• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

lokur lokur sen antepliydin demiiii bayılıyorum yemeklerine yaa :kk77: o şekilde yapıyorsan çok güzel olur zatennn. senin kilon az bile o yemekleree hele baklava yanii :KK45: hatuncum bugün kahvaltıya özendim valla spor yapınca

O kırgınlık bende de var kızlar valla daha 1 saat oldu kalkalı :( ağrım var karnımın altında 2 gündür anlamadım. Kaç aydır adet olmadım,artık olcam mı diyorum kendi kendime. Olsam da rahatlasam bu şişlik gitse :dua::dua:

kızlar bu arada dün akşam olmayan beli kavuşmayan 3-4 pantolunumu giydim önceden hiç olmazdı ama şimdi zor güç kapanıyor bu 1,5 kilonun etkisi olamaz demekki sıkılaşmada var hepinize duş sonrası soğuk şok öneriyorum onun faydası oldu sanırım bana bugün iş arkadaşım da zayıflıyorsun sen diyo :halay:

Canım yaa yorulmamak eldemi, ben işteyken daha az yoruluyodum zaten☺ çocuklarla evişleri çok yorucu oluyo bugün banyo yaptırcaktım onları, 1,5 2 saati buluyo bizim banyo faslı:KK70:

canım cok haklısın cocuklarla zordur bıde 1 tane dıılkı masallah 3 tane senn ıncecık olman lazm bu canavarlara (:

O kırgınlık bende de var kızlar valla daha 1 saat oldu kalkalı :KK43: ağrım var karnımın altında 2 gündür anlamadım. Kaç aydır adet olmadım,artık olcam mı diyorum kendi kendime. Olsam da rahatlasam bu şişlik gitse :dua::dua:

canım sanada cok gecmıs olsun adet olamıyosun dıedır ınsallah sende olur rahatlarsın.
kızlar bu arada dün akşam olmayan beli kavuşmayan 3-4 pantolunumu giydim önceden hiç olmazdı ama şimdi zor güç kapanıyor bu 1,5 kilonun etkisi olamaz demekki sıkılaşmada var hepinize duş sonrası soğuk şok öneriyorum onun faydası oldu sanırım bana bugün iş arkadaşım da zayıflıyorsun sen diyo :halay:

olcak tabıkı o kdr dıkkat edıyosun masallah bıze (:

O kırgınlık bende de var kızlar valla daha 1 saat oldu kalkalı :KK43: ağrım var karnımın altında 2 gündür anlamadım. Kaç aydır adet olmadım,artık olcam mı diyorum kendi kendime. Olsam da rahatlasam bu şişlik gitse :dua::dua:
Canım doktora gitmedinmi bunun için? Doğumun normalmiydi sezeryanmı? Bi ultrasonla baktırsan iyi olur bence, adet söktürücü ilaç falanda verir.

canım cok haklısın cocuklarla zordur bıde 1 tane dıılkı masallah 3 tane senn ıncecık olman lazm bu canavarlara :-)
Valla bende şaştîm kaldım şekerim mesajları bile birşey yaparken arada yazıyorum oturamıyorum hiç ama olmuyo, iğnelerden dolayı kaldı bu kilolar üstümde, dizlerimde ve ayak bileklerimde ağrı, belimde fıtık var. Dr çok yüklenmişsin vücuduna dinlenmen gerek dedi sen bizim eve gel nasıl dinleniyosun göriiiiim dedim:KK70::KK70:

Canım doktora gitmedinmi bunun için? Doğumun normalmiydi sezeryanmı? Bi ultrasonla baktırsan iyi olur bence, adet söktürücü ilaç falanda verir.
Gitmedim cnm ya 1 sene sonra bile hastalananlar oluyomuş. Bekliyorum o yüzden:KK43: ama olmazsa gidicem artık. Doğum sezaryen oldu cnm

canım sanada cok gecmıs olsun adet olamıyosun dıedır ınsallah sende olur rahatlarsın.

olcak tabıkı o kdr dıkkat edıyosun masallah bıze :-)

eveeettt :KK73::KK73::KK76::KK76:

Açık büfe kahvaltıya gitmemiz lazım bizim :) anca o paklar hahahha. Çok güzel oluyo beeee :KK70:

ben varya herşey dahil bi konsept gördüm mü eşim beni tanımıyo gibi davranıyo balayında o koca seçenkelerdenn herşey alıcam üst üste yığcam diye hem mideden oluyordum hemde rezil oluyordum benim koca da otelci adam adap biliyo hep az al yersen alırsın gene yok ben hepsini aynı anda alıcam masada yer bırakmazdım vallaa bak nostalji yaptırdın bana :KK70:Kahvaltısı da iyi oluyo brunch yapıcam ama eşim beni güvenip götürmüyor :KK70:

