Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Bel icin en iyi spor yuruyus kizlar bendede vardi cok az kaldi simdi gobekte kuculdu tabi daha onde bana bakiyor :)

yuruyus verdı bana haftada 3 gün yapcam bu ara salmısdm kendımı bu aksam kına var gobek atcam yarn da yuıruyus yaparım ıns (: gtsn su gobek hıc gıtmıcek gıbı gelıyor

tatlım ben mı ufak tefek yıyım verırım ah ah nerde ben ıkı kacamak yapım veremıyorum cok agır kılo veren tıpım var 8 kıloyu 4 ayda anca verdım dusun yanı dıyetsyen zaten 62 63 e gelelım bakalım dedı ama ben 58 ıstıyorum zaten 1 2 alırsın dıe belkı 55 bılem olur cok ucdum ama :) senle aynıymısız harbı sen gene verıosun ben ıkı haftada 600 gram verdm ya bu hafta ıyı gıttı kacamaak yapmak bana yaramıyormus bunu anladm yapmayınca verıyorm.
Sen kendini daha iyi biliorsun tatlim ozaman sana kacamak yok :)

Hahahha çok sık söyleyince insanın aklına düşüyor dimi cnm :) olsun yersin ne olcak haftada bir günden

Eveeett ya ayrıntılı yazıyoruz ya ne yedik diye birbirimizin beynini giriyoruz sonra hamile kadın gibi aşer dur :KK45:

soledım yemegımı kuzu

tavuk sıs az bulgur ayran bıde :-) kofte dısardan yasak yaglı olur dıdı

Yok kız köfte ızagara olduğu sürece serbest olur genelde ama bende bugün tavukçuyum senin gibi hatta yanında da bulgur ama ayranım yok :)

Kızlar yemeğimi yedim. 1 küçük dl kepekli ekmek,3-4 çatal pilav ama çatalın ucuyla :) 1 porsiyon Tas kebabı ve cacık :)

Afiyet olsun canımm götür kebapları sennn :lülülü:

soledım yemegımı kuzu

tavuk sıs az bulgur ayran bıde :-) kofte dısardan yasak yaglı olur dıdı

Ohh bu da olur sonuçta bi is kokusu vardır mangal hissi verir:KK45:

Afiyet olsun balkız:KK50:

merhaba bende 8 kılo verdım aama bel sımıt ya hareket yapmaya baslamalıyız.

Aslıtoş:KK45: yürüyüş başka bişeye gerek yok ben kollar için dambıl çalışıyorum ama göbek basen falan için genel yağ yakımı için yürüyüş süper bişey

Kızlar yemeğimi yedim. 1 küçük dl kepekli ekmek,3-4 çatal pilav ama çatalın ucuyla :) 1 porsiyon Tas kebabı ve cacık :)

Afiyet olsun bence çok güzel :KK54:

kız göbek ataymda nıe ole dıon dügünümde napıcam sonra :-)

göbeksik atarsın boşluk boşluk:KK70::KK70:

Eveeett ya ayrıntılı yazıyoruz ya ne yedik diye birbirimizin beynini giriyoruz sonra hamile kadın gibi aşer dur :KK45:

Yok kız köfte ızagara olduğu sürece serbest olur genelde ama bende bugün tavukçuyum senin gibi hatta yanında da bulgur ama ayranım yok :)

Afiyet olsun canımm götür kebapları sennn :lülülü:

Afiyet olsun datlummm ben sabah çok yemişim galiba hala acıkmadım bugün öğlen de kahvaltı yapıcam yumurta peynir domates bibe rekmek biraz yoğurt falan yemek yapmadım o_O

Ohh bu da olur sonuçta bi is kokusu vardır mangal hissi verir:KK45:

Afiyet olsun balkız:KK50:

Aslıtoş:KK45: yürüyüş başka bişeye gerek yok ben kollar için dambıl çalışıyorum ama göbek basen falan için genel yağ yakımı için yürüyüş süper bişey

