- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #3.441
evett lip lip gitmiş gerçi öğle yemeği yemiyosun ama olsun akşam da karbonhidratsız olsun bak ne güzel 800 gr gitmiş bu hafta 2kg ye hadiiHahaha gömmüş müyüm ilahi :) tamam yemiciğimmm.
Dayanamadın dimiiiii ohhhh misss gibidir o şimdi :) yavaş yavaş tadını ala ala ye kuzumm
Tamam haydi aynen devam :))evett lip lip gitmiş gerçi öğle yemeği yemiyosun ama olsun akşam da karbonhidratsız olsun bak ne güzel 800 gr gitmiş bu hafta 2kg ye hadii
Yok yok erken oldu dedin ya o yüzden öyle yazdım cnm :)yok kuzu benuım ara ogunum dıyetyen verdı kalorısı az olanlardan aldm zaten mavı yesıl gzl dııl yanı bzm burda bakkaldakı cocuga da sordum oda spor yapıo en hafıfı dıe
Yok yok erken oldu dedin ya o yüzden öyle yazdım cnm :)
Acı gerçekler bunlar bebeğimm sen gene pempe bulutlarda gezin ama az yeeneee düğünden sonra çocuk şimdi kucağına alacak seni hafif ol kız benim adamın beli tutuluyordu 64 kiloya
Git git canm en iyisiii bugün bence diyet yapma herşeyi ye istediğin ben öyle yaptım aklıma gelmiyo hala abur cubur hamurişi felan
Çok fena yerim de korkuyorum :) ben hemen alıyorum ya sabah kaçırmıştım biraz öğlen muz ve yoğurt yedim akşamada azıcık bulgur pilavı 3-4 tane köfte yicem
ya hiç sorma nasıl yakıyor anlamıyorum amaa ben çocuktan oturamıyorum gene duba gibiyimm
Kahvemi içeyim banda çıkmam lazım kızlar, akşam yemeğinden sonrada leslie yapcem. Bu arada ölçülerde azalma var ama bel aynı3cm basenden 4 cm göğüsten gitmişş
Off ya bi mezuram bile yokKahvemi içeyim banda çıkmam lazım kızlar, akşam yemeğinden sonrada leslie yapcem. Bu arada ölçülerde azalma var ama bel aynı3cm basenden 4 cm göğüsten gitmişş
Oyyy üzülmee, yakın olaydık ben verirdim sanaaOff ya bi mezuram bile yok
Normal metre var,iple yapayım bari kız aklıma gelmedi hiç. Ama mezura alıcam artık yeterOyyy üzülmee, yakın olaydık ben verirdim sanaacetvel falanda mı yok kııız iple ölçerek işaretlersin sonra cetvelle de uzunluğu ölçersin
Evet tartılmayacağım artıkıngider canım tartıya hiiç bakma ben geçen ay 2,5 kilo verdim ama basenim 7cm inceldi skılaşıyoruz
Anacım metre varmış işte niye üzüyosun benideNormal metre var,iple yapayım bari kız aklıma gelmedi hiç. Ama mezura alıcam artık yeter
Valla 90dan aşağı ölçüm yok maşallah dana gibiyimAnacım metre varmış işte niye üzüyosun benideiple halledersin sen onu mezura alana kadar
Evet tartılmayacağım artıkınyahu ben eskiden kilo vermeye başladığımda hep belim incelirdi artık öyle olmuyo ayrıca biri ikiz iki doğumdan sonra nasıl genişlediyse artık çok zor olacak orayı inceltmek
Valla 90dan aşağı ölçüm yok maşallah dana gibiyimAllahımmm sen yardım et.
Ama olacak
esracım gider ama arada ölçmek lazım ki insan kendine bi dur diyo yanlış bişey yapmasını engelliyo sabırlı olucaz ve başarıcaz
Evt canım pek giremiyorum bahar temizliğe başladım biraz geç oldu ama napalım:)Günaydın cnm. Pek girmiyosun sayfaya
He yaa. Ben bi de doğru düzgün yapmıyorum yapsam gidicek inşallah.
Arada sıvı diyeti mi yapsam ne yapsam haftada 1-2 gün. Kilo vermeyi hızlandırır. Forumda bi arkadaş 5 haftada 20 kilo vermiş
Tabi o sürekli yapmış. Ara sıra yapmak lazım detoks niyetine
Ben naapiiiiim hacı :) senden 12 kilo fazlam daha var oyy ben nerelere gideeemValla 90dan aşağı ölçüm yok maşallah dana gibiyimAllahımmm sen yardım et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?