Ben de pazardan beri 800 gr vermişim oh dedim yani :) bu hafta inşallah 2 kg gidicek benden hırs yaptım

:KK9::KK9: vercez vercezz

ben varya herşey dahil bi konsept gördüm mü eşim beni tanımıyo gibi davranıyo balayında o koca seçenkelerdenn herşey alıcam üst üste yığcam diye hem mideden oluyordum hemde rezil oluyordum benim koca da otelci adam adap biliyo hep az al yersen alırsın gene yok ben hepsini aynı anda alıcam masada yer bırakmazdım vallaa bak nostalji yaptırdın bana :KK70:Kahvaltısı da iyi oluyo brunch yapıcam ama eşim beni güvenip götürmüyor :KK70:

Ahahahaaaa ben de öyleyim çaktirma,napalım anacım böyleyiz biz de hahaha

Valla bende şaştîm kaldım şekerim mesajları bile birşey yaparken arada yazıyorum oturamıyorum hiç ama olmuyo, iğnelerden dolayı kaldı bu kilolar üstümde, dizlerimde ve ayak bileklerimde ağrı, belimde fıtık var. Dr çok yüklenmişsin vücuduna dinlenmen gerek dedi sen bizim eve gel nasıl dinleniyosun göriiiiim dedim:KK70::KK70:

demesı kolay tabi :halay: olsun yavru yavas yavas olsunda gerı gelmesın hemen bıde bz yemegı sevıyoz benım yengemn cocugu var daha 10 aylık eskı kılosuna ındı ondan aklma yemek gelmıyor dıor dedm sen yemıon ben olsada yerm yanı (:

ay aysun güldürdun benı bende sendenım smdi balayını beklıyorum yemedıklerımı orda hıncımı alcam hele o tatlılar benım nısanlımda ıstahlıdır oda dıyette 11 kılo verdı bakalım bızı tutabılcekler mı (:

ay aysun güldürdun benı bende sendenım smdi balayını beklıyorum yemedıklerımı orda hıncımı alcam hele o tatlılar benım nısanlımda ıstahlıdır oda dıyette 11 kılo verdı bakalım bızı tutabılcekler mı :-)
Haha iyi bari nişanlın da senle beraber diyetteymiş. Benim eşim de kilo vermeye çalışsa iyi olacak ama adam yiyo anacım. Gece bile kalkıp yiyo yani:oha:o_O

demesı kolay tabi :halay: olsun yavru yavas yavas olsunda gerı gelmesın hemen bıde bz yemegı sevıyoz benım yengemn cocugu var daha 10 aylık eskı kılosuna ındı ondan aklma yemek gelmıyor dıor dedm sen yemıon ben olsada yerm yanı :-)
Aynen yaa yiyoz valla, benim düzensiz yemek saatlerim yüzünden oldu aslında, okulda kahvaltı yapmadım öģle vakti 1 tabak yemek alıyodum ya telefon çalar, ya biri gelir vs vs kalkıp oturmaktan yiyemiyidum doğru dürüst, geceden yapıp gitmişim akşam yemeğini, çorbası, yemeği pilavı derken eve gelince otuuuur ye. Eeeee nolcak gelsin kilolar

Haha iyi bari nişanlın da senle beraber diyetteymiş. Benim eşim de kilo vermeye çalışsa iyi olacak ama adam yiyo anacım. Gece bile kalkıp yiyo yani:oha:o_O

kız benmkı hafta sonu odukl gunu o kdr cok yıyopr benden daha cok kılo verdı dıo dıyetsyene gıtme bana uy dalga gecıyor benımle ya (: benımkıde makarnacı hamburgercı dugun yaklasdıkca oda dıyete basladı

Ayy nispet yapar gibii:KK11: benim sevgili kocacım benden çok yiyo ama kilo almıyo:kızgın: sinirleniyorum yaaaa:KK47::sinirli:

Aynen yaa yiyoz valla, benim düzensiz yemek saatlerim yüzünden oldu aslında, okulda kahvaltı yapmadım öģle vakti 1 tabak yemek alıyodum ya telefon çalar, ya biri gelir vs vs kalkıp oturmaktan yiyemiyidum doğru dürüst, geceden yapıp gitmişim akşam yemeğini, çorbası, yemeği pilavı derken eve gelince otuuuur ye. Eeeee nolcak gelsin kilolar

aynen duzensızlık bıde vucudumuz kıloya el verıslı olsun canm gene verırız.

Back