Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Dayanamadın dimiiiii ohhhh misss gibidir o şimdi :) yavaş yavaş tadını ala ala ye kuzumm

yok kuzu benuım ara ogunum dıyetyen verdı kalorısı az olanlardan aldm zaten mavı yesıl gzl dııl yanı bzm burda bakkaldakı cocuga da sordum oda spor yapıo en hafıfı dıe

Kahvemi içeyim banda çıkmam lazım kızlar, akşam yemeğinden sonrada leslie yapcem. Bu arada ölçülerde azalma var ama bel aynı 3cm basenden 4 cm göğüsten gitmişş

gider canım tartıya hiiç bakma ben geçen ay 2,5 kilo verdim ama basenim 7cm inceldi skılaşıyoruz

Oyyy üzülmee, yakın olaydık ben verirdim sanaa cetvel falanda mı yok kııız iple ölçerek işaretlersin sonra cetvelle de uzunluğu ölçersin
Normal metre var,iple yapayım bari kız aklıma gelmedi hiç. Ama mezura alıcam artık yeter

gider canım tartıya hiiç bakma ben geçen ay 2,5 kilo verdim ama basenim 7cm inceldi skılaşıyoruz
Evet tartılmayacağım artıkın yahu ben eskiden kilo vermeye başladığımda hep belim incelirdi artık öyle olmuyo ayrıca biri ikiz iki doğumdan sonra nasıl genişlediyse artık çok zor olacak orayı inceltmek

Ama olacak

Valla 90dan aşağı ölçüm yok maşallah dana gibiyim Allahımmm sen yardım et.

esracım gider ama arada ölçmek lazım ki insan kendine bi dur diyo yanlış bişey yapmasını engelliyo sabırlı olucaz ve başarıcaz

Ama olacak

esracım gider ama arada ölçmek lazım ki insan kendine bi dur diyo yanlış bişey yapmasını engelliyo sabırlı olucaz ve başarıcaz

He yaa. Ben bi de doğru düzgün yapmıyorum yapsam gidicek inşallah.
Arada sıvı diyeti mi yapsam ne yapsam haftada 1-2 gün. Kilo vermeyi hızlandırır. Forumda bi arkadaş 5 haftada 20 kilo vermiş
Tabi o sürekli yapmış. Ara sıra yapmak lazım detoks niyetine

Bak boşver kuzu sen kaçamaksız düzenli böyle gitsen zaten haftada 1-2 veriyosun daha ne ben napıyım ben ayda 2,5 falan veriyorum yine de yapmadım öyle şeyler kaçamak yapmazsan güzel kahvaltı güzel akşam yemeğiyle zaten verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…