Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Gelebilirsin canım isim ney :)) boyun kaç kaç kilo olmak istiyorsun :)

Kolay gelsin balımm

canım bende 800 gram vermısım 63,400

bananeeeeeeee o ödül mü şimcik kıyma hakkımla ekmek hakkımı kullandım bıkeren ben saymıyom bunu ben oynamıyorum

Senin iyiliğin için söylüyoruz heralde dombik gelin mi olcan ben de dondurma yedim ama öğle akşam yemedim düşün yani zaten bişeylerin yerine yiycez ki çok olumsuz etki etmesin ama haftaya pazar yap tabisiki
hıh bıdahakı pazara hamburger ödülü yapıcam anlamam ben

bıkeren bende verdım kılo es gecmeyın 800 gramcık :) :)

ben de o kaa veedim kuzu verelim de önemli olan o

Taktı ödüle tamam yee çatlayana kadar ye de rahatla

Ah canım benim kıyamam sana yeseydin dün ödül yapsaydın kendine ya :))

lokur bana yedırtmıyorrrrr mervem cok ınatcı cıkdı bu kız :)

tamam bugun oglende yaklasdı hafıf acıkdım oo 1,5 kebap solıyım hemen :)

bılıyorum canım benı dusunuyorsun sakacık yaptım yer mıyım ben hıc ıyyy onlara :)

saolun ismim tuğba .70 olabilsem iyi olacak cnm ama 15 kilo nasil verilir bilmiyorum eskiden cok zayiftim. cok cabuk kilo almazdim ama ne olduysa sonradan oldu kilo almaya basladim

Verirsiniz tabii ki burada herkesin kendine göre bir tarzı var aslında kendine uygun olanı keşfetmek çok önemli ben mesela ara öğün yapmıyorum beni daha çok acıktırıyor sabah sağlam bir kahvaltı 4 saat sonra falan sağlam bir öğle yemeği akşam da daha hafif sebze yemeği yoğurt mesela...

sabah 1 yumurta 2 dilim tam buğday ekmeği 1 kk peynir 2 biber 1 büyük domates bir bardak sütlü neskafe ydi kahvaltım örnek veriyim diye yazdım

ya zaten tavuk şiş ızgara köfte falan yiyebiliyoruz adana ne farkeder ki ızgara köfte yanında salata ayran çeyrek lavaş mesela zaten bizim yediklerimiz kadar

saolun insallah veririm zayiflamak icin bir markanin balance shake icecegini almistim onu bile icemedim dogru duzgun arkadasim kullanarak bir ayda kilo verdi ben halen yerim de sayiyorum. aslinda devam etsem kilo vermek icin cabalamaya hakikaten veririm ama bende devam istegi yok..
bu sabah saat 11de kalktim kahvalti etmedim bir bardak sicak suya limon sıktim ve onu ictim... insallah veririm

canım bende 800 gram vermısım 63,400

bananeeeeeeee o ödül mü şimcik kıyma hakkımla ekmek hakkımı kullandım bıkeren ben saymıyom bunu ben oynamıyorum

tebriklerr 100 gr önündeyim bebikim

Hahha cnm ya evde ne varsa tıkınıyorum ben. Luppo seviyom diye eşim alıyo :)
Ya geçende senin yüzünden marketten lupponun yeni çikolatalarından aldım ve evdeler hala 2 tane hemde ama yicem bi ara eskidende düşkündüm unuttuydum ne güzel gene başladııı

Hahahha çok sık söyleyince insanın aklına düşüyor dimi cnm :) olsun yersin ne olcak haftada bir günden

N
1,68 canım

bazen dıyet dıyet ınsan bıseler yemek ıstıyor haff haff ye bısey olmaz sen dengelersn onu zaten
Nerdeyse benimle ayni boydasin canim ideal kilo 60 olmali ama tabi seni mutlu eden kg farkli sen ufak tefek her istediginden ye yinede verirsin kg.ben haftada 1 veya daha fazla veriyodum bu hafta dustu mesela ama pes ettim mi yoook asla :) seninle neredeyse ayni gidiyoruz sen 63lerde ben 62 senin boy 168 benimki 170 :)

soledım yemegımı kuzu

tavuk sıs az bulgur ayran bıde kofte dısardan yasak yaglı olur dıdı

Bugun kendimi iyi hissediyorum cunku 45 dk yuruyus yaptim kahvaltimda domates salatalik peynir ve kozlenmis biber vardi onlardan yedim daha deminde 1 yesil elma yedim simdide yesil cayimi icecem bu hafta cok azimliyim :)

tatlım ben mı ufak tefek yıyım verırım ah ah nerde ben ıkı kacamak yapım veremıyorum cok agır kılo veren tıpım var 8 kıloyu 4 ayda anca verdım dusun yanı dıyetsyen zaten 62 63 e gelelım bakalım dedı ama ben 58 ıstıyorum zaten 1 2 alırsın dıe belkı 55 bılem olur cok ucdum ama :) senle aynıymısız harbı sen gene verıosun ben ıkı haftada 600 gram verdm ya bu hafta ıyı gıttı kacamaak yapmak bana yaramıyormus bunu anladm yapmayınca verıyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…