• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Oy oy enıstemız varmıs ıyı etcıyse sende gzl seyler yapıosun hemde anteplısın daha ne olsun.
benm yengem yemezdı gene yemıyor dıyorum ole ınsanlar kılo almıyor bız yemeyı sevıyoruz

seyrekyagmur seyrekyagmur lıtfen moralımı bozmayn ılk defa acık bufe ye tatıle gıtcem yıyımde geluınce erıtırz allah kerım :-) lokur lokur sunlara bısey dermısın bana gelnce sısko olcan dıyolar :)

Acı gerçekler bunlar bebeğimm sen gene pempe bulutlarda gezin ama az ye :silah: eneee düğünden sonra çocuk şimdi kucağına alacak seni hafif ol kız benim adamın beli tutuluyordu 64 kiloya :KK70::KK70:

Herkese günaydıııınn sonunda kan verdim yarın da diyetisyen e gidiyorum kızlar... Kahvaltıyı da biraz önce yaptım çok acıktığım için hafiften de kaçırdım sanırım :KK43:

Git git canm en iyisiii bugün bence diyet yapma herşeyi ye istediğin ben öyle yaptım aklıma gelmiyo hala abur cubur hamurişi felan

Onların bünye yakıyo şekerim benimki kural tanımazz ama kilo almıyo adam:confused:

ya hiç sorma nasıl yakıyor anlamıyorum amaa ben çocuktan oturamıyorum gene duba gibiyimm

öylee ya hiç sorma bu benim için kötü .. Demiyor ama hissetiriyor diyeyim ama kilon yok sadece spor yapsan yeter der şu aralar bu kadar azmetmem birde görünüşüme önem vermem onun kıskançlık antenlerinin açmasına sebep oldu çünkü ben çalıştığım yerde tek bayanım 7 tane erkek var 40 ve altı hepsi :KK53:

ya valla gene başladı künefe olayı ya kurtulamıyoruz uzun zaman sonraaa.. kız helal çocuğa ilk günden açık büfe felan ama o yiyememiştir her halde heyecandan :)bence de iyi bırakmamış benim ki bırakırdı şuan ki titizliğine bakılırsa. Bizde çok tatlı yerdik ya eklerler profiteroller ımm sustum:KK22:

Hem kendıne bak derler snra kıskanırlar sız kac yıllık evlısınuız. bayan her zman bakımlı olmalı gercekden gzl bısey ıns hedefımıze ulasırız da. bende burda tekım 3 erkek var pıyasayı demıyorum bıle :)

yok kız cok dolduramadm yanımda bı de ılk defa gormusum tatlı gene aldm aama yenmıo tabı ust uste hem benı nasıl bıraksn kendı göbüşüde vardı o zamnlar smdı zayfladı. benımkı cok tatlı sevmez ben daha cok severım smdı oda zayfladı ya bana sey dıor yap dıo yeme snra gıdıp tatlı alıyor yıyelm dıor dedm hem yeme hem alıyon hem kıyamıo hem ben uzulmım dıe yememı ıstıemiyor of of :)

OY MASALLAH CNM AGUSTOS KAC BENIM DUGUNDE 12 DE OLCAK ALLAH IZIN VERIRSE.
Hayırlısıyla görürüz kız düğün resimlerini şöööyle incecik gelinlikle:KK76:
4 ağustos canım benimki, 2008 de evlendik, 8.8.2008 olsun die çok uğraştık ama olmadı:KK43: martta nişanlandık hemen düğün salonu ayarlayalım die gittik amaaa bütün düğün salonları o tarih için 1 yıl öncesinden kapatılmıştı, ùstelik hem gündüzü hem akşamı:KK57:

Acı gerçekler bunlar bebeğimm sen gene pempe bulutlarda gezin ama az ye :silah: eneee düğünden sonra çocuk şimdi kucağına alacak seni hafif ol kız benim adamın beli tutuluyordu 64 kiloya :KK70::KK70:

Git git canm en iyisiii bugün bence diyet yapma herşeyi ye istediğin ben öyle yaptım aklıma gelmiyo hala abur cubur hamurişi felan

ya hiç sorma nasıl yakıyor anlamıyorum amaa ben çocuktan oturamıyorum gene duba gibiyimm

aynen az yerım ya o kdr kasdım yersemde gelınce telafısını yaparım (: enamm benı kucagına mı alıcak hafıf hafıf kaldırsnda alıstırmalara baslayalım bel tutuyor mu dıe :) :)

bu ara afıyet olsun menunu okudum cok ıyı.
benım menu
tavuk sote cok az beyaz ekmek kepenk getrmemıs ayran bıde.

Hayırlısıyla görürüz kız düğün resimlerini şöööyle incecik gelinlikle:KK76:
4 ağustos canım benimki, 2008 de evlendik, 8.8.2008 olsun die çok uğraştık ama olmadı:KK43: martta nişanlandık hemen düğün salonu ayarlayalım die gittik amaaa bütün düğün salonları o tarih için 1 yıl öncesinden kapatılmıştı, ùstelik hem gündüzü hem akşamı:KK57:

ınsallah canım atarım resımlerı ıncecık halımlen (:
olsun canım tarıh guzel yer bulmak gercekden zor ne cok evlenen var harbı ya her sene erkenden ayarlıcan bz erken ayarladık bakalım hayrlısı olur ıns.

