- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #3.401
Ayy inşallah kızzzInşaallah şekerimm:) cümleten zayıflayınca hep birlikte gülecez burda hehhehheeee![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inşallah kızzzInşaallah şekerimm:) cümleten zayıflayınca hep birlikte gülecez burda hehhehheeee![]()
var evetuzuun yıllardır beraberiz (6 sene) gelecek yaza evlenicez öyle bir planımız var bakalım
inşallah
ye canım sen arkandayımbalayında açık büfesiz olmaz
dönünce telafi edersin inşallah burada yine destek oluruz birbirimize sen yazarsın bize kızlaar balayında 3 kilo almışım diye biz de destek oluruz hemencik verirsin
benimki de öyle yer anında wcne ara midene gitti de ne ara sindirdin diyorum ben de 2 günde bir
künefe demedimo ne yaa ıyy yağlıı insanın içi bayılır
diyelim de
demediimmm
çok güzeel afiyet olsun bugün seni çok beğeniyorum güzel bir gün geçiriyosun kuzu
afiyet olsun tatlım seninki de çok güzel bence tavuk ayran tutar![]()
Kızlar şimdi 1 portakal ve 1 kivi yiyiciğimmmm :) portakallar Antalyadan,kv getirmiş oraya gitmişti abisinin yazlık tarzı evi var orda. Bi de limon getirmiş çok sevindim hahaha
Ayy yollayayım şekerimmmm yaaDemedin bence desağol lokurumm bugün güne güzel başladım pilates yaptım pantolonlar da uyunca tam gaz dedim bundan daha ağırını yaparım ama inek anneyim ben o yüzden mümkün olmuyor sağlıklı diyet yapıyorum artıkın :)
ımm esra bize de yollasana bacım aa![]()
var evetuzuun yıllardır beraberiz (6 sene) gelecek yaza evlenicez öyle bir planımız var bakalım
inşallah
ye canım sen arkandayımbalayında açık büfesiz olmaz
dönünce telafi edersin inşallah burada yine destek oluruz birbirimize sen yazarsın bize kızlaar balayında 3 kilo almışım diye biz de destek oluruz hemencik verirsin
benimki de öyle yer anında wcne ara midene gitti de ne ara sindirdin diyorum ben de 2 günde bir
künefe demedimo ne yaa ıyy yağlıı insanın içi bayılır
diyelim de
demediimmm
çok güzeel afiyet olsun bugün seni çok beğeniyorum güzel bir gün geçiriyosun kuzu
afiyet olsun tatlım seninki de çok güzel bence tavuk ayran tutar![]()
3 Yıl olacak Eylülde kuzumm aynı yaştayız ama kocamın ısrarından erken evlendim ya daha evlenmezdim ben bi yay kadını olarak
Erkekelr böyle spor yap ıvır zıvır yeme diyo gece 12 de ekler getiriyor dengesizler yahu :)
arada egzersiz yapın da dikkat et senevet öğlen protein alımı her zaman isabetlidir güzel canım
Ah hiç anlamıyorum annemle konuştum o bakıyo sen böyle değildin çok bunaltıyo beni diyo bizimki tam bir kurma bebek asla oturmaz 10 saat oradan oarayaa
Demedin bence desağol lokurumm bugün güne güzel başladım pilates yaptım pantolonlar da uyunca tam gaz dedim bundan daha ağırını yaparım ama inek anneyim ben o yüzden mümkün olmuyor sağlıklı diyet yapıyorum artıkın :)
ımm esra bize de yollasana bacım aa![]()
canım benım sızınde baya olmus hadı artk evlılık vakdı :) aynen sıze yazıcam artık öle kurtulusunuz yok kolay kolay cok ıyı oldu bura ıyıkı sende aramıza geldın canım.
