• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

sen ne ısınde calısıyorsun ben bıde cumartesı yarım gun butun gun öluyor ya snır oluyom.

çağrı merkezi yöneticisiyim canım ben pekçok firmanın çağrı merkezini işletiyoruz satış-pazarlama müşteri hizmetleri ben aslında insan kaynaklarıyım ama burada hem işe alım hem eğitim hem de satış ekibinin başındayım, bir hafta 6 gün bit hafta 5 gün çalışıyorum önceden her hafta 6 gündü çok zor oluyordu şimdi en azından 15 günde bir cumartesi pazar izin oluyo bir de 10-19 çalışıyorum eve gitmem 8 hiçbişeye vakit kalmıyodu böyle biraz daha iyi. öyle yarım gün evet ya gün ölüyor

Arkadaşlar merhaba yazısmalarınız cok hoş surekli takip ediyorum uzun zamandır üyeyim ama ilk defa yazıyorum biraz kendimden bahsedeyim yaş 31 boy 165 55 kiloyum bir çocuğum var hamilelikte 75 e cikmistim 1 yil icinde 57 düstüm sonra 60 a ciktim derken şuan 55 kiloyum. Şöyleki 50 kilo olmak istiyorum. Tekrar hamile kalmak istiyorum ve hamileligimde cok kilo alıyorum. Soyle bir sey var kilo vermem durdu 3 haftadir 55 kilodayim ne yapmaliyim sizce spor yapma durumum yok cok yogunum calisiyorum isimde hareketli zaten

hoşgeldin canım benden daha uzun süredir burada olan arkadaşlar var öncelik onların tabii ama 55 e düşene kadar neler yaptın biraz anlatır mısın nasıl beslendin belki biraz değişiklik gerekiyordur ben de 11 kilo verdim kasımdan beri benim de hedefim 50 ama boyum 1.60:işsiz:

hoşgeldin canım benden daha uzun süredir burada olan arkadaşlar var öncelik onların tabii ama 55 e düşene kadar neler yaptın biraz anlatır mısın nasıl beslendin belki biraz değişiklik gerekiyordur ben de 11 kilo verdim kasımdan beri benim de hedefim 50 ama boyum 1.60:işsiz:
Evet haklısın beslenme şeklini bilmek lazım yorum yapabilmek için. Vücut alıştıysa değiştirmek gerekebilir

Ah canım aynen bende şuan yavaş yavaş yapmaya çalışıyom yapmayınca kötü eşim çok takıntılı her şeye karışıyor çok gıcık bi durum dolapların içlerine tuvalete banyoya o dediği zaman mecbur yapmam lazım yoksa çok kızıyor sanki kadın o valla ben işimi bilmiyorum sanki her gün tuvalet banyo ovdurcak o derece manyak bende bi o kadar yaparım ama haftada 1 temelden yaparım :KK43: adam para vermiyor her gün temizlik yaptırcak bide dip temel istiyo çılgın
O eşini sen bi kovala ya da buyur canım sen geç de bak noluyo aaa :sopa: Çocuklu ev zaten temiz olamaz devamlı.. Valla dün benimki temizledi banyoyu ha ben çalışıyorum ama bebekli bi anne de çalışıyordan beter zaten.. Sende para vermessen bende yemek yapmam yanına yatmam de onun anlayacağı dil bu bence :KK53:

Her gün çalışıyor işe gidiyor diye benimde her gün harıl harıl iş yapmamı istiyor öyle bir huyu var daha bi kaç gün önce banyoyu ovdum yıkadım mis gibi hala bugn dyor banyoyu temizle yoksa para vermem diyetisyen için diyo :))(
dur geliyomm ben :sinirli:

Evet haklısın beslenme şeklini bilmek lazım yorum yapabilmek için. Vücut alıştıysa değiştirmek gerekebilir

di mi yani bi de kilo verdikçe vücut kitle indeksimiz düşüyomuş yani başta aldığımız kalori fazla geliyo artık ondan da verilmiyomuş

türk kahvesi dediniz canımı istettiniz valla lıkır lıkır içtim he bu arada arçelik çift telveyi tek geçerim kahve konusunda.. Beni istemeye geldiklerinde iş yerinden eve götürüp onla yapmıştımm zaar :KK70::KK70:

di mi yani bi de kilo verdikçe vücut kitle indeksimiz düşüyomuş yani başta aldığımız kalori fazla geliyo artık ondan da verilmiyomuş
Tabi öyle olur cnm mantıken de düşünürsek. Arkadaş yazmadı ama bekleyelm bakalım :)

türk kahvesi dediniz canımı istettiniz valla lıkır lıkır içtim he bu arada arçelik çift telveyi tek geçerim kahve konusunda.. Beni istemeye geldiklerinde iş yerinden eve götürüp onla yapmıştımm zaar :KK70::KK70:
Hahahhaha süpersin haa iyi yapmışsın canım :) kalabalık olunca lazım

