Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

kızzz nereye ole kacmak yok yıyosan laf da yıcez cızzz :-) saka maka da cnm tatlı ıstedi simdin dıyorum muz almde yıyım barı

eveet bugün çok güzel kararlar alıyosun yine tebrik koyuyorum öğlenki ekmek hamlen şimdi muz :nazar:

evett :KK23: beğendin mi bak etiketlendiklerimde de ben varım aslı çakalı bulmuş hemen :KK70:

ya güzel az kalır çok iyi ben bayılıyorum fotoğraf çekimlerine tam kursum başlıyordu kadıköyde butik eğitim alacaktım hamile kaldığımı öğrendim hep merakım var eline sağlık bacım çok iyi ya ama ben hala seni bulamadım asl1can asl1can nerede kız söyla bana

ya güzel az kalır çok iyi ben bayılıyorum fotoğraf çekimlerine tam kursum başlıyordu kadıköyde butik eğitim alacaktım hamile kaldığımı öğrendim hep merakım var eline sağlık bacım çok iyi ya ama ben hala seni bulamadım asl1can asl1can nerede kız söyla bana

Canım çok teşekkür ederim ben öyle kendi kendime çekiyorum yani bir eğitimim yok ve telefonla yani ama çok seviyorum fotoraf çekmeyi :KK75:

:KK60::cool:az diilsin yaa çekerdim valla ki benden çok daha tecrübeli ve dış çekim yapan arkadaşlarım da var

tesekkur ederım dusunmen yeter guzel bısey ben cekılmeyı cok severım mesela (:

yazdm kız ısmımı nasıl bulamıonz ya (: sen sole bakım

buldum senı :-) esmer kıvırcık kısa saclı dogru mu :-)

hangi kız bu hatunnnnn

evett :KK23: beğendin mi bak etiketlendiklerimde de ben varım aslı çakalı bulmuş hemen :KK70:
çok çakaldır o muhasebeci çünkü :-)

Tam buğday unuyla yapılmış yarım tiramusu yedim ve bi ısrıık tavuklu börek 2 tatlı kaşığı kısır yedim kızlar öğlen yemeği yerine

Afiyet olsun kuzumm senin adres ney hemen aliim

E esrAhsm Esraa bebeişim seninki nedir

asl1can asl1can kıızzz fıstıkkk gibisin yaa maşaallah :rolleyes:bana şu hatunun hangi etiketinde gördüğünü de sizin yüzünüzden işi gücü bıraktım he

tatlım sende cok tatlısın ya bebısıne de masallah zaten sen resm yuklemısdn ya bayıldım sıze cok sekersınız.
bak ınstagramda kendı sayfanı ac takıp edılen yer var ya asagısında sagda ınsan resmı gıbı karıkatur var bas oraya

Back