- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #3.281
Yaz yaz boşver :)
ben olsam görmek istediğime inanırdımTartida hep farklı rakam goruyombugün 70.8 gördüm 71.5 gördüm 72 gördüm hangisine inanacam
Ah canım sorma öldüm öldüm öldüm resmen hala kendimi toparlayamadım işim gücümde bitmedi Allahım bu nasıl bir şey cam silmek ölüm bide pasta yaptım yine eşim istedi diye ama ben bende değilim :) 6 da enginarlı bakla yedim 4 kaşık 4 kaşık yoğurt soğan ve bi tane bebek ekmeği yedm küçüklerden etimek gibi öğlende yoğurdun içine eti form doğradm bi dilimde elma yedm mahvoldum yicek halim bile kalmadı valla kuzum :)MerveeTunaa Merve gelmedi kesin temizlik yapıyodur canım yaa
AmiinnnAhh inşallah seninle beraber 70i görürüz bu hafta
Oyyy canım yaa o kadar temizlik üstüne bi de pasta mı istedi eşinAh canım sorma öldüm öldüm öldüm resmen hala kendimi toparlayamadım işim gücümde bitmedi Allahım bu nasıl bir şey cam silmek ölüm bide pasta yaptım yine eşim istedi diye ama ben bende değilim :) 6 da enginarlı bakla yedim 4 kaşık 4 kaşık yoğurt soğan ve bi tane bebek ekmeği yedm küçüklerden etimek gibi öğlende yoğurdun içine eti form doğradm bi dilimde elma yedm mahvoldum yicek halim bile kalmadı valla kuzum :)
Hııı biraz fazla olmuş evet. Sen kendine gel bakayım bak ben bile kendime geldimkuzum sabah simit yedim 1 tane. öğlen bezelye yemeği bi kaçık pilav iki dilim ekmek bi kaç tane de malta eriği. bi tane halley. akşam da dolma sarma :)
Hııı biraz fazla olmuş evet. Sen kendine gel bakayım bak ben bile kendime geldim
Gel gel. Yoldan çıkma bak ne güzel vermiştin kilo.geleyim demi artık
Benim yaptığımı çok beğenmiş çikolatalı yaptım canım benim :)Oyyy canım yaa o kadar temizlik üstüne bi de pasta mı istedi eşingidip alsaymış sana niye yaptırdı hıııı. Nasıl pasta yaptın bakalım meyveli mi çikolatalı mı
Hahaha dışarıdan alıp para vermemek için sana yaptırmıştır o :) eşin de göçmen mi cnm seninBenim yaptığımı çok beğenmiş çikolatalı yaptım canım benim :)
evet haklısın en iyisi yarın ki menümü şimdiden ayarlayayımGel gel. Yoldan çıkma bak ne güzel vermiştin kilo.
Oda olabilir .ddd yok canım kütahyalıHahaha dışarıdan alıp para vermemek için sana yaptırmıştır o :) eşin de göçmen mi cnm senin
Oda olabilir .ddd yok canım kütahyalı
Ay hiç romantik bi adam değik maalesef ki tam öküz :))))adam karısının elinden pasta yemek istemiş ya :) bence çok romantik
tabii bence de normal herşeyin olduğu bir diyet bence de en sağlıklısıonun farklı problemleri vardı ondan önerdi doktor , esra farklı bir topikte okumuş da ondan anlattım bana göre de değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?