Afiyet olsun bence çok güzel :KK54:

göbeksik atarsın boşluk boşluk:KK70::KK70:

Aynen tam mangal tadı adam ole bı sosluyorkı dıorum cok mu kalorılıdır (:
tamam yuruyus yapcam bol bol hemencık gıtsın ya. heheheehhe göbeksız uzulurler sonra :)

Afiyet olsun datlummm ben sabah çok yemişim galiba hala acıkmadım bugün öğlen de kahvaltı yapıcam yumurta peynir domates bibe rekmek biraz yoğurt falan yemek yapmadım o_O

Senin bu sabah kahvaltın kısa sürdü sanırım lokurum normalde devam ediyorum derdin :KK70: o yüzden öğlen de devam kahvaltıya hatuncum ye ama sen işte değilmisin nasıl edicen

olsun yavru sennde guzel proteın zaten afıyet olsun

Senin bu sabah kahvaltın kısa sürdü sanırım lokurum normalde devam ediyorum derdin :KK70: o yüzden öğlen de devam kahvaltıya hatuncum ye ama sen işte değilmisin nasıl edicen

Aslında devam ediyodum ama dememişim:KK45:yoksa baya sürdü yani 1 saat sürüyo bi iş bi lokma yemek diye:KK45:

yanımda getirdim canım ekmek domates peynir yumurta dolaba koyuyorum yumurtayı da günlük getiriyorum

Aslında devam ediyodum ama dememişim:KK45:yoksa baya sürdü yani 1 saat sürüyo bi iş bi lokma yemek diye:KK45:

yanımda getirdim canım ekmek domates peynir yumurta dolaba koyuyorum yumurtayı da günlük getiriyorum

yaniii sana diyecek söz bulamıyorum lokuurr müthiş bir sistem halinde işletiyorsun bir de yanında taşıyorsun yeminlen sana özendim akşam sebze yemeği yapıp yarın yanımda getiricemm :KK14:

yaniii sana diyecek söz bulamıyorum lokuurr müthiş bir sistem halinde işletiyorsun bir de yanında taşıyorsun yeminlen sana özendim akşam sebze yemeği yapıp yarın yanımda getiricemm :KK14:

ama ama ben bekarım :KK54:ondan da tabii daha rahat oluyo pazardan yapıyodum yemek hafta içi getiriyodum ama fırsat olmadı bu haftasonu kahvaltılık getirdim bend e yumurta falan haşladım işte:KK45: sağool balım

ben öğlen ne yediğimi temize geçeyim. 2 tane baget derisiz, 4 kaşık bulgur, 2 kaşık marul salatası hepsi bir tabakta gümlettim + 1 dl kepekli

Bugün yemeğini çok beğendim:KK37:

ama ama ben bekarım :KK54:ondan da tabii daha rahat oluyo pazardan yapıyodum yemek hafta içi getiriyodum ama fırsat olmadı bu haftasonu kahvaltılık getirdim bend e yumurta falan haşladım işte:KK45: sağool balım

Bugün yemeğini çok beğendim:KK37:

olsunn istikrarlısın kuzum belki biz evlilik bahanelerinin altına saklanıyoruz reçelini de yapıyorsun ben anca yazın menemenliğimi yapmıştım. Bu arada teşekkür ederim inşaallah bu hafta böyle gider geçen hafta 900 gr da kaldım :KK22:

olsunn istikrarlısın kuzum belki biz evlilik bahanelerinin altına saklanıyoruz reçelini de yapıyorsun ben anca yazın menemenliğimi yapmıştım. Bu arada teşekkür ederim inşaallah bu hafta böyle gider geçen hafta 900 gr da kaldım :KK22:

900 gr da kalınmaz canım haftalık 900 gr gayet iyi ki çok az da yemedin güzeldi menülerin kaçamaklar da vardı üstelik :KK45: ben de 2 haftada 1600 verdim toplam :nazar: ki ayda 2,5 falan veren bi insnaım bu ay 3 ü geçicem inşallah verelim de böyle böyle de gitse dert değil:KK5:

Back