- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #3.961
Çok suçluluk duydum ama kremasıda kekide tam buğdaydanmış allahtan :))
yok kız duyma sende gayet ıyı bence afıyet olsn ödül gününu yaptn ıste
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok suçluluk duydum ama kremasıda kekide tam buğdaydanmış allahtan :))
sony xperia z 2çok başarılı kuzum ya müthiş duygulu fotoğraflar peki hangi tel le çekiyorsun ıphone 6 mıılokur
ekledım aaaabak etıketler kısmı var sayfasnda oraya bak orda var ben buldum
![]()
Tam buğday unuyla yapılmış yarım tiramusu yedim ve bi ısrıık tavuklu börek 2 tatlı kaşığı kısır yedim kızlar öğlen yemeği yerine
ben takip ettim kabul et beniii asivasuTu.Merve canım
Demi canım öyle sayalım akşama salata yoğurtla geçiştircem artıkın :)yok kız duyma sende gayet ıyı bence afıyet olsn ödül gününu yaptn ıste
Demi canım öyle sayalım akşama salata yoğurtla geçiştircem artıkın :)
tatlım sende cok tatlısın ya bebısıne de masallah zaten sen resm yuklemısdn ya bayıldım sıze cok sekersınız.
bak ınstagramda kendı sayfanı ac takıp edılen yer var ya asagısında sagda ınsan resmı gıbı karıkatur var bas oraya
Canım ya tatlıdan pişman oldum kimse zayıfladığımı fark etmiyorHakikaten bişey değil mervecim yani akşam da normal yiyebilirsin ence tatlı kaşığı 1 ısırık ve yarım normal yemek kadar bile değil tebrik ediyorum![]()
Ay canım benim teşekkür ederimm ya mutlu oldum :) oy sağ ol canım benim ya :))Mervecim çok tatlısın maşallah valla bence hiç takma sen dünkü mevzuuları ve hedefine sabırla ulaşıcaksın eminim
ayrıca o ne kadar bal bi bebek allah nazarlardan korusun![]()
Senin foton yok amaMervecim çok tatlısın maşallah valla bence hiç takma sen dünkü mevzuuları ve hedefine sabırla ulaşıcaksın eminim
ayrıca o ne kadar bal bi bebek allah nazarlardan korusun![]()
sony xperia z 2çok teşekkür ederim yaa şımardım şuan
gıvırcık olan menemm
ohh afiyet olsun bişey değil valla ben sizin gibi böyle yiycekli yerlere gitsem çok saçmalarım valla helal olsun
oyy balım sen de çok güzelsin bayıldım valla bebişini de seni de allah nazarlardan saklasın
o diyetten 1 ay önceki resmim 1 ay sorasında diyete başladım![]()
Olsun bu halin bile çok tatlı maşaallah yaa kıvırcık saç hastayım zatennO zaman sony alam bende tel alıcam da ıphone mu alsam diye düşünüyordum resim için o zaman sonyyyyyyy
Senin foton yok ama![]()
tatlım senin de gözler dudaklar maşallahın var yaniOlsun bu halin bile çok tatlı maşaallah yaa kıvırcık saç hastayım zatennO zaman sony alam bende tel alıcam da ıphone mu alsam diye düşünüyordum resim için o zaman sonyyyyyyy
teşekkür ederim canımm ben genelde face de takılıyorum arada instagram foto yüklüyorumm
Olsun bu halin bile çok tatlı maşaallah yaa kıvırcık saç hastayım zatennO zaman sony alam bende tel alıcam da ıphone mu alsam diye düşünüyordum resim için o zaman sonyyyyyyy
tatlım senin de gözler dudaklar maşallahın var yaniben de sana bayıldım
aslında bence hepimiz çok güzelmişiz ya maşallah bize yani bizim azmedip zayıflayıp hedeflerimize ulaşmamız lazım çünkü bu yüzler güzel fit bedenler hakediyor kendimize bu haksızlığı daha fazla yapmayalım![]()