• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ye yavrum ye herzaman geçmiyo insanın eline bu fırsat, herzaman balayına gidilmiyo maalesef, benim düğünümden 10 gün sonra ramazan denk gelmişti 1 yıl gecikmeli gittik biz sonrada bebişlerle nereye gidiyosun, bu yıl bi niyetleniyoruzhadi hayırlısı☺

asıl 10 gun varmıs canım yapardınız ama olsun hayrlısı. gıdersınzı cocuklar da baya büyüdü artık tatılı onlarda hakettı :)

asıl 10 gun varmıs canım yapardınız ama olsun hayrlısı. gıdersınzı cocuklar da baya büyüdü artık tatılı onlarda hakettı :)
Evet aslında gidilirdi de abim yurt dışında, onlar vardı bikaç gün sonrada gitceklerdi yılda 1 görüşünce bırakıp gidemedim, düğünün sabahı onlarla herkesten gizli dışarda bi kahvaltı kaçamağı yaptık :KK48: annem duysa kızardi çünkü ne rahatsız ediyonuz die çok eğlenceliydi yaa yaşlanmışım beeee:KK14:

kuralları ne ki? İşe yarıyosa bizde uygulasak yaa ☺

Aynen neymiş kuralları biz de uygulayalım :KK70:

Yoğun istek üzerine Sıralıyorum erimin kurllarını :
* Akşam ekmek yemez, yağlı salçalı hiç bir öğünde yiyemez, bizim için yarım porsiyon onun 1 porsiyonudur. beyaz ekmek değil de çavdar sever. hamurişi yiyorsa az yer 1 adet gibi ama kol böreğine dayanamaz :) bol su gece bile kalkıp kalkıp içer yemeğin suyuna bizim gibi ekmek batırmaz bu kadar ama şunu söylemeliyim metobolizması çok hızlı günde 2 kere lavaboda :-) bence 2-3 günde anca 1 keree :KK31:

Evet aslında gidilirdi de abim yurt dışında, onlar vardı bikaç gün sonrada gitceklerdi yılda 1 görüşünce bırakıp gidemedim, düğünün sabahı onlarla herkesten gizli dışarda bi kahvaltı kaçamağı yaptık :KK48: annem duysa kızardi çünkü ne rahatsız ediyonuz die çok eğlenceliydi yaa yaşlanmışım beeee:KK14:

olsun canm onlarında gonlu olmus :) aynen sabahına bıraz zor olmusdur dıe ıyı yapdnz ama kac yıllık evlıısn.

lokur lokur kız künefe deme ölürüm burada üstünde kaymaklı dondurma varsaa :kk77: ahh o açık büfeler hanımlar için düşman ama o zaman benden başka yoktu öyle gözü aç :) öyle deme oraya gidince belli olur yapıp yapamayacağın :-)
Seninki de benimki gibi zayıfmış aslında zayıf değiller fitlerde ben hazmedemiyorum :)

* Akşam ekmek yemez, yağlı salçalı hiç bir öğünde yiyemez, bizim için yarım porsiyon onun 1 porsiyonudur. beyaz ekmek değil de çavdar sever. hamurişi yiyorsa az yer 1 adet gibi ama kol böreğine dayanamaz :) bol su gece bile kalkıp kalkıp içer yemeğin suyuna bizim gibi ekmek batırmaz bu kadar ama şunu söylemeliyim metobolizması çok hızlı günde 2 kere lavaboda :-) bence 2-3 günde anca 1 keree :KK31:

bune ya buızım yapmamız gerekenı esın yapmıs ayakda alkıslıyorum kendıne baya bakıyor pekı sana demıyor mu zayfla dıe bazı erkekler ıstemez ole kılolu cunku. su ıcmekde ıyı zayflatıyor oda var

lokur lokur kız künefe deme ölürüm burada üstünde kaymaklı dondurma varsaa :kk77: ahh o açık büfeler hanımlar için düşman ama o zaman benden başka yoktu öyle gözü aç :) öyle deme oraya gidince belli olur yapıp yapamayacağın :-)
Seninki de benimki gibi zayıfmış aslında zayıf değiller fitlerde ben hazmedemiyorum :)

kız kım kunefe dedı yapmayın sole seyler (: tatıle gıdınce yenır hacı :) ben ılk nısanlımla tanısdıgımda benı acık bufeye getrmısdı herseyden almısdm ıyı cocuk demedı ben bu kızı doyuramam :)

Vallahi helal olsun :KK9:

Onların bünye yakıyo şekerim benimki kural tanımazz ama kilo almıyo adam:confused:

bune ya buızım yapmamız gerekenı esın yapmıs ayakda alkıslıyorum kendıne baya bakıyor pekı sana demıyor mu zayfla dıe bazı erkekler ıstemez ole kılolu cunku. su ıcmekde ıyı zayflatıyor oda var

öylee ya hiç sorma bu benim için kötü .. Demiyor ama hissetiriyor diyeyim ama kilon yok sadece spor yapsan yeter der şu aralar bu kadar azmetmem birde görünüşüme önem vermem onun kıskançlık antenlerinin açmasına sebep oldu çünkü ben çalıştığım yerde tek bayanım 7 tane erkek var 40 ve altı hepsi :KK53:

kız kım kunefe dedı yapmayın sole seyler :-) tatıle gıdınce yenır hacı :) ben ılk nısanlımla tanısdıgımda benı acık bufeye getrmısdı herseyden almısdm ıyı cocuk demedı ben bu kızı doyuramam :)

ya valla gene başladı künefe olayı ya kurtulamıyoruz uzun zaman sonraaa.. kız helal çocuğa ilk günden açık büfe felan ama o yiyememiştir her halde heyecandan :)bence de iyi bırakmamış benim ki bırakırdı şuan ki titizliğine bakılırsa. Bizde çok tatlı yerdik ya eklerler profiteroller ımm sustum:KK22:

Back