekli makarna pilav yemekten ama inşallah düzelticem :)Doktor mu söyledi canım?
İnşallah tatlımmm :)Evet canım maalesef ama ilaçlık durum yokmuş çok şükür sağlıklı beslenmemekten kaynaklı sanırım sürekli makarna pilav yemekten ama inşallah düzelticem :)
Canım öğlen bulgurlu sarma yedim gerçi pirinç değil bulgur ama pişmanlık duydum çok o yüzden yulaf tarçınlı sütle beraber yedim :))) 7 buçuktaKızlar akşam yemeğimi de yedim az önce kalktım masadan.
6 kaşık kıymalı taze fasulye, 4 kaşık yoğurt ve 1 dlm ekmek. Kaşıklar biraz doluydu tepeleme gibi :)
Bi de kocişe mantı pişirdim 2 kaşık tırtıkladım kızlar :)
Dükkanı kapatıyorum artık bitki çayı ve su ile devam. Siz neler yediniz bakayım hııı
Canım öğlen bulgurlu sarma yedim gerçi pirinç değil bulgur ama pişmanlık duydum çok o yüzden yulaf tarçınlı sütle beraber yedim :))) 7 buçukta
merhaba kızlar sabah 1 saat yuruyus kahvaltı bol yeşillikli baharatlı ve yulaf kepekli omlet yanında salatalık domates öğle 1 kase nohut yemeği ve kırmızı biber aralarda yeşil elma ve yeşil çay akşam 1 kase yoğutlu baharatlı yulaf kepeği 3lt su.:)sizce nasıl ?
Olsun canım o kadar da emziriyoruz yani saat erken bişey olmaz göz kalmasın bebişe geçsin mantılar :)))Afiyet olsun cnm dengelemişsin işte ne güzel, için rahat uyursun bu gece :) ben bugün hiç kaçamak yapmadım çok şükür az önceki 2 kaşık mantıyı saymaZsak
Canım süpeeer harikasın valla bayıldım bugün ki menüne :)))merhaba kızlar sabah 1 saat yuruyus kahvaltı bol yeşillikli baharatlı ve yulaf kepekli omlet yanında salatalık domates öğle 1 kase nohut yemeği ve kırmızı biber aralarda yeşil elma ve yeşil çay akşam 1 kase yoğutlu baharatlı yulaf kepeği 3lt su.:)sizce nasıl ?
Olsun canım o kadar da emziriyoruz yani saat erken bişey olmaz göz kalmasın bebişe geçsin mantılar :)))
Ay canımm kusura bakma bilmiyodum olsun canım ya her türlü büyüyor bebişler canını sıkma emende aynı mama yiyende benim amcamın kızının oğluda emmedi fıldır fıldır maşallah emekliyor 10 aylık yürücek nerdeyse dert etme :))) ama o zaman sen daha sıkı yapmalısın derim ben :)) emzirmiyor olsam var ya inan ki dahada hırs ederdim :))))Benim kuzucum emmiyo kiemmedi beni yaa sütüm de çok azdı zaten zorladım emsin çoğalsın diye ama işe yaramadı hep kafasını çevirdi kendini geriye attı deli gibi ağladı. Napalım büyücek bi şekilde minnoşum, keşke emseydi sütüm de olsaydı
Ay canımm kusura bakma bilmiyodum olsun canım ya her türlü büyüyor bebişler canını sıkma emende aynı mama yiyende benim amcamın kızının oğluda emmedi fıldır fıldır maşallah emekliyor 10 aylık yürücek nerdeyse dert etme :))) ama o zaman sen daha sıkı yapmalısın derim ben :)) emzirmiyor olsam var ya inan ki dahada hırs ederdim :))))
teşekkür ederim tatlım :)Canım süpeeer harikasın valla bayıldım bugün ki menüne :)))
Yaparsın canım ya nasıl yapamıcan alışcaksın miden küçülcek herkes şaşırcak sana nasıl böyle kilo verdin dicekler aynaya baktığında bidaha bakasın gelicek mağazaya girdiğinde beğenip iç geçirdiğin bütün elbiselere girmenin keyfini çıkarcaksın:)) eşin seni deli gibi kıskanıcak :)) kızınla abla kız gibi olucaksınız :)))Ah cnm sorma yaa 3-4 ay zor emdi. Ben de emmediği için az yiyorum zaten. İnşallah başarabilirim ne diyim bazen umudumu yitiriyorum ama sonra aklıma görümcem geliyo kilo verdi bayağı, ben neden yapamayayım diyorum
Canım bu hırsla devam edersen bi 3 kilo gider diyorum ben :))teşekkür ederim tatlım :)
Yaparsın canım ya nasıl yapamıcan alışcaksın miden küçülcek herkes şaşırcak sana nasıl böyle kilo verdin dicekler aynaya baktığında bidaha bakasın gelicek mağazaya girdiğinde beğenip iç geçirdiğin bütün elbiselere girmenin keyfini çıkarcaksın:)) eşin seni deli gibi kıskanıcak :)) kızınla abla kız gibi olucaksınız :)))
yok canım gitmez benden ben başlayalı çok oldu gecen hafta 900 gitti :)Canım bu hırsla devam edersen bi 3 kilo gider diyorum ben :))
Kaç kilosun canım sen ya hep unutuyorum arkadaşların kilosunuyok canım gitmez benden ben başlayalı çok oldu gecen hafta 900 gitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?