• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Canım sabırlı olursan hepsi toparlanıcak sporunu yap sağlıklı beslen burda bizimle başarıcaksın :eğlence::KK55::spor::rapci:
Şimdi ciddi bir sıkıntım var aslında, benim göbeğimde cok sarkma var, geçenlerde bir tv programında görmüştüm bi dr un hastası 20 kg vermiş doğumdan sonra, kadının vücut çok düzgündü sonra anaaa bi baktım gömlek çıkarır gibi pantolonun dışına çıkardı göbeğini :KK57: Aman Allahııııım didim:olamaz: benimkide böyle olcak büyüüük bir ihtimal işte onu düşününce zayıflamasammı diyorum böyle tombul daha iyidir belki yaaa o_O:KK61::KK61:

merve kız yarn dıyetısyene gıtcek dıe bugun kesn evı temızlıyordur dıp kose senı gıdı bızede solemıyorkı bz sısko kalalım dıe :-)

yani umarım öyle değildir zaten dün dünyada kadar yapmıştı bir de üstüne pasta yapmıştı ben hasta falan olmasından korkuyorum:KK42:

aynen bende ole canm bıde hep kısa vadelı saglıklı verıceksnkı cabuk donus olmasın acelecıyız yerken dusunmedık şişdik verırken hemen gıtsın

evet ama bu kez başarıcaz herşeyi kararında yiyoruz sağlıklı belseniyoruz belki uzun sürüyo ama kalıcı olacak inşallah:KK19:

ooo ben neler yaptım dukaan, isveç diyetii, prinç lapası detoksuu, 5 i bi yerde çaay:KK70::KK70: ama ne oldu hoop fazlasıyla geri döndü:KK62:
Isveç ve dukan bende yaptım. Tabiki hepsi kısa vadede fayda sağlıyo dukana böbreklerim dayanmadı çok ağrim oldu biraktim bencede boylesi daha iyi acelemiz yok sonucta

Şimdi ciddi bir sıkıntım var aslında, benim göbeğimde cok sarkma var, geçenlerde bir tv programında görmüştüm bi dr un hastası 20 kg vermiş doğumdan sonra, kadının vücut çok düzgündü sonra anaaa bi baktım gömlek çıkarır gibi pantolonun dışına çıkardı göbeğini :KK57: Aman Allahııııım didim:olamaz: benimkide böyle olcak büyüüük bir ihtimal işte onu düşününce zayıflamasammı diyorum böyle tombul daha iyidir belki yaaa o_O:KK61::KK61:

canım olur mu olesey tamam kılo verceksn sarkman olabılır sporla onu duzeltceksn nerde gorulmus karın kaldıgı yok ole bısey dusunme bole sen.

canım benim hızlı ve sporsuz öyle olabilir ama sağlıklı beslenip çok hızlı vermezsen ve bir yandan leslie falan da yaparsan öyle olmaz :super: benim kuzenim de 20 kilo verdi doğumdan sonra sarkma olmadı 10 ayda verdi ama ve hergün 30-40 dk leslie tarzı bir spor aptı farklı bir kadındı ama aynı tarz

koptum var ya :rapci::rapci: ama esra sen kasındın yok sıvı dıyetı yok su dıyet ama ben demedım lokur lokur yaptı ben sucsuzum :KK47::KK47::KK47:

bak seen ben sana haber veriyorum kaç diye sen bana atıyosun öyle mi inşallah evde tatlı vardır da canın ister:KK45::KK45::KK70:

Mervecik yaz temizliğine başladı galiba niyetleniyodu. Ben şimdi şekersiz Türk kahvesi keyfi yapıyorum bi kere hıhh. Yanında da 2 kuru kayısı hıhhhh çatlayınnn:lülülü::lülülü:

işte bunun için yaptık aslında bak ne güzel olmuş :KK22::KK22:

bak seen ben sana haber veriyorum kaç diye sen bana atıyosun öyle mi inşallah evde tatlı vardır da canın ister:KK45::KK45::KK70:

işte bunun için yaptık aslında bak ne güzel olmuş :KK22::KK22:
Canlarımm yaa teşekkür ederim beni düşündüğünüz içinnnn. :KK15:Yapmıcam korkmayın sıvı diyeti filan :) az ve öz yesem yeter. Bu hafta gidicek 2 kilo :super::super:

Back