Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

çok başarılı kuzum ya müthiş duygulu fotoğraflar peki hangi tel le çekiyorsun ıphone 6 mıı lokur lokur
sony xperia z 2 :KK50: çok teşekkür ederim yaa şımardım şuan :KK45:
ekledım aaaa :-) bak etıketler kısmı var sayfasnda oraya bak orda var ben buldum :-)

:KK54::KK54: gıvırcık olan menemm

Tam buğday unuyla yapılmış yarım tiramusu yedim ve bi ısrıık tavuklu börek 2 tatlı kaşığı kısır yedim kızlar öğlen yemeği yerine

ohh afiyet olsun bişey değil valla ben sizin gibi böyle yiycekli yerlere gitsem çok saçmalarım valla helal olsun:sampiyon:

lokur lokur buldum seni resim koydurtmaz tabi kıskaç çünkü nasıl olmasınn hatun güzel :super:

oyy balım sen de çok güzelsin bayıldım valla bebişini de seni de allah nazarlardan saklasın:cool:

o diyetten 1 ay önceki resmim 1 ay sorasında diyete başladım :KK69:

Öğle yemeğim bol miktarda közlenmiş patlıcan salatası ( domates-biber var içinde)

1 dilim tam buğday ekmeği

1 kase yoğurt

anca yiyorum fotoğraflara bakmaktan sıra gelmedi:KK70:

tatlım sende cok tatlısın ya bebısıne de masallah zaten sen resm yuklemısdn ya bayıldım sıze cok sekersınız.
bak ınstagramda kendı sayfanı ac takıp edılen yer var ya asagısında sagda ınsan resmı gıbı karıkatur var bas oraya

teşekkür ederim canımm ben genelde face de takılıyorum arada instagram foto yüklüyorumm

Hakikaten bişey değil mervecim yani akşam da normal yiyebilirsin ence tatlı kaşığı 1 ısırık ve yarım normal yemek kadar bile değil tebrik ediyorum:KK76:
Canım ya tatlıdan pişman oldum kimse zayıfladığımı fark etmiyor :(

Demi canım öyle sayalım akşama salata yoğurtla geçiştircem artıkın :)

Mervecim çok tatlısın maşallah valla bence hiç takma sen dünkü mevzuuları ve hedefine sabırla ulaşıcaksın eminim

ayrıca o ne kadar bal bi bebek allah nazarlardan korusun:nazar::nazar:

Mervecim çok tatlısın maşallah valla bence hiç takma sen dünkü mevzuuları ve hedefine sabırla ulaşıcaksın eminim

ayrıca o ne kadar bal bi bebek allah nazarlardan korusun:nazar::nazar:
Ay canım benim teşekkür ederimm ya mutlu oldum :) oy sağ ol canım benim ya :))

sony xperia z 2 :KK50: çok teşekkür ederim yaa şımardım şuan :KK45:

:KK54::KK54: gıvırcık olan menemm

ohh afiyet olsun bişey değil valla ben sizin gibi böyle yiycekli yerlere gitsem çok saçmalarım valla helal olsun:sampiyon:

oyy balım sen de çok güzelsin bayıldım valla bebişini de seni de allah nazarlardan saklasın:cool:

o diyetten 1 ay önceki resmim 1 ay sorasında diyete başladım :KK69:

Olsun bu halin bile çok tatlı maşaallah yaa kıvırcık saç hastayım zatenn :KK36: O zaman sony alam bende tel alıcam da ıphone mu alsam diye düşünüyordum resim için o zaman sonyyyyyyy

Olsun bu halin bile çok tatlı maşaallah yaa kıvırcık saç hastayım zatenn :KK36: O zaman sony alam bende tel alıcam da ıphone mu alsam diye düşünüyordum resim için o zaman sonyyyyyyy

Yani ben çok memnunum benimki z2 sonra birsürü modeli çıktı ama sony genel olarak güzel bence

tatlım senin de gözler dudaklar maşallahın var yani:nazar: ben de sana bayıldım :KK60:

aslında bence hepimiz çok güzelmişiz ya maşallah bize yani bizim azmedip zayıflayıp hedeflerimize ulaşmamız lazım çünkü bu yüzler güzel fit bedenler hakediyor kendimize bu haksızlığı daha fazla yapmayalım:KK37::KK37::KK62::KK62:

sonny bılmem ama ıphone ya sevıyorum bende alcam note4 aldm hıc resm gzl cekmıyor :(

tatlım senin de gözler dudaklar maşallahın var yani:nazar: ben de sana bayıldım :KK60:

aslında bence hepimiz çok güzelmişiz ya maşallah bize yani bizim azmedip zayıflayıp hedeflerimize ulaşmamız lazım çünkü bu yüzler güzel fit bedenler hakediyor kendimize bu haksızlığı daha fazla yapmayalım:KK37::KK37::KK62::KK62:

aynen guzel gacılarız zayflayalım ve daha guzel olalım yehuuuu :)

Back