- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
Ay canım valla bende rahatladım benide panik yaptırdınız vallaAyy kızım sonunda yaaa ohhh ben de rahatladım valla dünden beri gerildim sayende ayol
Olsun için rahat artık en azından. Demek ki adet olcaksınAy canım valla bende rahatladım benide panik yaptırdınız valla
Kızlar test yaptım hamile değilim buarada oh rahatladım
Kızlar yemeklerin kalorisine hangi sitelerden bakıyosunuz bazılarında farklı çıkıyo da sorayım dedim
Canım o kadar çok mu ya bulgurlu ama pirinçli değil şuanda çok pişman oldum yediğime
Ben dün toplam 946 kalori almışım 1890 kalori yakmışım kızlar ama 200 gitmiş nasıl iş anlamadım yaniVallahi bende rahatladım hee hayır diyet spor derken çocuğa bişey oklur diye korktum
canım ben diyetarkadaşım a üyeyim hergün düzenli yazıyorum ama diğer sitelere de bakıyorum bazıları uymuyor ama ortalama hemen hemen aynı..
Ben gün boyu 1500-1600 geçmiyorum aslında 1000 le kalabilsem hafta da 2 kilo garanti ama emzirmem herşeyi değiştiriyor sütüm hemen etkileniyor.
Çok ama değerbişey olmaz akşam 150 yi geçmemeye bak o zaman sıkıntı ortadan kalkar. Eğer ağır kalorili bişeyi canımız çok istiyorsa onu akşam değilde öğlen yada sabah yersk problem yok diğer öğünle dengeleriz ama akşam cuk diye kalıyor
Ay canım iyi ki yok yoksa nasıl olurdum bu kiloların üstüne bilmem 90 olurdum artık
o ne canım ılk defa duydum. bu arada sut den bısey olmaz ıc :)Kızlar bu kilo verme işini bazal met.hızını mı baz alarak yapmalı acaba
Canım adetimin yukarı vurması ne demek :)))canım sevındım ya demek adetın bu sefer yukarı vurdu. :) bulgurlu guzerl fıkırmıs annem gelnce bende yaptırım bzmde dolapda zeytnyaglı bıber var baabma yapıldı ama ben daha cok yemısdm :) smdı duruyor. ekmek yemedıkden snra arkadasımıznda dedıgı gıbı oglen ye aksam haff gecır bısey olmaz.
Canım adetimin yukarı vurması ne demek :)))
Evet canım hep aynı olurdu emzirdiğim için heralde böyle oldu :)yanı gecıkdı mı dıyeydım :) benım mesela ayın 5 se dıger ay 10 da olabılıyo senn hep aynı tarıh mı oluyo du :)
olur cnm aynen emzırıyosun bıde.Evet canım hep aynı olurdu emzirdiğim için heralde böyle oldu :)
Pazar günü tartılcam bidaha tartılmıcam çok fena moral düşüklüğü yaşıyorum :))olur cnm aynen emzırıyosun bıde.
cnm adet donemn bıtmeden gene oynar bosyere takıntı yapmaPazar günü tartılcam bidaha tartılmıcam çok fena moral düşüklüğü yaşıyorum :))
Ben dün toplam 946 kalori almışım 1890 kalori yakmışım kızlar ama 200 gitmiş nasıl iş anlamadım yani
Kızlar bu kilo verme işini bazal met.hızını mı baz alarak yapmalı acaba
Cnm yoğurt kürü gece yatmadan yarım saat önce yenmesi iyiymiş,hadi hayırlı olsun bol hareketler sana :)Mrb lr kizlar.dun aksam spor salonuna yazilarak basladim seruvene.
Sabah kucuk 1 simit
Oglen kucuk bir simit
Aksam 17.00 kocamannnn bir kapta enginarli salata sadece.
Birazdan spor salonuna gidiyorum....
Simitler pek olmadi ama hemen oturtamadim sistemi.
Su hic icmiyordum bugun 1 litreye yakin ictim.
Sabah arabayi almadim ise yurudum 10 dk.aksamda donuste yarim saat yurudum.
Simdi spor salonundada 1 saat calisirim ins.
Yigurt kurunu gecemi yapacagim buyuk ihtimalle acikacagim cunku salatayla tatmin olmadim hic
Kızlar trioidim az çalışıyor benim((
Ah canım simitler hiç olmadı ama olsun daha yeni başladın inanıyorum bir gün simit önünde olsada yemiceksin evet canım gece yatmadan yarım saat önce :)))Mrb lr kizlar.dun aksam spor salonuna yazilarak basladim seruvene.
Sabah kucuk 1 simit
Oglen kucuk bir simit
Aksam 17.00 kocamannnn bir kapta enginarli salata sadece.
Birazdan spor salonuna gidiyorum....
Simitler pek olmadi ama hemen oturtamadim sistemi.
Su hic icmiyordum bugun 1 litreye yakin ictim.
Sabah arabayi almadim ise yurudum 10 dk.aksamda donuste yarim saat yurudum.
Simdi spor salonundada 1 saat calisirim ins.
Yigurt kurunu gecemi yapacagim buyuk ihtimalle acikacagim cunku salatayla tatmin olmadim hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?