- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #3.221
çağrı merkezi yöneticisiyim canım ben pekçok firmanın çağrı merkezini işletiyoruz satış-pazarlama müşteri hizmetleri ben aslında insan kaynaklarıyım ama burada hem işe alım hem eğitim hem de satış ekibinin başındayım, bir hafta 6 gün bit hafta 5 gün çalışıyorum önceden her hafta 6 gündü çok zor oluyordu şimdi en azından 15 günde bir cumartesi pazar izin oluyo bir de 10-19 çalışıyorum eve gitmem 8 hiçbişeye vakit kalmıyodu böyle biraz daha iyi. öyle yarım gün evet ya gün ölüyor
ANLADIM CNM SABAH IYIDE AKSAM GEC CIKMAN ZORDUR EVE GEL HAZIRLA
BIDE AH SU CUMARETESILERI 15 GUNDE BIR OLSA BILE BENDE RAZIYIM ZOR GERCEKDEN.
çok mantıklı bizim iş yerinde yok ondan aldırayım bari beni istemeye gelene kadar
yani bi de avrupadan anadoluya allahtan metro metrobüs yapıyorum 1 saat sürüyo ama tabii 8 i geçiyor
cumartesi evet senin de 15 günde bir olsa keşke yarım günden daha iyi
çok mantıklı bizim iş yerinde yok ondan aldırayım bari beni istemeye gelene kadar
Oyyyy 30 kişi mi. Ama nişanla beraber olunca normal tabi. İyi ki daha kalabalık gelmemişler
AHAHAHAH ALDIR ALDIR BIZIM ISYERINDE DE YOKTU BZDE EVDE VAR YA KAHVE MAKINELERI 2 ADET MI NE VARDI ONLA YAPTILAR AMAN 30 KISIYE OLDUGU KDRBZM ANNEM TEYZEM IKISI YAPTI BEN TEK DAGITTIM BUDA BECERI LITFEN
HE BIDE SEN BENIM YAKADAN ORAYA GIDIOSUN METROBUS COK KALABLIK DIOLAR BIDE ZOR OLMUYOMU AYNEN EVLENDIKDEN SNRA BAKICM OLE İŞ
tabii ki beceri asıl başarı dağıtmak zatenben anadoluda oturuyorum avrupada çalışıyorum. söğütlüçeşmeden biniyorum sabah oturabiliyorum ilk duraktan binince çok sorun olmuyo canım ya
Ara duraklardan binmek işkence olabilir ya zincirlikuyudan binebileceğin ya söğütlüçeşmede inebileceğin falan bi ev olmalıpardon canım ya yalnıs anlamısım. aynen bende aksam ılk durakdan bınıcem ama sabah ıse gelırken bakım napcam metrobus yolunda bıyere tasıncam bende bakalım ne kdr dayanırım
cok becerılıyımdır nasıl guzel dagıttım
MerveeTunaa Merve gelmedi kesin temizlik yapıyodur canım yaa
Sağ ol cnm sana da afiyet olsun :)benim su ne kadar oldu bilmiyorum hiç :)) içiyom ama hesaplamadımAfiyet olsun canımben de yeşil çay içiyorum su da 2lt oldu bugün neredeyse
bence de temizlik yapıyodur
Sağ ol cnm sana da afiyet olsun :)benim su ne kadar oldu bilmiyorum hiç :)) içiyom ama hesaplamadım
Sağ ol cnm sana da afiyet olsun :)benim su ne kadar oldu bilmiyorum hiç :)) içiyom ama hesaplamadım
Ara duraklardan binmek işkence olabilir ya zincirlikuyudan binebileceğin ya söğütlüçeşmede inebileceğin falan bi ev olmalı
Kusura bakmayin gec oldu biraz Ayca Kayanin sayarak beslenme yontemine gore besleniyorum . Cokta memnunum hic diyette gibi degilim. Aslinda kilom 53 ve 55 arasinda gidip gelmistir Uzunca zaman .Sanırım vucut alistigi kiloda kalmaya calisiyor
Evet okudum :) sizin dediğiniz çok ayrıntılı. Benim dediğim topikteki kızlar sadece dışardan paketli şeyleri tüketmiyolar. Hamurişlerini de. Ama patates pirinç tüketiyolar yine. Offf bunu yaparsak yiyecek seçeneklerimz azalır iyice sıkılırız yaaesracım o şeker orucu ile ilgili bişey yazmıştım geçmiş sayfalarda gördünmü
Kusura bakmayin gec oldu biraz Ayca Kayanin sayarak beslenme yontemine gore besleniyorum . Cokta memnunum hic diyette gibi degilim. Aslinda kilom 53 ve 55 arasinda gidip gelmistir Uzunca zaman .Sanırım vucut alistigi kiloda kalmaya calisiyor
Ben cevızlıbaga kdr gıttım ordan bındım ordan dırek beylıkduzu vardı ama ıse gelısımde haramıdere ılk durak dııl denıcem bakalım 3 ay snra gorcem
bende bızım abı erık getrmıs onu yıyom
Evet okudum :) sizin dediğiniz çok ayrıntılı. Benim dediğim topikteki kızlar sadece dışardan paketli şeyleri tüketmiyolar. Hamurişlerini de. Ama patates pirinç tüketiyolar yine. Offf bunu yaparsak yiyecek seçeneklerimz azalır iyice sıkılırız yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?