• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

He yaa. Ben bi de doğru düzgün yapmıyorum yapsam gidicek inşallah.
Arada sıvı diyeti mi yapsam ne yapsam haftada 1-2 gün. Kilo vermeyi hızlandırır. Forumda bi arkadaş 5 haftada 20 kilo vermiş :oha:
Tabi o sürekli yapmış. Ara sıra yapmak lazım detoks niyetine
Hangi topikte kız o? Bi okiiiim hemen bakiim bende yaparım belkim

Ayyy 2 kilo dedin can evimden vurdun kızzz seni gidi seniii. Yemicem tamam :olamaz::olamaz::super::super:

Tabikisi vuracağım yeri bilirim ben :KK45:

cnm benımde dambıl yok 1 lt sus sısesı alalım 2 tane ole yaparız

patateslerde iyiydi yiyemiyorum ya gözümde tütüyo :)

süt ve portakallı form bıskuvu yıyorum ara ogun erken oldu bırazcık :-)

bende bitter yicem ya bu kadarını hakkettim bence ama yarısını :)

şuanda hayal kurmaya başladım :confused::confused: neler yesek diye ama haketmemiz lazım kaçamak yapmayın üleeen:mad:

onunla pek rahat olmaz kuzu 1 er lt lik su şişeleri su doldur onlarla yap bir de sandalye lazım ki evde vardır :KK59:

kız var var tambıl şuan aklıma geldi ama kardeşimde eşim ona vermişti çünkü geri alim barii

Evet tartılmayacağım artıkın:KK73: yahu ben eskiden kilo vermeye başladığımda hep belim incelirdi artık öyle olmuyo ayrıca biri ikiz iki doğumdan sonra nasıl genişlediyse artık:rolleyes: çok zor olacak orayı inceltmek:KK42:

sen bütün doğumları normal mi yaptın yoksaa:KK57:

Diyet listeleri bölümünde cnm ilk sayfada hemen. 1 ayda 20 kg veriren sıvı diyeti yazıyorrr. Benim de yapasım geliyo ammaa cesaret edemiyorum.

heeee sonra tahtalıköyü boylayın verdiği doğrudur ama bir ömür öyle yapamayacağına göre birden kilo alacak organlarını ciddi yoracak sakın sakın :sinirli:

herşeyi sıvı hale getirip tüketiyolar ben de okumuştum mankenler de defileden 10 gün önce başlıyomuş hep sebze çorbaları süt ayran su falan ama bence yapmayın:cool:
Sürekli değil kızzz ara sıra haftada bir iki gün gibi. Vucut belki toparlanıp hızlanır diye :)
Zaten biz bu azimsizlikle yapamayız :D

Tabikisi vuracağım yeri bilirim ben :KK45:

patateslerde iyiydi yiyemiyorum ya gözümde tütüyo :)

bende bitter yicem ya bu kadarını hakkettim bence ama yarısını :)

kız var var tambıl şuan aklıma geldi ama kardeşimde eşim ona vermişti çünkü geri alim barii

sen bütün doğumları normal mi yaptın yoksaa:KK57:
Yok şekerim, çok istedim ama normal doğumu, çokta ısrar ettim ammaaa ilk hamileliğim ikiz olunca dr izin vermedi, ilki doğarken sıkıntı olursa ikinci bebek doğum kanalında sorun yaşar riske giremem dedi 6,5 aylık hamileyken sancılarım başladi erken doğum riski vardi ilaçla falan 8 e kadar zor durdular prematüre doğdular zaten, daha fazla bekleyemedi sıpalar:KK46::KK46: ikinci doğumda ilkiyle 13 ay arası olduğu için normal doğum iç dikişlere zarar verir sezeryan olsun dedi.yine çok israr ettim amma kabul etmedi yaa:63:

heeee sonra tahtalıköyü boylayın verdiği doğrudur ama bir ömür öyle yapamayacağına göre birden kilo alacak organlarını ciddi yoracak sakın sakın :sinirli:
katılıyorum :KK50::sopa::KK59:

Sürekli değil kızzz ara sıra haftada bir iki gün gibi. Vucut belki toparlanıp hızlanır diye :)
Zaten biz bu azimsizlikle yapamayız :KK70:

kuzu sen zaten verebiliyosun kaçamk yapmasan gidecek haftada 1,5-2

Zaten biz bu azimsizlikle yapamayız :KK70:
Ahanda bak bu fikrine katılıyorum, tarçınlı su kurtarıyo beni ya değilse bu saatte öyle azar azar yiyerek zor dururdum ben sıvı diyetide ne ola? ☺

Yok şekerim, çok istedim ama normal doğumu, çokta ısrar ettim ammaaa ilk hamileliğim ikiz olunca dr izin vermedi, ilki doğarken sıkıntı olursa ikinci bebek doğum kanalında sorun yaşar riske giremem dedi 6,5 aylık hamileyken sancılarım başladi erken doğum riski vardi ilaçla falan 8 e kadar zor durdular prematüre doğdular zaten, daha fazla bekleyemedi sıpalar:KK46::KK46: ikinci doğumda ilkiyle 13 ay arası olduğu için normal doğum iç dikişlere zarar verir sezeryan olsun dedi.yine çok israr ettim amma kabul etmedi yaa:63:

olsun canım herşey bebekler için..basen onlardan sonra genişledi diyince bende öyle sandım :)

olsun canım herşey bebekler için..basen onlardan sonra genişledi diyince bende öyle sandım :)
Hee valla sağlık olsun naapalım, onlar iyi olsunda, ikizlerde 6 aylıkken dr a gittiğimde doğuma mı geldin diyolardı:anneadayı: 8 aylıkken karnımdan beni görene aşkolsun :işsiz: tabi hiç toparlanmadan ötekine hamile kalıp doğum yapınca karnım çok kaldı.belimde kalınlaştı haaliyle:olamaz:

Hee valla sağlık olsun naapalım, onlar iyi olsunda, ikizlerde 6 aylıkken dr a gittiğimde doğuma mı geldin diyolardı:anneadayı: 8 aylıkken karnımdan beni görene aşkolsun :işsiz: tabi hiç toparlanmadan ötekine hamile kalıp doğum yapınca karnım çok kaldı.belimde kalınlaştı haaliyle:olamaz:

Canım sabırlı olursan hepsi toparlanıcak sporunu yap sağlıklı beslen burda bizimle başarıcaksın :eğlence::KK55::spor::rapci:

esra da onceden bnde oleydım cok cabuk gaza gelıyor bende bırı cay ıcmıs cok zayflatıomus anne bana cay al yok bu karısım cok ıyımıs hemen al snra hepsı kenarda duruyor suan :-)

ooo ben neler yaptım dukaan, isveç diyetii, prinç lapası detoksuu, 5 i bi yerde çaay:KK70::KK70: ama ne oldu hoop fazlasıyla geri döndü:KK62:

ooo ben neler yaptım dukaan, isveç diyetii, prinç lapası detoksuu, 5 i bi yerde çaay:KK70::KK70: ama ne oldu hoop fazlasıyla geri döndü:KK62:

aynen bende ole canm bıde hep kısa vadelı saglıklı verıceksnkı cabuk donus olmasın acelecıyız yerken dusunmedık şişdik verırken hemen gıtsın

Back