ideal bel ölçüsü hesaplama yaz google a kuzum halukakcam.com çıkıyo zatenYok yasak değildir yaw tmm bakıcam şmdi
Öğlen yemeğimi henüz yemedim ama tavuk şiş yiycem ve yoğurt öğle arasını ben kahve içerek geçiriyorum yemeğimi sonra yerimde yiyorum böylece öğle arası kahve sohbetle geçiyor böyle bir şansımız var Allahtan![]()
ideal bel ölçüsü hesaplama yaz google a kuzum halukakcam.com çıkıyo zaten
ne guzel bısey demıyolarsa ole gecır tbı muhabbet ıyıdr :)
Bnm de 73 cm çıktı. İdeal kilom 56 imiş vay anammmideal bel ölçüsü hesaplama yaz google a kuzum halukakcam.com çıkıyo zaten
CANIM BENİM GÜNDE 20 DK ÇOK GÜZEL BENCE BENİM HAYATIM DİYETLE GEÇTİ BİR GAZLA GÜNDE 1 SAAT SPORLAR SONRA HOOP BIK TOPTAN BIRAK YANİ BIKMIYCAK KADAR DÜZENLİ 20DK DA ÇOK ÇOK ETKİLİYORMUŞ ONU ANLADIM 1,5 AYDIR BEN DE YÜRÜYORUM HAFTADA 3 GÜN DAMBIL ÇALIŞIYORUM KOLLARIM BAYA SIKILAŞTI ALTI ÜSTÜ 20 DK AMA ÇOK ETKİLEDİSEN D EMUTLAKA GÖRÜCEKSİN ETKİSİNİ
![]()
Gelmedi dahamerve nerdeben bugün hiç görmedim sanki iyidir umarım akşam çok yorulmuştu
![]()
bende dambıl yapım dıorum sankı kollarm hala kaln yada 1 lt su sısesı alım 2 elıme ole denım yuruyus apartmanda yurume bandında yapcm bugun gene dun yapamadım.
benim de 1 er kg lik dambıllar var 4-5 hareketi yapıyorum haftada 3 gün 20 dk falan sürüyo her hareketi 15 er sayıp 2 kez yapıyorum 15 15...
yürüyüş de haftada 4 gün 40 dk falan son kilolarda etkisi oluyo kollar fena benim limbir limbir sallanıyo![]()
bnımde abmde dambılları var alm onları yapım barı yuruyus bana da dıyetsyen verıyor ama ben bazen yapamıyorum ya kızıo oda yap dıor tembellık eve gırınce cok usenıyom ben ya kol hareketlerınede bakm bende vıdeolara spora gıttm ama unuttum hep :)
ben de bi tuzluk hareketi var o sallanan yerler için özellikle onu yapıyorum mesela bak tuzluk hareketi yap resimli de çıkıyo sonra sandalyeden tutunup yere doğru oturup tekrar sandalyeye oturur gibi yapıyosun pek anlatamadım amao arka kolları çok güzel çalıştırıyo
ıyı yapmıssn canım bebegınde olmus yasın gayet ıyı benı aılede en erken aslı gıderler dedı 3 yıl once kuzenlerım gıttı ben hala bekardm bıde buyuk konusdum
diyete devam ılk gunden belı sakatlamamk ıcın
ekler mı ah ah bayılıorm su tatlılara ya hepsını yerım ayırt etmeden :)
CANIM BENİM GÜNDE 20 DK ÇOK GÜZEL BENCE BENİM HAYATIM DİYETLE GEÇTİ BİR GAZLA GÜNDE 1 SAAT SPORLAR SONRA HOOP BIK TOPTAN BIRAK YANİ BIKMIYCAK KADAR DÜZENLİ 20DK DA ÇOK ÇOK ETKİLİYORMUŞ ONU ANLADIM 1,5 AYDIR BEN DE YÜRÜYORUM HAFTADA 3 GÜN DAMBIL ÇALIŞIYORUM KOLLARIM BAYA SIKILAŞTI ALTI ÜSTÜ 20 DK AMA ÇOK ETKİLEDİSEN D EMUTLAKA GÖRÜCEKSİN ETKİSİNİ
![]()
benim belim iyi mesela 64 cm ama kum saatiyim ben basen 97boyum da 1.60 basenim geçen ay 102ydi yürümeye başlayınca biraz küçüldü ama devam amaç basen yani ben de
![]()