:KK70::KK70: çok mantıklı bizim iş yerinde yok ondan aldırayım bari beni istemeye gelene kadar:KK70::KK70:

evet biz anlatıyoruz ama bekleyelim bari ne kadarr yardım severiz:KK59:
Ayyyy evet iyilik melekleriyiz bizzzz.. Ah ah kelin ilacı olsa kendine sürer misali, azıcık kaçamak yaptım yine ben ahahha:D ama üzülmedim çünkü bugün düşük kalorili beslendimmmm aferin banaa

Ayyyy evet iyilik melekleriyiz bizzzz.. Ah ah kelin ilacı olsa kendine sürer misali, azıcık kaçamak yaptım yine ben ahahha:KK70: ama üzülmedim çünkü bugün düşük kalorili beslendimmmm aferin banaa

ne yedin acep:işsiz: sen öğlen ne yedin ki ha pardon 2 öğün yiyodun di mi canım

Küçük halley gibi bişey yahu Luppo var ya hani ondan. Ama midemi bulandırdı hıhhh yemicem bi dahaaa. Evet cnm 2 öğün devam :)

1 taneyse sorun yok bence ne bitmez luppoymuş sen geçen hafta da onla kaçamak yapıyodun:KK45:

1 taneyse sorun yok bence ne bitmez luppoymuş sen geçen hafta da onla kaçamak yapıyodun:KK45:
1 tane evet. Daha da yemicem bugün kaçamak filan. Yaaa bizde bitmez bunlar.. Bitince de devamı gelir. Ayol eşim var yaa benimm maşallah tatlısız yapamaz. Ben evde kek pasta filan yapmayınca alıyo hain :sinirli::sopa::sopa:

1 tane evet. Daha da yemicem bugün kaçamak filan. Yaaa bizde bitmez bunlar.. Bitince de devamı gelir. Ayol eşim var yaa benimm maşallah tatlısız yapamaz. Ben evde kek pasta filan yapmayınca alıyo hain :sinirli::sopa::sopa:

:işsiz: yeme canım boşver bak bu pazar vermiş olucaksın inşallah vericez sen kaçamak yapmadığındna ne güzel veriyosun boşver

:işsiz: yeme canım boşver bak bu pazar vermiş olucaksın inşallah vericez sen kaçamak yapmadığındna ne güzel veriyosun boşver
Evet şekerim kesinlikle. Yemicem yok yok. Akşamları yemiyorum Allahtan da o dengeliyo biraz. Ama 1 tanecik kaçamaktan bişey olmaz. Bugünün motivesi olsun bana :)
Ya forumda şeker orucuna başlayanlar var 21 gün diye başlayıp 34.güne gelen var. 21 gün sonunda yemeye kalkıp midesi bulananlar çıkaranlar olmş. Alışmışlar ne güzel valla imrendim

Evet şekerim kesinlikle. Yemicem yok yok. Akşamları yemiyorum Allahtan da o dengeliyo biraz. Ama 1 tanecik kaçamaktan bişey olmaz. Bugünün motivesi olsun bana :)
Ya forumda şeker orucuna başlayanlar var 21 gün diye başlayıp 34.güne gelen var. 21 gün sonunda yemeye kalkıp midesi bulananlar çıkaranlar olmş. Alışmışlar ne güzel valla imrendim

O gerçek... bir arkadaşım yaptı, şeker derken prinç, beyaz un, çok şekerli meyveler de dahil beynin şeker olarak algıladığı ve sindirimde glikoza dönüşen hiçbirşeyi yemedi 21 gün boyunca; kuru meyve falan dahil yani süt bile neredeyse içmedi bu tabii ilk 21 gün böyle, 21 gün tüm bildiğimiz şekerli godaları ve gizli şeker barındıran yiyecekleri kesiyosun, 21 günden sonra süt, meyve falan dahil oluyor. göbeği inanılmaz küçüldü ve beyin unutuyormuş alışkanlıkları 21 gün sonunda dolayısıyla canın istemiyo. Zaten vücudun şekere ihtiyacı yok nrmal meyveden sütten falan aldığımız ona yetiyo bizim kendimizi kandırmamız şeker ihtiyaı falan

Back