• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

MerveeTunaa MerveeTunaa Merve gelmedi kesin temizlik yapıyodur canım yaa
Ah canım sorma öldüm öldüm öldüm resmen hala kendimi toparlayamadım işim gücümde bitmedi Allahım bu nasıl bir şey cam silmek ölüm bide pasta yaptım yine eşim istedi diye ama ben bende değilim :) 6 da enginarlı bakla yedim 4 kaşık 4 kaşık yoğurt soğan ve bi tane bebek ekmeği yedm küçüklerden etimek gibi öğlende yoğurdun içine eti form doğradm bi dilimde elma yedm mahvoldum yicek halim bile kalmadı valla kuzum :)

Ah canım sorma öldüm öldüm öldüm resmen hala kendimi toparlayamadım işim gücümde bitmedi Allahım bu nasıl bir şey cam silmek ölüm bide pasta yaptım yine eşim istedi diye ama ben bende değilim :) 6 da enginarlı bakla yedim 4 kaşık 4 kaşık yoğurt soğan ve bi tane bebek ekmeği yedm küçüklerden etimek gibi öğlende yoğurdun içine eti form doğradm bi dilimde elma yedm mahvoldum yicek halim bile kalmadı valla kuzum :)
Oyyy canım yaa o kadar temizlik üstüne bi de pasta mı istedi eşin :( gidip alsaymış sana niye yaptırdı hıııı. Nasıl pasta yaptın bakalım meyveli mi çikolatalı mı :D

Oyyy canım yaa o kadar temizlik üstüne bi de pasta mı istedi eşin :KK43: gidip alsaymış sana niye yaptırdı hıııı. Nasıl pasta yaptın bakalım meyveli mi çikolatalı mı :KK70:
Benim yaptığımı çok beğenmiş çikolatalı yaptım canım benim :)

Merhaba canlar biraz gec yaziyorum nete telden giriyorum ve zor oluyor.evime geldim diyete devam.tatilde kg aldigimi dusunmustum ama hic almamisim aksine200 gram vermisim mutlu oldum ama cok kaybim vartelafi etmeye calisacam.

tabii bence de normal herşeyin olduğu bir diyet bence de en sağlıklısı :KK68: onun farklı problemleri vardı ondan önerdi doktor , esra farklı bir topikte okumuş da ondan anlattım bana göre de değil :KK45:

Iyi yaotin cnm keske yapabilsekde irade isi bide hep okuyoz da kendimizi avutuyoz sonuc ayni bazen kafaada bitirmek onemli. Günaydn bu arada

kızlarr günaydınnn bugün gene tartındım 71,5 doğruymuş 1 haftası daha bugün oldu oysa ki :) inşaallah böyle devam eder.
Dün akşam mantı yoktu şükür ki 1 porsiyon kuru yarım porsiyon mercimek pilavı yedim 3/4 kaşıkta cacık..

Kahvaltım ise :
-1 tane sosisli yumurta
-1 dilim peynir
-2 siyah zeytin
-1 tatlı kaşığı tereyağ
-1 tatlı kaşığı bal
-3 adet marul
-1 adet biber
- yarım dilim köy ekmeği - 1 dilim beyaz ekmek

güzel yaptım kahvaltı ama öncesindeeee 20 dk pilates yaptım :KK6::KK6:

Back