Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

aman kızlar bosvern bız dıyetmızı yapakda kalsn dıgerlerı erıkcıkden nlur aynen aksam da elme gömerım sıvılce bu ara bende de var ya offf

aman kızlar bosvern bız dıyetmızı yapakda kalsn dıgerlerı erıkcıkden nlur aynen aksam da elme gömerım sıvılce bu ara bende de var ya offf

tabii bence de normal herşeyin olduğu bir diyet bence de en sağlıklısı onun farklı problemleri vardı ondan önerdi doktor , esra farklı bir topikte okumuş da ondan anlattım bana göre de değil

akşam yandım bn ya kızım annemlerde annem 3 çeşit yemek yapmış + mantı yapmaktan bahsediyordu tel de vazgeçirmiştim ama sanıyorum yapmıştır benim imtihanım çok büyük kızlarr

ve yağ yakıyor en önemli faktörr bu arada ben nohuta kurufasulye normal fasulye gibi yemeklerin içine bile koyarım yerken enfes olur pilavı demiyorum bile :)

pilav demeee ama yoğurdu ben de her yemeğe koyarım ben onları bi de pişirirken de yoğurtlu pişiriyorum bazen yoğurtlu nohut mesela

akşam yandım bn ya kızım annemlerde annem 3 çeşit yemek yapmış + mantı yapmaktan bahsediyordu tel de vazgeçirmiştim ama sanıyorum yapmıştır benim imtihanım çok büyük kızlarr

canım bak önce zararsızlardan ye ki zararlılara gelince doymuş ol ve mantıda 1-2 yemek kaşığı ye yani ekmek yeme ya da ayrın da ekmek yemezsin

Kızlar akşam yemeğinde 3-4 kaşık tavuk ciğeri kavurması,bir parça pide ekmek,biraz salata ve 1 bardak ayran vardı. Yeme faslı bugün de bitti :) siz neler yaptınz bakalım

Ben de öğlen yarım tavuk döner ayran akşama da bir tabak az yağlı pırasa ve bir kade yoğurt yedim ...menü iyi de oğlum kısa kısa uyuyo huzursuz biraz sütüm mü az acaba diye kaygılanıyorum motivasyonum da bozuldu

Canım,oğluna üzüldüysen sütün etkilenmiştir. Topla kendini,düzelir nasıl olsa. Sen emziren bir annesin,oğlun için güçlü olman lazım. Her çocuğun huzursuzluğu oluyo,bizim bile oluyo bu yaşlarda dimi ama? Hadi bakayım üzülme sen

Bugünkü menum gelsinsabah 1 kase nesfit ara yarım elma öğle 1 dilim ekmekle klasik kahvaltı ara 1 avuç aycekirdegiÇekirdek Çok Kötü olduSonra İkisi 1 Arada Kahve Aksamda Bişey Yemedim Kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…