Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

ANLADIM CNM SABAH IYIDE AKSAM GEC CIKMAN ZORDUR EVE GEL HAZIRLA
BIDE AH SU CUMARETESILERI 15 GUNDE BIR OLSA BILE BENDE RAZIYIM ZOR GERCEKDEN.

ANLADIM CNM SABAH IYIDE AKSAM GEC CIKMAN ZORDUR EVE GEL HAZIRLA
BIDE AH SU CUMARETESILERI 15 GUNDE BIR OLSA BILE BENDE RAZIYIM ZOR GERCEKDEN.

yani bi de avrupadan anadoluya allahtan metro metrobüs yapıyorum 1 saat sürüyo ama tabii 8 i geçiyor

cumartesi evet senin de 15 günde bir olsa keşke yarım günden daha iyi

çok mantıklı bizim iş yerinde yok ondan aldırayım bari beni istemeye gelene kadar

AHAHAHAH ALDIR ALDIR BIZIM ISYERINDE DE YOKTU BZDE EVDE VAR YA KAHVE MAKINELERI 2 ADET MI NE VARDI ONLA YAPTILAR AMAN 30 KISIYE OLDUGU KDR BZM ANNEM TEYZEM IKISI YAPTI BEN TEK DAGITTIM BUDA BECERI LITFEN
yani bi de avrupadan anadoluya allahtan metro metrobüs yapıyorum 1 saat sürüyo ama tabii 8 i geçiyor

cumartesi evet senin de 15 günde bir olsa keşke yarım günden daha iyi

HE BIDE SEN BENIM YAKADAN ORAYA GIDIOSUN METROBUS COK KALABLIK DIOLAR BIDE ZOR OLMUYOMU AYNEN EVLENDIKDEN SNRA BAKICM OLE İŞ

çok mantıklı bizim iş yerinde yok ondan aldırayım bari beni istemeye gelene kadar

aldır aldır aynı anda 4 kişiye yapıyor ama bol köpüklü çok güzel ben evime de alıcam biraz fiyatı inse inmiyo meretinnn

Oyyyy 30 kişi mi. Ama nişanla beraber olunca normal tabi. İyi ki daha kalabalık gelmemişler

30 kişi resmi kişi sayısı bir de gayri resmi var yani kahve yapmadıklarım 20 de öyle olsa gerek

tabii ki beceri asıl başarı dağıtmak zaten ben anadoluda oturuyorum avrupada çalışıyorum. söğütlüçeşmeden biniyorum sabah oturabiliyorum ilk duraktan binince çok sorun olmuyo canım ya

tabii ki beceri asıl başarı dağıtmak zaten ben anadoluda oturuyorum avrupada çalışıyorum. söğütlüçeşmeden biniyorum sabah oturabiliyorum ilk duraktan binince çok sorun olmuyo canım ya

pardon canım ya yalnıs anlamısım. aynen bende aksam ılk durakdan bınıcem ama sabah ıse gelırken bakım napcam metrobus yolunda bıyere tasıncam bende bakalım ne kdr dayanırım

cok becerılıyımdır nasıl guzel dagıttım

Ara duraklardan binmek işkence olabilir ya zincirlikuyudan binebileceğin ya söğütlüçeşmede inebileceğin falan bi ev olmalı

Sağ ol cnm sana da afiyet olsun :)benim su ne kadar oldu bilmiyorum hiç :)) içiyom ama hesaplamadım

ben d eiş yerinde şişem var ondan anlıyorum yoksa evde hiç farkında değilim içiyorum ama kimbilir kaç abrdak urda şişenin ikincisi bitti sayılır ordan anlıyorum

Kusura bakmayin gec oldu biraz Ayca Kayanin sayarak beslenme yontemine gore besleniyorum . Cokta memnunum hic diyette gibi degilim. Aslinda kilom 53 ve 55 arasinda gidip gelmistir Uzunca zaman .Sanırım vucut alistigi kiloda kalmaya calisiyor

Ara duraklardan binmek işkence olabilir ya zincirlikuyudan binebileceğin ya söğütlüçeşmede inebileceğin falan bi ev olmalı

Ben cevızlıbaga kdr gıttım ordan bındım ordan dırek beylıkduzu vardı ama ıse gelısımde haramıdere ılk durak dııl denıcem bakalım 3 ay snra gorcem

bende bızım abı erık getrmıs onu yıyom

Kusura bakmayin gec oldu biraz Ayca Kayanin sayarak beslenme yontemine gore besleniyorum . Cokta memnunum hic diyette gibi degilim. Aslinda kilom 53 ve 55 arasinda gidip gelmistir Uzunca zaman .Sanırım vucut alistigi kiloda kalmaya calisiyor

merhaba hosgeldın. bazen duraklama zamnı olur der hep dıyetyenlerde duzelır ama umıtsızlıge kaplmayn baya ıyı kılo vermıssınz tek basınızada

esracım o şeker orucu ile ilgili bişey yazmıştım geçmiş sayfalarda gördünmü
Evet okudum :) sizin dediğiniz çok ayrıntılı. Benim dediğim topikteki kızlar sadece dışardan paketli şeyleri tüketmiyolar. Hamurişlerini de. Ama patates pirinç tüketiyolar yine. Offf bunu yaparsak yiyecek seçeneklerimz azalır iyice sıkılırız yaa

bence de vücudunuz alıştığı kilo da kalmak istiyor ben de 59 da takıldım mesela ama pes etmeyin çözülüyor yavaş yavaş bir de hareket etmek de tetikliyor, yani hareketli bir işiniz ols ada bu herzamanki hareket olduğundna vücu onu ekstra olarak algılamıyor sadece direnci kırmak için günde 20-30dk yürüseniz ya da evde birşeyler yapsanız bile hemen etkiler ben de spor yapmıyordum normalde zaten günde 5-6 bin adım yürüyorum ama o normal düzenim yani işe gelip giderken hep böyle.. bi 30-40 dk yürüyüş ekledim çoke tkisini gördüm

afiyet olsun canım erik ben de dün akşam yedim 8-10 tane erik yani nedir ki

Tabii arkadaşıma doktor tavsiye etti diyetisyen değil ama dahiliye uzmanı karaciğer yağlanma ve silvice v.s sorunları için ama fiziksel olarak da çok faydasını gördü tabii çok kolay değil ama sadece paketli ürünleri tüketmememk pek de fayda etmiyor çünkü sindirimde şeker olarak algılanan çok gıda var hepsini kesmeden şekeri unutmuyormuş vücut, çikolata falan belki ağır gelir bir süre sonra ama prinç falan yenir yani

Ama bence de zor, yani prinç ve beyaz ekmek makarn aolmadan yaşarım ama meyve süt olmadan zor yani bir süre vücudu dinlendirmek için yapılabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…