Hah işte o çocuktan oturamama (hatta çocuklardan) kısmından bende muzdaribim olmuyo anacım yok erimiyo

Menüler güzel bayanlar :KK5: afferin size
:rapci: doğru yoldasınız ben henüz bişey yemedim biraz sonra 2 den sonra yerim herhalde, 1 kase çorba salata yogurt ve 1 tt ekmek aklımdaki, akşama da nohut pişirdim yanında pirinç pilavı var ev ahalisine, kendime bulgur pilavı yapcem tabiii

Hah işte o çocuktan oturamama (hatta çocuklardan) kısmından bende muzdaribim olmuyo anacım yok erimiyo
Anammm normalde tığ gibi olmak lazım aslında ama niye böyleyiz anlamadım :) gerçi o kadar enerji sarf edip dana gibi yersek olamayız tabi :D

Oy oy enıstemız varmıs ıyı etcıyse sende gzl seyler yapıosun hemde anteplısın daha ne olsun.
benm yengem yemezdı gene yemıyor dıyorum ole ınsanlar kılo almıyor bız yemeyı sevıyoruz

seyrekyagmur seyrekyagmur lıtfen moralımı bozmayn ılk defa acık bufe ye tatıle gıtcem yıyımde geluınce erıtırz allah kerım :-) lokur lokur sunlara bısey dermısın bana gelnce sısko olcan dıyolar :)

var evet :KK60: uzuun yıllardır beraberiz (6 sene) gelecek yaza evlenicez öyle bir planımız var bakalım:KK52:inşallah
ye canım sen arkandayım:KK45::KK45: balayında açık büfesiz olmaz:KK70:dönünce telafi edersin inşallah burada yine destek oluruz birbirimize sen yazarsın bize kızlaar balayında 3 kilo almışım diye biz de destek oluruz hemencik verirsin:KK60:

Yoğun istek üzerine Sıralıyorum erimin kurllarını :
* Akşam ekmek yemez, yağlı salçalı hiç bir öğünde yiyemez, bizim için yarım porsiyon onun 1 porsiyonudur. beyaz ekmek değil de çavdar sever. hamurişi yiyorsa az yer 1 adet gibi ama kol böreğine dayanamaz :) bol su gece bile kalkıp kalkıp içer yemeğin suyuna bizim gibi ekmek batırmaz bu kadar ama şunu söylemeliyim metobolizması çok hızlı günde 2 kere lavaboda :-) bence 2-3 günde anca 1 keree :KK31:

benimki de öyle yer anında wc:KK70::KK70: ne ara midene gitti de ne ara sindirdin diyorum ben de 2 günde bir:işsiz:

lokur lokur kız künefe deme ölürüm burada üstünde kaymaklı dondurma varsaa :kk77: ahh o açık büfeler hanımlar için düşman ama o zaman benden başka yoktu öyle gözü aç :) öyle deme oraya gidince belli olur yapıp yapamayacağın :-)
Seninki de benimki gibi zayıfmış aslında zayıf değiller fitlerde ben hazmedemiyorum :)

künefe demedim:sopa::KK17: o ne yaa ıyy yağlıı insanın içi bayılır:KK45::KK45: diyelim de :KK53:

Oofff künefe mi :KK53: yapmayın bacımmm demeyinn

demediimmm:sus::sus::sus::KK45::KK45:

kızlar raporu veriyorum : Öğlen de: 5 adet ızgara köfte - yoğurtlu semizotu - kırmızı lahanalı marul salatası bunların hepsi 1 tabakta yedim + 2 dilim kepek ekmeği :oops:

çok güzeel afiyet olsun bugün seni çok beğeniyorum güzel bir gün geçiriyosun kuzu :KK22::KK52:

aynen az yerım ya o kdr kasdım yersemde gelınce telafısını yaparım :-) enamm benı kucagına mı alıcak hafıf hafıf kaldırsnda alıstırmalara baslayalım bel tutuyor mu dıe :) :)

benım menu

afiyet olsun tatlım seninki de çok güzel bence tavuk ayran tutar:KK54:

Hem kendıne bak derler snra kıskanırlar sız kac yıllık evlısınuız. bayan her zman bakımlı olmalı gercekden gzl bısey ıns hedefımıze ulasırız da. bende burda tekım 3 erkek var pıyasayı demıyorum bıle :)

yok kız cok dolduramadm yanımda bı de ılk defa gormusum tatlı gene aldm aama yenmıo tabı ust uste hem benı nasıl bıraksn kendı göbüşüde vardı o zamnlar smdı zayfladı. benımkı cok tatlı sevmez ben daha cok severım smdı oda zayfladı ya bana sey dıor yap dıo yeme snra gıdıp tatlı alıyor yıyelm dıor dedm hem yeme hem alıyon hem kıyamıo hem ben uzulmım dıe yememı ıstıemiyor of of :)

3 Yıl olacak Eylülde kuzumm aynı yaştayız ama kocamın ısrarından erken evlendim ya daha evlenmezdim ben bi yay kadını olarak :KK14:

Erkekelr böyle spor yap ıvır zıvır yeme diyo gece 12 de ekler getiriyor dengesizler yahu :)

aynen az yerım ya o kdr kasdım yersemde gelınce telafısını yaparım :-) enamm benı kucagına mı alıcak hafıf hafıf kaldırsnda alıstırmalara baslayalım bel tutuyor mu dıe :) :)

benım menu

arada egzersiz yapın da dikkat et sen :KK53: evet öğlen protein alımı her zaman isabetlidir güzel canım

Ah hiç anlamıyorum annemle konuştum o bakıyo sen böyle değildin çok bunaltıyo beni diyo bizimki tam bir kurma bebek asla oturmaz 10 saat oradan oarayaa

Back