- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #3.261
Hoşgeldin cnm nasılsın :) bugünkü menünü yaz bakalım :))selam canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin cnm nasılsın :) bugünkü menünü yaz bakalım :))selam canım :)
İyi canım iyi bişey olmaz :) gayet güzel menün. Keşke akşam çorba yoğurt vs olsaydıBugünkü menum gelsinsabah 1 kase nesfit ara yarım elma öğle 1 dilim ekmekle klasik kahvaltı ara 1 avuç aycekirdegi
Çekirdek Çok Kötü oldu
Sonra İkisi 1 Arada Kahve
Aksamda Bişey Yemedim Kizlar
![]()
Ben de fark etmedim hiç bak :) severim soğuk çayı ben ama light olanları nasıl acaba içtin mi senkızlar şu soğuk çayların light olanları da varmış :) çok sevindim. hep varmış galiba da ben yeni gördüm![]()
Olsun ben de 1 tane Luppo yedim bugün :) sağlık olsunÇekirdekte n dolayi çok kalori aldim![]()
Ama hiç yememek de iyi değil ki. Yoğurt meyve yeseydin bari cnm.Aksamlari yemek yersem sanki kilo veremem gibi geliyo içimden yemek gelmiyo![]()
Bence pazara sakla sen onuBende 1 kutu ligt kola aldım bakalım ne zaman icecem![]()
Aksam yemeyin ce daha güzel kilo veriyom benAma hiç yememek de iyi değil ki. Yoğurt meyve yeseydin bari cnm.
Aksam yemeyin ce daha güzel kilo veriyom ben![]()
İnternetten araştır cnm bakalım. Birkaç kaşık yersen bişey olmz bence yaBugün 1 kutu Maraş dondurma aldım ara öğünde yesem cokmu kaloriliki![]()
ahh bu günkü menüm hiç iç açıcı değil. yazmasam daha iyi :)Hoşgeldin cnm nasılsın :) bugünkü menünü yaz bakalım :))
Aynen cnm :) bnm bu hafta hedefim 2 kilo vermek,inşallah başarırım. Biraz gitse yaa kaldım burdaSenle kilomu z aynı suanda![]()
Yaz yaz boşver :)ahh bu günkü menüm hiç iç açıcı değil. yazmasam daha iyi :)
içmedim canım yarın bakcam bulabilecek miyim. içecek bişeyler arıyorum ama hep kalorili sevdiğim şeylerBen de fark etmedim hiç bak :) severim soğuk çayı ben ama light olanları nasıl acaba içtin mi sen
Ahh inşallah seninle beraber 70i görürüz bu haftaAynen cnm :) bnm bu hafta hedefim 2 kilo vermek,inşallah başarırım. Biraz gitse yaa kaldım burda