Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

MerveeTunaa MerveeTunaa Canım sana da bayıldım valla olgun duruyorsun ve sanki ailecek alman gibisiniz kız sarı saçlar mavi gözler hele o küçük paşann o çikolatayla berabeer onu yerim bendeee :KK200:
Sağ ol kuzum benim evet bizi çok benzetiyol biz göçmeniz zaten eşim kütahyalı onun ailesinde kimse renkli gözlü sarışın değil abisi koyu yeşil sadece bi benim eşim 5 . Çocuk sarı çıkmış :)

sonny bılmem ama ıphone ya sevıyorum bende alcam note4 aldm hıc resm gzl cekmıyor :KK43:
bende de önceden note 2 vardı en baştaki fotolar onunla ama sony çok farklı yani fotoğraf için ben sony seviyorum ama annem de ı phone var o da güzel yani çekimleri
aynen guzel gacılarız zayflayalım ve daha guzel olalım yehuuuu :)

aslıcanım sen de fıstıksın yani ve eminim fıstık gibi bir gelin olucaksın şurda ne kaldı 5-6 kilocuk:nazar::KK200:

bende de önceden note 2 vardı en baştaki fotolar onunla ama sony çok farklı yani fotoğraf için ben sony seviyorum ama annem de ı phone var o da güzel yani çekimleri

aslıcanım sen de fıstıksın yani ve eminim fıstık gibi bir gelin olucaksın şurda ne kaldı 5-6 kilocuk:nazar::KK200:

tatlım benım cok saol sende olesın benden snra sıra sende sennde resımlerını gorcez ıkımıznde hedefı aynı 5-6 kılo verıcez snra fıt resmlerımızı atarız (:

E esrAhsm beni instagramda eklemiş demek barıştık :KK54:

esracım sen de fıstık gibisin valla maşallah ne güzel annelersiniz siz ayrıca bebikin de maşallah allah nazarlardan korusun

ayakta bi foton var orda kaç kilosun mesela

E esrAhsm beni instagramda eklemiş demek barıştık :KK54:

esracım sen de fıstık gibisin valla maşallah ne güzel annelersiniz siz ayrıca bebikin de maşallah allah nazarlardan korusun

ayakta bi foton var orda kaç kilosun mesela
64-65 kilo falanım o resimde :)

Back