- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #3.261
Hoşgeldin cnm nasılsın :) bugünkü menünü yaz bakalım :))selam canım :)
İyi canım iyi bişey olmaz :) gayet güzel menün. Keşke akşam çorba yoğurt vs olsaydıBugünkü menum gelsinsabah 1 kase nesfit ara yarım elma öğle 1 dilim ekmekle klasik kahvaltı ara 1 avuç aycekirdegi Çekirdek Çok Kötü oldu Sonra İkisi 1 Arada Kahve Aksamda Bişey Yemedim Kizlar
Ben de fark etmedim hiç bak :) severim soğuk çayı ben ama light olanları nasıl acaba içtin mi senkızlar şu soğuk çayların light olanları da varmış :) çok sevindim. hep varmış galiba da ben yeni gördüm
Olsun ben de 1 tane Luppo yedim bugün :) sağlık olsunÇekirdekte n dolayi çok kalori aldim
Ama hiç yememek de iyi değil ki. Yoğurt meyve yeseydin bari cnm.Aksamlari yemek yersem sanki kilo veremem gibi geliyo içimden yemek gelmiyo
Bence pazara sakla sen onuBende 1 kutu ligt kola aldım bakalım ne zaman icecem
Aksam yemeyin ce daha güzel kilo veriyom benAma hiç yememek de iyi değil ki. Yoğurt meyve yeseydin bari cnm.
Aksam yemeyin ce daha güzel kilo veriyom ben
İnternetten araştır cnm bakalım. Birkaç kaşık yersen bişey olmz bence yaBugün 1 kutu Maraş dondurma aldım ara öğünde yesem cokmu kaloriliki
ahh bu günkü menüm hiç iç açıcı değil. yazmasam daha iyi :)Hoşgeldin cnm nasılsın :) bugünkü menünü yaz bakalım :))
Aynen cnm :) bnm bu hafta hedefim 2 kilo vermek,inşallah başarırım. Biraz gitse yaa kaldım burdaSenle kilomu z aynı suanda
Yaz yaz boşver :)ahh bu günkü menüm hiç iç açıcı değil. yazmasam daha iyi :)
içmedim canım yarın bakcam bulabilecek miyim. içecek bişeyler arıyorum ama hep kalorili sevdiğim şeylerBen de fark etmedim hiç bak :) severim soğuk çayı ben ama light olanları nasıl acaba içtin mi sen
Ahh inşallah seninle beraber 70i görürüz bu haftaAynen cnm :) bnm bu hafta hedefim 2 kilo vermek,inşallah başarırım. Biraz gitse yaa kaldım burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?